Jump to content

XxJamyxXFTW

Members
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

XxJamyxXFTW last won the day on September 12

XxJamyxXFTW had the most liked content!

6 Followers

About XxJamyxXFTW

 • Rank
  Admin RPG

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

165 profile views
 1. XxJamyxXFTW

  imi puteti face si una doar cu : Jamy #HGAMEPOWERCOMUNITY ?
 2. XxJamyxXFTW

  Tip(avatar/semnătură/logo): Avatar Dimensiuni: nush, pt forum am nev Tematica( ex Masina/Natura/Fete/Iarna/Plaja ):Natura Text:Jamy #LIDERFBI #FOSTHELPER3 #HGAMEPOWERCOMUNITY Informatii:n-am ce informatii de dat. Te-ai asigurat ca ai minim 10 posturi pe forum?:Da. Ultima cerere facuta ( Obligatoriu Link ):-
 3. XxJamyxXFTW

  Sanctiune acceptata.
 4. XxJamyxXFTW

  Nume: XxJamyxXFTW Numele celui sancţionat: AlexUYonut Sancţiune: Faction Warn. Motiv: Tazer aiurea. Dovezi: [Hidden Content]
 5. XxJamyxXFTW

  Nume: XxJamyxXFTW Numele celui sancţionat: AlexUYonut Sancţiune: Faction Warn. Motiv: Neplata amenda in 24h Dovezi: [Hidden Content]
 6. XxJamyxXFTW

  Nume: XxJamyxXFTW Numele membrului sancționat: AlexUYonut Data: 5 septembrie 2018 Motivul: Caps-lock pe [/r] Dovada: [Hidden Content] Dovada cum că membrul a fost anunțat de amendă: [Hidden Content]
 7. XxJamyxXFTW

  In acest topic, posteaza doar agentii ce vor fi inactivi pe o perioada mai lunga de 3 zile. Se posteaza numai dupa urmatorul model: Nick: Rank: Plec pe data de: Revin pe data de: Zile inactive: Motivul inactivitatii: Alte precizari: Informații suplimentare: Cine va fi inactiv pe o perioada mai mare de 2 zile si nu are cerere pentru invoire in acest topic, primeste /uninvite cu motivul "Inactivitate mai mare de 2 zile". Puteti depune o cerere de inactivitate daca aveti minim 7 zile in factiune, in caz contrar cererea de inactivitate va fi respinsa. Va puteti invoi pe o perioada de maxim 7 zile, nu mai mult, avem nevoie de agenti activi. Aveti voie sa depuneti maxim doua cereri de inactivitate / luna. Puteti face cerere de inactivitate pana joi la ora 00:00, dupa ora 00:00 cererile de inactivitate vor fi respinse daca nu aveti raportul complet. (!)-Se pot face maxin doua cereri de inactivitate intr-o luna, si pentru maxim 7 zile. Cererea de inactivitate facuta in acea saptamana il scuteste pe membru si de raport incomplet, acesta nu o sa fie sanctionat cu uninvite pentru raport incomplet. Acesta nu o sa primeasca rank up in saptamana in care a avut cerere de inactivitate si a avut raport incomplet.
 8. XxJamyxXFTW

  MODEL DEMISIE Nick: Rank: Motivul plecării tale: Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Dovadă că ești tu: Alte precizări?: INFORMAȚII ◠Pentru a mă asigura ca voi aţi pus demisia şi nu altcineva trebuie să ziceţi pe chat-ul facţiunii (/r) (ex: Vreau să fiu demis!) și să faceți o poză pe care o puneți la modelul de mai sus. ◠Cine nu respectă modelul de demisie postat mai sus nu va putea fi demis.
 9. XxJamyxXFTW

  INFORMAȚII ◠Neplata amenzii în mai mult de 24h va duce la sancţionarea membrului cu Faction Warn. ◠Nu mai trebuie să postaţi amenda pe forum, totul o să fie verificat pe panel de către lider / sublider. ◠Amenzile acordate de către Lider/Sub-Lider nu trebuiesc neapărat postate la "Amenzi". Postările se fac după următorul model: Nume: Numele membrului sancționat: Data: Motivul: Dovada: Dovada cum că membrul a fost anunțat de amendă: Modelul de postare pentru a platii amenda: Nick: ​Rank: Nick-ul celui care ti-a acordat amenda: Motivul: Poza cu [/gdeposit]: SUMĂ AMENZI: [/d] Emoticons - $2,000,000. [/d] Aiurea - $3,000,000. [/r] Spam - $5,000,000. [/r] Caps-Lock - $5,000,000 (de la 4 caractere cu caps-lock, inclusiv 4). Afaceri pe [/r] - $2,500,000. Intarziere la sedinta - $1,000,000. [/d] Caps-Lock - $5,000,000 (de la 4 caractere cu caps-lock, inclusiv 4). Folosirea NOS pe masina persoanala (in cazul unei reclamatii / PM) - $4,000,000. Faruri stinse in vehicul personal (in cazul unei reclamatii / PM) - $2,000,000. Nepurtarea casti de protectie (in cazul unei reclamatii / PM) - $1,500,000. Membrii care se pun AFK in timpul sedintei fara permisiunea liderului sau a co-liderului - $2,000,000.
 10. XxJamyxXFTW

  INFORMAȚII ◠În acest topic, liderul şi co-liderul facţiunii vor posta de fiecare dată când acordă o sancţiune unui membru dupa modelul dat. ◠Sancţiunile vă sunt acordate în urma reclamaţiilor, dar şi dacă aţi fost surprinşi făcând o greşeală, în joc, şi pot fi mai indulgente sau mai aspre, în funcţie de fiecare caz. ◠Sancțiunile acordate din reclamațiile de pe panel nu trebuiesc neaparat postate la "Sancțiuni". ◠Daca liderul uită să posteze evidenţa unei sancţiuni, subliderul poate posta în locul lui sau invers. Postările se fac după următorul model: Nume: Numele celui sancţionat: Sancţiune: Motiv: Dovezi:
 11. XxJamyxXFTW

  Urmatoare sedinta in cadrul factiunii este pe data de 10 Septembrie, Ora 20:00!
 12. XxJamyxXFTW

  În acest topic o să fie postate toate anunțurile importante cât și actualizările aduse facțiunii
 13. XxJamyxXFTW

  In acest topic se va anunta in fiecare saptamana fiecare membru care a primit o prima. Sunt 4 tipuri de prime: Cel mai mare raport; Cel mai activ agent; Cele mai multe teste acordate; Cele mai multe amenzi acordate. Prima pentru cel mai mare raport este de 16,000,000$ Prima pentru cel mai activ agent este de 14,000,000$ Prima pentru cele mai multe teste acordate este de 12,000,000$ Prima pentru cele mai multe amenzi acordate este de 10,000,000$. (!)Pentru a primi aceste prime trebuie sa indepliniti urmatoarele cerinte:-cel mai mare raport - minim 100 de puncte; -cel mai activ agent - minim 50 de PayDay-uri; -cele mai multe teste acordate - minim 5 teste pe saptamana(in cazul in care sunt jucatori acceptati); -cele mai multe amenzi acordate - minim 10 amenzi pe saptamana. In acest topic posteaza doar liderul la fiecare sfarsit de sedinta, impreuna cu numele agentilor care au primit primele.
 14. XxJamyxXFTW

  ◠Aici se vor posta cererile de invoire pentru ședințele obligatorii. Aveți dreptul la o singură învoire pe lună, având în vedere că vor fi două ședințe obligatorii de acum încolo. ◠Dacă nu puteți posta în acest topic, sunteți obligați să dați PM pe forum liderului / co-liderului pentru a fi informați în legătură cu situația dumneavoastră. MODEL POSTARE : Nickname: Data și ora ședinței (o puteți observa în /showmotd) : Motivul pentru care sunteți plecați: Alte adăugări: ◠Cei ce vor lipsi de la ședințele obligatorii fără a anunța conducerea vor fi sancționați cu Facțion Warn (FW). ◠Ședințele obligatorii se vor susține atunci când conducerea crede că este nevoie. ◠Ședințele se vor anunța pe MOTD-ul facțiunii. Pentru a vedea când este următoarea ședință folosiți [/showmotd]. ◠Dacă vă conectați la ședință, cererea va fi anulată și o puteți folosi cu altă ocazie.
 15. XxJamyxXFTW

  Metoda ranking: Rank 1 - se primeste automat la intrarea in factiune. Rank 2 - se poate primi dupa minim 7 zile de la intrarea in factiune. Rank 3 - se poate primi dupa minim 7 zile de la acordarea rank-ului 2. Rank 4 - se poate primi dupa minim 14 zile de la acordarea rank-ului 3. Rank 5 - se poate primi dupa minim 21 zile de la acordarea rank-ului 4. Pentru a face o cerere de rank up trebuie sa indepliniti urmatoarele conditii: Daca cumva primiti FW sa adaugati inca 7 zile la minimul de zile necesare pentru rank-up. Nu faceti cerere de rank up aiurea daca nu indepliniti conditiile, faceti cererea inainte de sedinta. De asemenea, cine streseaza liderul sa-i dea rank up nu va primi, voi doar trebuie sa ii amintiti de cerere. Rank-ul nu este obligatoriu. Cine face cerere aiurea fara sa indeplineasca conditiile va fii sanctionat. In cazul in care ai rank 1 trebuie sa termini raport-ul inainte de a primi rank 2. Este recomandat sa faceti cererea rank up in ziua in care trebuie sa primiti rank-ul. Rank up primesti daca: Comportamentul tau este unul adecvat. Activitatea ta este destul de buna. Limbajul tau este unul decent, fara nici un fel de limbaj vulgar. Clear-FW primesti daca: Aveti zilele necesare pentru clear-fw. Este datoria voastra sa va calculati zilele necesare pentru a primii clear-fw. ( Fiecare FW va prelungeste durata cu 7 zile). Model cerere rank-up: Nick pe server: Rank deținut: Cate FW-uri deții?: Data când ai primit ultima dată rank up (zz.xx.yyyy): Alte precizări: Model cerere clear-fw: Nick pe server: Rank: Cate FW-uri ai?: Pe ce data ai primit FW-ul?: Alte precizari:
 • Tema se afla in versiunea beta ( 1.0.0 ), orice probleme pot fi raportate userului Sn!k3rs sau in ACEST TOPIC

×