Leaderboard - HGame ROMANIA Jump to content
keyboard_arrow_down
account_circle Sign In

Sign Inperson_add Sign Up

Leaderboard

 1. ∂∂σѕ # ∂єѕιgη

  • Points

   24

  • Content Count

   183


 2. VeeK

  VeeK

  Moderator


  • Points

   5

  • Content Count

   117


 3. uNLiMiTeD

  uNLiMiTeD

  Developers


  • Points

   3

  • Content Count

   34


 4. FlorinAdv

  FlorinAdv

  Supervizor


  • Points

   3

  • Content Count

   97Popular Content

Showing content with the highest reputation since 11/10/2018 in all areas

 1. 2 points
  Îțî mulțumi pentru înregistrare makeouthill ❤️
 2. 2 points
  qSek

  VerGLT - Avispa Rifa

  😁PRO Merita🙏
 3. 2 points
  FlorinAdv

  [Model]Cerere lider

  Pentru a aplica la functia de lider, ai nevoie de minim 20 ore jucate pe server, cine face aplicatie aiurea si nu are orele respective o sa primeasca reject. Cand faceti o cerere de lider trebuie respectati modelul urmator ( EX: Cerere Lider Taxi - FlorinAdv ) [intrebari viata reala] Nume real: Varsta reala: Unde locuiesti?: Descriere in 20 de cuvinte (real-life): Ce o sa faci dupa ce termini studiile?: [intrebari de pe joc] Nickname pe joc: Link de pe panel: Ore jucate pe server?: Care a fost cea mai mare realizare a ta pe server?: Mentioneaza o factiune in care te-ai simtit cel mai bine?: Cate ore petreci pe zi fara (SLEEP/AFK)?: De ce ai aplicat la functia de lider? (Minim 20 de cuvinte): Cu ce crezi ca se ocupa un lider?: Care crezi ca sunt atributiile unui lider?: Ce ai face pentru factiunea respectiva?: La ce factiune ai mai fost lider?: Cu ce esti diferit fata de alti jucatori? (aplicanti): Specificam ca puteti face doar o cerere pentru functia de lider, cine face peste 2 cereri o sa primeasca reject.
 4. 1 point
  Îțî mulțumi pentru înregistrare Andrei_W. ❤️
 5. 1 point
  Îțî mulțumi pentru înregistrare andreiTube ❤️
 6. 1 point
  Îțî mulțumi pentru înregistrare Mihnea ❤️
 7. 1 point
  Îțî mulțumi pentru înregistrare FlackROYAL ❤️
 8. 1 point
  Îțî mulțumi pentru înregistrare AmRolexBA ❤️
 9. 1 point
  Îțî mulțumi pentru înregistrare Daniel.v2 ❤️
 10. 1 point
  Îțî mulțumi pentru înregistrare seek. ❤️
 11. 1 point
  Îțî mulțumi pentru înregistrare DriglaUCT ❤️
 12. 1 point
  Îțî mulțumi pentru înregistrare IonutRrR ❤️
 13. 1 point
  Îțî mulțumi pentru înregistrare Ayhao.1337 ❤️
 14. 1 point
  Îțî mulțumi pentru înregistrare George_Andrey ❤️
 15. 1 point
  Îțî mulțumi pentru înregistrare Alvaro. ❤️
 16. 1 point
  Îțî mulțumi pentru înregistrare aronel_boss ❤️
 17. 1 point
  Îțî mulțumi pentru înregistrare ZooMTech ❤️
 18. 1 point
  Îțî mulțumi pentru înregistrare AnarHI ❤️
 19. 1 point
  Îțî mulțumi pentru înregistrare Ezk ❤️
 20. 1 point
  Îțî mulțumi pentru înregistrare TheWizarD ❤️
 21. 1 point
  Îțî mulțumi pentru înregistrare Dike ❤️
 22. 1 point
  uNLiMiTeD

  Cerere Avatar - Keita.

  http://imgur.com/nBP3g9S
 23. 1 point
  MihaiGLT

  VerGLT - Avispa Rifa

  Pro
 24. 1 point
  Felix

  Addons CS:GO Remake

  Nume:Addons cs:go remake Descriere:Este foarte bun mi-e mi se pare chiar bun Autor:NUBO Versiune: Descarcare:http://www50.zippyshare.com/v/3c6NPHyO/file.html Pluginuri:http://www62.zippyshare.com/v/kLU2QKpe/file.html
 25. 1 point
  FlorinAdv

  [Model] Cerere helper - [Aplicatii ON]

  Pentru a aplica la functia de helper, ai nevoie de minim 30 ore jucate pe server, cine face aplicatie aiurea si nu are orele respective o sa primeasca reject. Cand faceti o cerere de helper trebuie sa faceti acest lucru, EX: FlorinAdv - Cerere Helper. [intrebari viata reala] Nume real: Varsta reala: Unde locuiesti?: Descriete in 20 de cuvinte (real-life): Ce o sa faci dupa ce termini studiile?: Stii sa scrii corect gramatical? (Cuvant, cuvant.): [intrebari de pe joc] Nickname pe joc: Cate ore jucate ai pe server?: Link de pe panel: Cate ore petreci pe zi fara (SLEEP/AFK)?: De ce ai aplicat la functia de helper?: De ce crezi ca poti obtine functia de helper?: Descrie in cateva cuvinte ce inseamna pentru tine, functia de helper: Cu ce poti ajuta serverul?: Te rog sa raspunzi la urmatoarele intrebari ca pe chat-ul [/n]. Daca un jucator te intreaba cum fac farm, tu ce ii raspunzi?: Daca un jucator vrea puncte premium, tu ce ii raspunzi?: Daca un jucator doreste sa intre intr-o factiune, ce ii raspunzi:? Daca un jucator vrea sa devina helper & admin, ce ii raspunzi:? Daca un jucator doreste lider la o factiune, tu ce ii raspunzi?: Daca un jucator injura pe [/n], cum procedezi?: Daca un jucator intreaba cum da rob, tu ce ii raspunzi?: Daca un jucator te intreaba cum face rost de o casa, tu ce ii raspunzi?: Daca un jucator te intreaba cum face rost de un business, tu ce ii raspunzi?: Daca un jucator te intreaba cum face un clan, ce ii raspunzi?: Daca un jucator te intreaba cum isi cumpara un telefon, ce ii raspunzi?: Daca un jucator te intreaba cum reclam un jucator?: Daca un jucator te intreabadnde pot posta o sugestie, ce ii raspunzi?: Daca un jucator te intreaba cum doneza pe server, ce ii raspunzi?: Daca un jucator te intreaba cum isi cumpara un nou pet, ce ii raspunzi? Daca un jucator te intreaba cum poate face o cerere de event, tu ce ii raspunzi?: Daca un jucator te intreaba cum deschide o cutie (crate), ce ii raspunzi? → Regula importanta ↔ 'Cuvant, cuvant.', puneti virgula si punctul cum trebuie, pentru a avea sanse la helper! ← Alte Informatii: - Raspunsurile la aceste intrebari trebuie sa fie cat mai complexe. - Aplicatiile cu raspunsuri slabe, sunt automat respinse. - Aplicatiile scrise gresit gramatical, sunt automat respinse. - Playerii ce folosesc informatii false in aplicatie vor ramane fara helper si fara vreo sansa de a ajunge helper vreodata. - Daca nu iti place sa raspunzi la intrebari puse de playerii incepatori, nu aplica. - Daca doresti sa fii helper doar pentru a ajunge admin, functia de helper nu-ti garanteaza asta.

Announcements

Powered by Invision Community
×
Invision-Romania