Jump to content

RootAlex

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

  1. Nume real: Alexandru Varsta reala: 14 ani Unde locuiesti?: Locuiesc in Pitesti. Descriete in 20 de cuvinte (real-life): Ma numesc Alex , am 14 ani, locuiesc in Pitesti. In timpul liber imi place sa ies cu prietenii si sa ma joc SA:MP. Ce o sa faci dupa ce termini studiile?: Inca nu m-am gandit la asta. [intrebari de pe joc] Nickname pe joc: RootAlex Link de pe panel: [Hidden Content] Cate ore petreci pe zi fara (SLEEP/AFK)?: Petrec in jur de 5-6 ore zilnic. De ce ai aplicat la functia de helper?: Deoarece imi doresc sa ajut playerii si server-ul cu tot ce pot. De ce crezi ca poti obtine functia de helper?: Pentru ca am experienta si pentru ca imi doresc sa ajut playerii. Descrie in cateva cuvinte ce inseamna pentru tine, functia de helper: Pentru mine functia de Helper inseamna un jucator care stie toate informatiile legate de server care ii ajuta pe ceilalti playeri cu raspunsurile sale. Cu ce poti ajuta serverul?: Pot ajuta server-ul cu activitatea si experienta mea si cu raspunsurile oferite. Daca un jucator te intreaba cum fac farm, tu ce ii raspunzi ?: Tasteaza comanda [/jobs], alege Farmer si mergi la checkpoint, apoi apasa tasta Y si tasteaza comanda [/work]. Daca un jucator vrea puncte premium, tu ce ii raspunzi?: Pentru a primi puncte premium poti avansa in nivel si poti fii activ cand se dau bonusurile zilnice. Daca un jucator doreste sa intre intr-o factiune, ce ii raspunzi:? Pentru a intra intr-o factiune ai nevoie de o aplicatie pe panel si de nivelul necesar. Daca un jucator vrea sa devina helper & admin, ce ii raspunzi:? Pentru a primi functia de Helper ai nevoie de minim 10 ore jucate si de o aplicatie pe forum.Pentru a primi functia de Admin trebuie sa ai Helper 3 si sa primesti up. Daca un jucator doreste lider la o factiune, tu ce ii raspunzi?: Pentru a deveni lider la o factiune ai nevoie de o aplicatie pe forum si de minim 10 ore jucate. Daca un jucator injura pe [/n], cum procedezi?: Folosesc comanda [/ndelete] apoi ii acord [/nmute]. Daca un jucator intreaba cum da rob, tu ce ii raspunzi?: Pentru a da rob trebuie sa te aflii in interiorul unui business si sa tastezi comanda [/rob]. Daca un jucator te intreaba cum face rost de o casa, tu ce ii raspunzi?: Pentru a cumpara o casa trebuie sa te aflii langa ea si sa tastezi comanda [/buyhouse]. Daca un jucator te intreaba cum face rost de un business, tu ce ii raspunzi?: Pentru a cumpara un business trebuie sa te aflii langa el si sa tastezi comanda [/buybiz].
  2. Nume real: Alexandru Varsta reala: 14 ani Unde locuiesti?: Locuiesc in Pitesti. Descriete in 20 de cuvinte (real-life): Ma numesc Alex , am 14 ani, locuiesc in Pitesti. In timpul liber imi place sa ies cu prietenii si sa ma joc SA:MP. Ce o sa faci dupa ce termini studiile?: Inca nu m-am gandit la asta. [intrebari de pe joc] Nickname pe joc: RootAlex Link de pe panel: [Hidden Content] Cate ore petreci pe zi fara (SLEEP/AFK)?: Petrec in jur de 5-6 ore zilnic. De ce ai aplicat la functia de helper?: Deoarece imi doresc sa ajut playerii si server-ul cu tot ce pot. De ce crezi ca poti obtine functia de helper?: Pentru ca am experienta si pentru ca imi doresc sa ajut playerii. Descrie in cateva cuvinte ce inseamna pentru tine, functia de helper: Pentru mine functia de Helper inseamna un jucator care stie toate informatiile legate de server care ii ajuta pe ceilalti playeri cu raspunsurile sale. Cu ce poti ajuta serverul?: Pot ajuta server-ul cu activitatea si experienta mea si cu raspunsurile oferite. Daca un jucator te intreaba cum fac farm, tu ce ii raspunzi ?: Tasteaza comanda [/jobs], alege Farmer si mergi la checkpoint, apoi apasa tasta Y si tasteaza comanda [/work]. Daca un jucator vrea puncte premium, tu ce ii raspunzi?: Pentru a primi puncte premium poti avansa in nivel si poti fii activ cand se dau bonusurile zilnice. Daca un jucator doreste sa intre intr-o factiune, ce ii raspunzi:? Pentru a intra intr-o factiune ai nevoie de o aplicatie pe panel si de nivelul necesar. Daca un jucator vrea sa devina helper & admin, ce ii raspunzi:? Pentru a primi functia de Helper ai nevoie de minim 10 ore jucate si de o aplicatie pe forum.Pentru a primi functia de Admin trebuie sa ai Helper 3 si sa primesti up. Daca un jucator doreste lider la o factiune, tu ce ii raspunzi?: Pentru a deveni lider la o factiune ai nevoie de o aplicatie pe forum si de minim 10 ore jucate. Daca un jucator injura pe [/n], cum procedezi?: Folosesc comanda [/ndelete] apoi ii acord [/nmute]. Daca un jucator intreaba cum da rob, tu ce ii raspunzi?: Pentru a da rob trebuie sa te aflii in interiorul unui business si sa tastezi comanda [/rob]. Daca un jucator te intreaba cum face rost de o casa, tu ce ii raspunzi?: Pentru a cumpara o casa trebuie sa te aflii langa ea si sa tastezi comanda [/buyhouse]. Daca un jucator te intreaba cum face rost de un business, tu ce ii raspunzi?: Pentru a cumpara un business trebuie sa te aflii langa el si sa tastezi comanda [/buybiz].
  3. Nume real: Alexandru Varsta reala: 14 ani Unde locuiesti?: Locuiesc in Pitesti. Descriete in 20 de cuvinte (real-life): Ma numesc Alex , am 14 ani, locuiesc in Pitesti. In timpul liber imi place sa ies cu prietenii si sa ma joc SA:MP. Ce o sa faci dupa ce termini studiile?: Inca nu m-am gandit la asta. [intrebari de pe joc] Nickname pe joc: RootAlex Link de pe panel: [Hidden Content] Cate ore petreci pe zi fara (SLEEP/AFK)?: Petrec in jur de 5-6 ore zilnic. De ce ai aplicat la functia de helper?: Deoarece imi doresc sa ajut playerii si server-ul cu tot ce pot. De ce crezi ca poti obtine functia de helper?: Pentru ca am experienta si pentru ca imi doresc sa ajut playerii. Descrie in cateva cuvinte ce inseamna pentru tine, functia de helper: Pentru mine functia de Helper inseamna un jucator care stie toate informatiile legate de server care ii ajuta pe ceilalti playeri cu raspunsurile sale. Cu ce poti ajuta serverul?: Pot ajuta server-ul cu activitatea si experienta mea si cu raspunsurile oferite. Daca un jucator te intreaba cum fac farm, tu ce ii raspunzi ?: Tasteaza comanda [/jobs], alege Farmer si mergi la checkpoint, apoi apasa tasta Y si tasteaza comanda [/work]. Daca un jucator vrea puncte premium, tu ce ii raspunzi?: Pentru a primi puncte premium poti avansa in nivel si poti fii activ cand se dau bonusurile zilnice. Daca un jucator doreste sa intre intr-o factiune, ce ii raspunzi:? Pentru a intra intr-o factiune ai nevoie de o aplicatie pe panel si de nivelul necesar. Daca un jucator vrea sa devina helper & admin, ce ii raspunzi:? Pentru a primi functia de Helper ai nevoie de minim 10 ore jucate si de o aplicatie pe forum.Pentru a primi functia de Admin trebuie sa ai Helper 3 si sa primesti up. Daca un jucator doreste lider la o factiune, tu ce ii raspunzi?: Pentru a deveni lider la o factiune ai nevoie de o aplicatie pe forum si de minim 10 ore jucate. Daca un jucator injura pe [/n], cum procedezi?: Folosesc comanda [/ndelete] apoi ii acord [/nmute]. Daca un jucator intreaba cum da rob, tu ce ii raspunzi?: Pentru a da rob trebuie sa te aflii in interiorul unui business si sa tastezi comanda [/rob]. Daca un jucator te intreaba cum face rost de o casa, tu ce ii raspunzi?: Pentru a cumpara o casa trebuie sa te aflii langa ea si sa tastezi comanda [/buyhouse]. Daca un jucator te intreaba cum face rost de un business, tu ce ii raspunzi?: Pentru a cumpara un business trebuie sa te aflii langa el si sa tastezi comanda [/buybiz].
  4. Nume real: Alexandru. Varsta reala: 14 ani. Unde locuiesti?: Locuiesc in Pitesti. Descriete in 20 de cuvinte (real-life): Ma numesc Alex , am 14 ani, locuiesc in Pitesti. In timpul liber imi place sa ies cu prietenii si sa ma joc SA:MP. Ce o sa faci dupa ce termini studiile?: Inca nu m-am gandit la asta. [intrebari de pe joc] Nickname pe joc: RootAlex Link de pe panel: [Hidden Content] Cate ore petreci pe zi fara (SLEEP/AFK)?: Petrec in jur de 4-5 ore pe zi. De ce ai aplicat la functia de helper?: Deoarece imi doresc sa ajut playerii si server-ul cu tot ce pot. De ce crezi ca poti obtine functia de helper?: Pentru ca am experienta si pentru ca imi place sa ajut. Descrie in cateva cuvinte ce inseamna pentru tine, functia de helper: Pentru mine functia de Helper inseamna un jucator care stie toate informatiile legate de server si ii ajuta pe ceilalti playeri cu raspunsurile sale. Cu ce poti ajuta serverul?: Pot ajuta server-ul cu activitatea mea si cu raspunsurile oferite. Daca un jucator te intreaba cum fac farm, tu ce ii raspunzi ?: Tasteaza comanda [/jobs], alege Farm si mergi la checkpoint, apoi apasa tasta Y si tasteaza comanda [/work]. Daca un jucator vrea puncte premium, tu ce ii raspunzi?: Pentru a primi puncte premium poti avansa in nivel si poti fii activ cand se dau bonusurile zilnice. Daca un jucator doreste sa intre intr-o factiune, ce ii raspunzi:? Pentru a intra intr-o factiune ai nevoie de o aplicatie pe panel si de nivelul necesar. Daca un jucator vrea sa devina helper & admin, ce ii raspunzi:? Pentru a primi functia de Helper ai nevoie de minim 10 ore jucate si de o aplicatie pe panel.Pentru a primi functia de Admin trebuie sa ai Helper 3 si sa primesti up. Daca un jucator doreste lider la o factiune, tu ce ii raspunzi?: Pentru a deveni lider la o factiune ai nevoie de o aplicatie pe forum si minim 10 ore jucate. Daca un jucator injura pe [/n], cum procedezi?: Folosesc comanda [/ndelete] apoi ii acord [/nmute]. Daca un jucator intreaba cum da rob, tu ce ii raspunzi?: Pentru a da rob trebuie sa ai 10/10 rob points si sa te aflii langa seif-ul unui business. Daca un jucator te intreaba cum face rost de o casa, tu ce ii raspunzi?: Pentru a cumpara o casa trebuie sa te aflii langa ea si sa tastezi comanda [/buyhouse]. Daca un jucator te intreaba cum face rost de un business, tu ce ii raspunzi?: Pentru a cumpara un business trebuie sa te aflii langa el si sa tastezi comanda [/buybiz].
  • Tema se afla in versiunea beta ( 1.0.0 ), orice probleme pot fi raportate userului Sn!k3rs sau in ACEST TOPIC

×