xRedox - HGame ROMANIA Jump to content
keyboard_arrow_down
account_circle Sign In

Sign Inperson_add Sign Up

xRedox

Members
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

 1. [intrebari viata reala] Nume real: Mă numesc Gabriel. Varsta reala: Am vârsta de 16 ani. Unde locuiesti?: Locuiesc in judetul botosani. Descriete in 20 de cuvinte (real-life): Salut! Mă numesc Gabriel, am vârsta de 16 ani si locuiesc in judetul botosani, sunt un baiat cu caracter iar mie in timp-ul liber imi place să joc fotbal. Ce o sa faci dupa ce termini studiile?: Să imi gasesc un job profitabil. [intrebari de pe joc] Nickname pe joc: xRedox Link de pe panel: http://hgame.ro/panel/profile/general/ Care a fost cea mai mare realizare a ta pe server?: Să fiu lider-ul GSB, si stiu tot ce este in GSB. Mentioneaza o factiune in care te-ai simtit cel mai bine?: Green Street Bloods (GSB). Cate ore petreci pe zi fara (SLEEP/AFK)?: Petrec cam cate 3/4/5 ore, depinde si de ziua respectivă. De ce ai aplicat la functia de lider? (Minim 20 de cuvinte): Am aplicat pentru functia de lider GSB deoarce am mai fost lide GSB si stiu foarte bine această factiune, este factiunea mea de suflet. Cu ce crezi ca se ocupa un lider?: Cu membrii săi si ce-i inactivi. Care crezi ca sunt atributiile unui lider?: Comunicativ, intelegator, sa fie un exemplu, etc.. Ce ai face pentru factiunea respectiva?: Aș aduce-o la un alt nivel. La ce factiune ai mai fost lider?: GSB. Cu ce esti diferit fata de alti jucatori? (aplicanti): Nu sunt diferit cu nimic, doar că am un caracter aparte. Specificam ca puteti face doar o cerere pentru functia de lider, cine face peste 2 cereri o sa primeasca reject.
 2. [intrebari viata reala] Nume real: Gabriel. Varsta reala: 16 ani. Unde locuiesti?: Locuiesc in Jud. Botosani. Descriete in 20 de cuvinte (real-life): Sunt un baiat serios, activ si comunicativ cu un spirit de echipa si cu un bunt simnt. Ce o sa faci dupa ce termini studiile?: Să imi gasesc un job. [intrebari de pe joc] Nickname pe joc: .Alkatraz. Link de pe panel:http://hgame.ro/panel/profile Care a fost cea mai mare realizare a ta pe server?: Nu am inca una. Mentioneaza o factiune in care te-ai simtit cel mai bine?: Nicuna. Cate ore petreci pe zi fara (SLEEP/AFK)?: 5/6 ore, depinde de zi. De ce ai aplicat la functia de lider? (Minim 20 de cuvinte): Deoarece sunt un om capabil de asa functie, am un spirit de echipa si sunt un baiat intelegator si comunicativ. Cu ce crezi ca se ocupa un lider?: Se ocupa cu factiunea si membrii sai. Care crezi ca sunt atributiile unui lider?: Sa fie intelgator, serios, comunicativ, etc.. Ce ai face pentru factiunea respectiva?: Sa o aduc la cel mai inalt nivel. La ce factiune ai mai fost lider?: Nu am fost lider la nici o factiune. Cu ce esti diferit fata de alti jucatori? (aplicanti): Caracterul. Specificam ca puteti face doar o cerere pentru functia de lider, cine face peste 2 cereri o sa primeasca reject
 3. xRedox

  Pentru a aplica la functia de helper, ai nevoie de minim 10 ore jucate pe server, cine face aplicatie aiurea si nu are orele respective o sa primeasca reject. Cand faceti o cerere de helper trebuie sa faceti acest lucru, EX: Cerere Helper - FlorinAdv - 10 ore jucate. [intrebari viata reala] Nume real: Gabriel. Varsta reala: 16 ani. Unde locuiesti?: Judetul Botosani. Descriete in 20 de cuvinte (real-life): Sunt un baiat serios, glumet cu caracter. Ce o sa faci dupa ce termini studiile?: Sa imi gasesc un job. [intrebari de pe joc] Nickname pe joc: xRedox Link de pe panel: http://hgame.ro/panel/profile Cate ore petreci pe zi fara (SLEEP/AFK)?: 5-6 ore. De ce ai aplicat la functia de helper?: Pentru ca sunt capabil de aceasta functie. De ce crezi ca poti obtine functia de helper?: Sunt un baiat activ si serios. Descrie in cateva cuvinte ce inseamna pentru tine, functia de helper: Inseamna sa fii un bun exemplu, sa fii activ, intelegator, si sa explici cum trebuie. Cu ce poti ajuta serverul?: Cu multe. Daca un jucator te intreaba cum fac farm, tu ce ii raspunzi ?: Pentru a ajunge la job-ul farm tastează in chat /job si ai acolo job-ul farmer. Daca un jucator vrea puncte premium, tu ce ii raspunzi?: Punctele premium se dau bonus-uri si se cumpară. Daca un jucator doreste sa intre intr-o factiune, ce ii raspunzi:? Pentru a aplica intr-o factiune ai nevoie de minim level-ul 3 si o aplicatie pe panel [ /detalii ]. Daca un jucator vrea sa devina helper & admin, ce ii raspunzi:? Nu se recruteaza helperi/admini momentan. Daca un jucator doreste lider la o factiune, tu ce ii raspunzi?: Pentru a aplica lider la o factiune ai nevoie de o aplicatie pe forum si minim 10 ore jucate. Daca un jucator injura pe [/n], cum procedezi?: primeste /n mute Daca un jucator intreaba cum da rob, tu ce ii raspunzi?: Pentru a face acest lucru te duci intr-un biz si langa seif tastezi comanda /rob. Daca un jucator te intreaba cum face rost de o casa, tu ce ii raspunzi?: Pentru a detine o casa ai nevoie de minim level-ul 7 si tastezi langa casa dorita /buyhouse. Daca un jucator te intreaba cum face rost de un business, tu ce ii raspunzi?: Pentru a detine un business ai nevoie de minim level-ul 10 si tastezi langa bizz-ul dorit /buybizz.
 4. Nume real: Gabriel. Varsta reala: 16. Unde locuiesti?: Jud.Botosani Descriete in 20 de cuvinte (real-life): : Mă numesc gabriel, am varsta de 16 ani si locuiesc in jude botosani, sunt un baiat cu simntul umorului si in timpul liber imi place sa joc footbal. Ce o sa faci dupa ce termini studiile?: Sa îmi găsesc un job. [intrebari de pe joc] Nickname pe joc: xRedox Link de pe panel: http://hgame.ro/panel/profile Care a fost cea mai mare realizare a ta pe server?: Să ajung Co Lider SI Mentioneaza o factiune in care te-ai simtit cel mai bine?: School Instructors. Cate ore petreci pe zi fara (SLEEP/AFK)?: Cam 4-5 ore, depinde de zi. De ce ai aplicat la functia de lider? (Minim 20 de cuvinte): Deoarece sunt capabil de această functie. Cu ce crezi ca se ocupa un lider?: Cu membri inactiv, sa ducă factiunea cat mai sus si sa le arate un exemplu membrilor. Care crezi ca sunt atributiile unui lider?: Activ, comunicativ, intelegator,etc .. Ce ai face pentru factiunea respectiva?: As aduce-o la cel mai inalt nivel. La ce factiune ai mai fost lider?: Nu am fost. Cu ce esti diferit fata de alti jucatori? (aplicanti): Caracterul, stiu ca data trecută am luat crash si nu am revenit dar nu aveam internet si vreau să mi se mai acorde o ultimă sansă.
 5. xRedox

  Nume real: Gabriel. Varsta reala: 16. Unde locuiesti?: Jud.Botosani Descriete in 20 de cuvinte (real-life): : Mă numesc gabriel, am varsta de 16 ani si locuiesc in jude botosani, sunt un baiat cu simntul umorului si in timpul liber imi place sa joc footbal. Ce o sa faci dupa ce termini studiile?: Sa îmi găsesc un job. [intrebari de pe joc] Nickname pe joc: xRedox Link de pe panel: http://hgame.ro/panel/profile Care a fost cea mai mare realizare a ta pe server?: Să ajung Co Lider SI Mentioneaza o factiune in care te-ai simtit cel mai bine?: School Instructors. Cate ore petreci pe zi fara (SLEEP/AFK)?: Cam 4-5 ore, depinde de zi. De ce ai aplicat la functia de lider? (Minim 20 de cuvinte): Deoarece sunt capabil de această functie. Cu ce crezi ca se ocupa un lider?: Cu membri inactiv, sa ducă factiunea cat mai sus si sa le arate un exemplu membrilor. Care crezi ca sunt atributiile unui lider?: Activ, comunicativ, intelegator,etc .. Ce ai face pentru factiunea respectiva?: As aduce-o la cel mai inalt nivel. La ce factiune ai mai fost lider?: Nu am fost. Cu ce esti diferit fata de alti jucatori? (aplicanti): Caracterul.
 6. xRedox

  Nu am avut internet pentru a reveni.
 7. Nume real: Gabriel. Varsta reala: 16. Unde locuiesti?: Jud.Botosani Descriete in 20 de cuvinte (real-life): : Mă numesc gabriel, am varsta de 16 ani si locuiesc in jude botosani, sunt un baiat cu simntul umorului si in timpul liber imi place sa joc footbal. Ce o sa faci dupa ce termini studiile?: Sa îmi găsesc un job. [intrebari de pe joc] Nickname pe joc: xRedox Link de pe panel: http://hgame.ro/panel/profile Care a fost cea mai mare realizare a ta pe server?: Să ajung Co Lider SI Mentioneaza o factiune in care te-ai simtit cel mai bine?: School Instructors. Cate ore petreci pe zi fara (SLEEP/AFK)?: Cam 4-5 ore, depinde de zi. De ce ai aplicat la functia de lider? (Minim 20 de cuvinte): Deoarece sunt capabil de această functie. Cu ce crezi ca se ocupa un lider?: Cu membri inactiv, sa ducă factiunea cat mai sus si sa le arate un exemplu membrilor. Care crezi ca sunt atributiile unui lider?: Activ, comunicativ, intelegator,etc .. Ce ai face pentru factiunea respectiva?: As aduce-o la cel mai inalt nivel. La ce factiune ai mai fost lider?: Nu am fost. Cu ce esti diferit fata de alti jucatori? (aplicanti): Caracterul.
 8. Nume real: Gabriel. Varsta reala: 16. Unde locuiesti?: Jud.Botosani Descriete in 20 de cuvinte (real-life): : Mă numesc gabriel, am varsta de 16 ani si locuiesc in jude botosani, sunt un baiat cu simntul umorului si in timpul liber imi place sa joc footbal. Ce o sa faci dupa ce termini studiile?: Sa îmi găsesc un job. [intrebari de pe joc] Nickname pe joc: xRedox Link de pe panel: http://hgame.ro/panel/profile Care a fost cea mai mare realizare a ta pe server?: Să ajung Co Lider SI Mentioneaza o factiune in care te-ai simtit cel mai bine?: School Instructors. Cate ore petreci pe zi fara (SLEEP/AFK)?: Cam 4-5 ore, depinde de zi. De ce ai aplicat la functia de lider? (Minim 20 de cuvinte): Deoarece sunt capabil de această functie. Cu ce crezi ca se ocupa un lider?: Cu membri inactiv, sa ducă factiunea cat mai sus si sa le arate un exemplu membrilor. Care crezi ca sunt atributiile unui lider?: Activ, comunicativ, intelegator,etc .. Ce ai face pentru factiunea respectiva?: As aduce-o la cel mai inalt nivel. La ce factiune ai mai fost lider?: Nu am fost. Cu ce esti diferit fata de alti jucatori? (aplicanti): Caracterul.
 9. Nume real: Gabriel. Varsta reala: 16. Unde locuiesti?: Jud.Botosani Descriete in 20 de cuvinte (real-life): : Mă numesc gabriel, am varsta de 16 ani si locuiesc in jude botosani, sunt un baiat cu simntul umorului si in timpul liber imi place sa joc footbal. Ce o sa faci dupa ce termini studiile?: Sa îmi găsesc un job. [intrebari de pe joc] Nickname pe joc: xRedox Link de pe panel: http://hgame.ro/panel/profile Care a fost cea mai mare realizare a ta pe server?: Să ajung Co Lider SI Mentioneaza o factiune in care te-ai simtit cel mai bine?: School Instructors. Cate ore petreci pe zi fara (SLEEP/AFK)?: Cam 4-5 ore, depinde de zi. De ce ai aplicat la functia de lider? (Minim 20 de cuvinte): Deoarece sunt capabil de această functie. Cu ce crezi ca se ocupa un lider?: Cu membri inactiv, sa ducă factiunea cat mai sus si sa le arate un exemplu membrilor. Care crezi ca sunt atributiile unui lider?: Activ, comunicativ, intelegator,etc .. Ce ai face pentru factiunea respectiva?: As aduce-o la cel mai inalt nivel. La ce factiune ai mai fost lider?: Nu am fost. Cu ce esti diferit fata de alti jucatori? (aplicanti): Caracterul.
 10. xRedox

  Are 7 ore jucate, parcă trebuiau 10 ..
 11. [intrebari viata reala] Nume real: Gabriel. Varsta reala: 16 ani. Unde locuiesti?: Jud. Botosani. Descriete in 20 de cuvinte (real-life): Mă numesc gabriel, am varsta de 16 ani si locuiesc in Jud. Botosani, imi place footbal-ul si sa joc tenis, sunt un baiat cu simntul umorului pana la limita bunului simnt. Ce o sa faci dupa ce termini studiile?: Plec in alta tara si imi gasesc un job. [intrebari de pe joc] Nickname pe joc: xRedox Link de pe panel:http://hgame.ro/panel/profile Care a fost cea mai mare realizare a ta pe server?: Sa ajung Co Lider School Instructors. Mentioneaza o factiune in care te-ai simtit cel mai bine?: SI. Cate ore petreci pe zi fara (SLEEP/AFK)?: Nu am un program exact, dar cam 4-5 ore pe zi, depinde si de ziua respectiva. De ce ai aplicat la functia de lider? (Minim 20 de cuvinte): Deoarece cunosc foarte bine regulamentul intern si cred eu ca sunt capabil de asa o functie. Cu ce crezi ca se ocupa un lider?: Se ocupa de factiune, de membrii factiunii, si de a arata un membrilor un lider cu caracter. Care crezi ca sunt atributiile unui lider?: Serios, sa comunice cu memberii, sa nu bage aiurea membrii, etc. Ce ai face pentru factiunea respectiva?: Tot ce ar trebui. La ce factiune ai mai fost lider?: Nu am mai fost la niciuna. Cu ce esti diferit fata de alti jucatori? (aplicanti): Sunt capabil sa fac multe si am un caracter de notat.
 12. Acest topic a fost creeat pentru înștiințarea membrii sancționați. Dacă un membru are 2/3 F.W. si-l primeste si pe al III-lea, va fi automat dat afară cu FP sau fără în funție de motiv si zilele petrecute în facțiune. INFORMATII: Cine refuza sa "plateasca amenda" acordata de membrii rank 5, va fi sanctionat direct de catre lider cu FW. Daca aveti impresia ca sunteti neindreptatiti, faceti poza la situatie, platiti amenda in orice caz, iar daca aveti dreptate o sa fiti despagubiti. Membrii rank 5 ce au acordat amenzi, si nu au bagat banii in depozit/nu au postat aici vor fi sanctionati. Liderul/Co-Liderul nu sunt obligati sa posteze amenzile acordate membrilor. Model de postare pentru sanctiuni (rank 6/7): Nick-ul tau: Nick-ul celui sanctionat: Motivul pentru care a fost sanctionat: Cum afost sanctionat(AV / Amenda / FW / Uninvite): Dovezi din care reiese ca cel sanctionat a gresit: Alte precizari: Daca un membru greseste cu ceva, faceti dovezi si dati PM liderului sau co-liderului ATENTIE!! Nu aveti voie sa raspundeti la reclamtii, ma refer la rank 5, doar sanctionatii membri inferiori care au incalcat diferite reguli. Exemplu: - a avut un limbaj inadecvat / vulgar pe chat-ul factiunii si nu numai - face spam ​ - nu isi respecta colegi ​ - fură clienti anunţaţi pe /in
 13. - ÃŽn acest topic puteti posta o cerere pentru invoire in caz ca nu puteti veni la sedinta saptamanala din School Instructors. - Cine lipseste de la sedinta fara invoire, nu va primi salariu/rank/bonus pe saptamana respectiva. - Cei de rank 1, nu au dreptul la o cerere de invoire. - Liderul are tot dreptul sa va accepte/respinga cererea de invoire. - Aveti voie sa faci maxim 2 invoiri la sedinte pe luna. - Cei care au invoiri de inactivitate incluzand data sedintei vor fi automat invoiti de la sedinta si va fi adaugata o invoire sedinta la numarul de invoiri sedinte facute pe luna. Model de invoire pentru sedinta: Nume in joc: Rank: Data sedintei (zi/luna/an): Motiv: (!) Orice anulare sau schimbare de data/ora a sedintei va fi anuntata pe [/showmotd].
 14. Licenta de arme se acorda jucatorului dupa ce acesta demonstreaza ca stie sa traga cu o arma intr-un obiect ales de membru S.I.​ In Romana: LinkDownload(Click). In Engleza: LinkDownload(Click). Licenta de aviatie (zbor) se acorda jucatorului dupa ce acesta demonstreaza ca poate pilota un avion / elicopter si poate ateriza cu brio in orice loc din aproprierea aeroport-urilor LS / LV / SF. Cel care este testat este pus sa aterizeze cu elicopterul pe cea mai apropiata cladire si sa revina pe aeroport. In Romana: LinkDownload(Click). In Engleza: LinkDownload(Click). In Romana: Licenta de navigatie (barca) se acorda jucatorului dupa ce acesta demonstreaza ca poate naviga cu o barca pe apa. LinkDownload(Click). In Engleza: LinkDownload(Click). Instructorii sunt nevoiti sa dea testele de licente cu KeyBinder. Este recomandat KeyBinder-ul ''SAMP Ultimate KeyBinder''. Il puteti downloada de aici: KeyBinder. <---- Dati click pe ''KeyBinder.'' apoi incepeti downloadarea. Reguli interne: - Puteti folosi orice job, dar este recomandat sa aveti job-ul Detective. - Toate actiunile care nu-si au rostul in timpul sedintei (comentarii aiurea, nerespectarea liderului/membrilor, te misti, folosesti alte anim-uri) sunt sanctionate cu o amenda prima data, urmata de FW la a 2-a abatere. - Membrii ce detin rank 1, indiferent de zilele acestora, avand 2-3 sau 40-100 de zile, acestia sunt demisi cu FP. - posturile între membri pe panel sunt sancţionate cu faction warn. - este interzis sa acordati licente daca aveti wanted cu sau fara drept de predare, daca primiti wanted in timpul testului atunci puteti continua. UPDATE!!! - neprezentararea la şedinţă a membrilor de rank 1 se sancţionează cu FW, nu se mai demite pentru neprezentare la Rank 1. Skinurile in functie de rank: - Informatii referitoare la skin-urile de fete: Rank 1-5. - Informatii referitoare la skin-urile de responsabili/testeri: Alte reguli: -1. Este interzis ca un membru School Instructors sa vanda droguri / arme pe chat public gen [/ad], [/news], [/f], incalcarea acestei reguli duce la sanctionarea cu FW. -2. Daca vedeti membrii care se cearta pe [/f], nu interveniti si voi, faceti screenshot si ii dati PM liderului si de acolo se ocupa el. -3. Nu aveti voie sa dati: doua sau mai multe teste in acelasi timp / sa acordati mai multe teste dupa sa acordati licentele. -4. Modelul anuntului este fix, dar aspectul poate fi modificat: Ofer licente autorizate gun-100k, fly-80k, boat-50k. Minim level 3. -5. Cine primeste ban in joc va fi demis dupa 3 zile. -6. Sunt interzise glumele proaste fata de un coleg sau orice alt player de pe server, incalcarea acestei reguli duce la sanctionarea cu Av / Fw - în functie de gravitate. -7. Promovarea facuta in spam (x3+) in locuri publice cu scopul de a acorda licente este interzisa, incalcarea acestei reguli duce la sanctionarea cu FW. -8. Nu aveti voie sa sustineti testele pe [/c] [/wt] [/sms] etc. -9. Cei care abuzeaza de comenzi pentru a "pacali" alti jucatori sunt aspru pedepsiti, exemplu: "/me ti-a oferit licenta gun", incalcarea acestei reguli duce la sanctionarea cu demitere. -10. Membrii School Instructors care folosesc comanda [/helpers], [/admins] sau chiar [/houses] etc. in timpul sau dupa terminarea unui test vor fi sanctionati cu FW. De ce? Deoarece aceste comenzi pot "curata" chat-ul in caz ca un membru de rank superior va cere ultuimul test. -11. Nu aveti voie sa oferiti licente in schimbul unui serviciu / bun. ("daca imi esti sofer personala o ora iti dau licenta gun" | "Imi dai NRG-ul de la rent si iti dau licenta fly"), incalcarea acestei reguli duce la sanctionarea cu FW. -12. Nu aveti voie sa veniti la sedinta cu wanted, va puteti preda / puteti cere free, cei care sunt la jail sau fug de cops in timpul sedintei sunt sanctionati cu amendă. -13. Nu aveti voie sa acordati / sa primiti mita pentru un serviciu, gen: "daca imi dai 5kk retrag reclamatia", în caz că dati mită pentru a retrage postul, veţi fi sanctionati cu uninvite, motiv ''Dare de mită''. -14. Cand dati o licenta trebuie sa aveti [/pagesize 20] si [/timestamp ON], în caz contrar dacă un responsabil vă va cere testul veţi fi sanctionati cu TW. -15. Nu aveti voie sa dati pe /ad anunturi referitaore la vanzarea / cumpararea de droguri sau materiale, incalcarea acestei reguli duce la sanctionarea cu FW. -16. Nu aveti voie sa acordati licente gratis sau fara test, acest lucru se sanctioneaza cu demitere sau Fw, in functie de abateri, ai voie sa dai licente gratis colegilor si celor de pe Hall of Fame. -17. Nu aveti voie sa folositi masinile factiunii in scopuri personale (ex. rob, fish, alte joburi). Cu masinile factiunii aveti voie sa mergeti la clienti. -18.. Cand un responsabil cu testele cerute va cere testul, faceti poze / filmati tot testul, apoi postati in topicul ''teste verificate'' dupa modelul dat pe pagina 1, dacă nu prezentati testul in 60 minute (1h / o oră) veti fi sanctionati cu FW. -19. In caz ca spuneti '' dau licente gratis / dau licente moca '' pe orice chat, inclusiv /c /wt, veti fi sanctionati cu FW. Nu este neaparat sa dati licentele gratis, veti fi sanctionati si in cazul in care doar spuneti ca oferiti licente gratuite. -20. Daca dati licente de fly / boat / gun celor sub level 3 sau efectiv doar incercati veti primi o amenda, pretul este in topicul Pret Amenzi. -21. Este de preferabil sa pastrati testele cu un client, minim 24 de ore, pentru a evita posturile cu motivul ''Licenta acordata fara test''. -22. Cine deranjeaza sedinta in orice fel(scrie ceva chat, vorbeste aiurea, nu sta in rand, face DM, foloseste alte animatii, etc.) va fi sanctionat cu o amenda la prima abatere. La a 2-a abatere membrul va fi sanctionat direct cu FW, amenda anulandu-se. -23. Pentru a va rezerva un client trebuie sa scrieti pe [/in] astfel: "x(numele lui) la mine" sau "x me". Daca veti spune doar "me" sau puneti "punct" pe [/in] nu se ia in considerare, iar alt membru School Instructors vi l-ar putea lua. -24. Acumularea a 3 amenzi intr-un interval de 24 de ore duce la sanctionarea automata a membrului respectiv cu Faction Warn. Aceasta regula a fost adaugata pentru a scade numaru de amenzi oferite de Lider/Co-lider. Membrii de rank 1 ce nu fac raportul de activitate vor fii sanctionati cu UNINVITE, iar cei de rank 2-5 ce nu fac raportul raportul de activitate vor fii sanctionati in prima saptamana cu Faction Warn in a doua saptamana fara raport, fiind sanctionati cu UNINVITE. Modelul de /ad prin care te poti promova este: Ofer licente autorizate GUN[$200.00], FLY[$170.000], BOAT[$150.000]. Minim level 3. Oricine nu o sa respecte acest /ad o sa fie sanctionat cu amenda pentru nerespectare. Salarii: Salariul este calculat in functie de orele jucate din acea saptamana si levelul avut. Se calculeaza astfel: 1000$ x level-ul tau x paydayuri jucate. [un payday jucat = 31+ minute jucate intr-o ora). Nu veti primi salariu daca: - nu veti fi la sedinta Informatii despre rank-up: Aveti toate detaliile pe panel la 'Raport activitate'. - Informatii referitoare la sanctiuni: - Limbaj / amenintari la adresa liderului/co-liderului. - Omiteti intrebarile / informatiile. - Omiteti sa informati clientul ca banii nu se returneaza / pentru fiecare greseala trebuie sa plateasca inca $30.000. - Daca dati mai multe teste apoi licentele. - Daca acordati licente la un pret mai mare/mic. - Daca nu dati testele complet. - Lipsa de dovezi care sa demonstreze ca un test a fost dat complet - Daca vindeti materiale/droguri/arme pe chat public. - Nepostare raport - Dovezi insuficente in prezentarea testului. - Pentru orice gluma proasta care contine jigniri,sau limbaj obscen. - Dovezi insuficiente la prezentarea testului. - Licente date sub levelul minim. - Mai mult de o invoirepentru sedinta consecutiv/ pe luna. PRETURILE LICENTELOR: -este automat in timpul vanzarii. Reguli despre FVR (rank 5): -1. Cei care folosesc comanda FVR atunci cand este lider / co-lider ON risca să primească Avertisment verbal. -2. Folosirea excesivă a comenzii FVR într-un timp scurt se consideră abuz în functie și se poate sancționa cu uninvite/faction warn /rank down , în funcție de situație. Sistem Rank-UP: Se primeste UP odata la 7 zile, ex: ai rank 1 primesti rank 2 la 7 zile, si tot asa pana la rank 5.
 15. In acest topic orice membru are dreptul de a posta DOAR daca are o problema / nelamurire. ( aveti o problema cu key binderul, ati dat un test si nu sunteti sigur daca este adecvat, vreti sa atrageti atentia liderului cu privire la o greseala gramaticala / de exprimare intr-un topic, etc..) Liderul / co-liderul va posta mici anunturi sau avertizari de genul "x la urmatoarea neatentie vei pierde functia de tester" -Evitati posturile de genul: -Cand deschizi aplicatile -Ce faceti? -Nopate Buna,etc.. Cine posteaza aiurea va primi o amenda in valoare de $500.000.
Powered by Invision Community
×
Invision-Romania