RootAlex - HGame ROMANIA Jump to content
keyboard_arrow_down
account_circle Sign In

Sign Inperson_add Sign Up

RootAlex

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

About RootAlex

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

36 profile views
 1. [intrebari viata reala] Nume real: RootAlex Varsta reala: 14 ani. Unde locuiesti?: Locuiesc in Pitesti. Descriete in 20 de cuvinte (real-life): Ma numesc Alex , locuiesc in Pitesti , am varsta de 14 ani , in timp-ul liber imi place sa ma joc fotbal , sa ies cu prietenii si sa ma joc SA:MP. Sunt o persoana calma si glumeata, ma integrez foarte repede intr-un grup. Ce o sa faci dupa ce termini studiile?: Inca nu m-am gandit la asta. [intrebari de pe joc] Nickname pe joc: RootAlex Link de pe panel: http://hgame.ro/panel/profile/general/1064 Care a fost cea mai mare realizare a ta pe server?: Inca nu am o realizare. Mentioneaza o factiune in care te-ai simtit cel mai bine?: LSPD Cate ore petreci pe zi fara (SLEEP/AFK)?: Joc 5-6 ore zilnic. De ce ai aplicat la functia de lider? (Minim 20 de cuvinte): Am aplicat la functia de Lider deoarece consider ca ma voi descurca cu ducerea factiunii la 10/10. Cu ce crezi ca se ocupa un lider?: Cu administrarea factiunii. Care crezi ca sunt atributiile unui lider?: Sa fie activ si sa stie cum sa procedeze in anumite situatii. Ce ai face pentru factiunea respectiva?: As aduce-o la 10/10 membri. La ce factiune ai mai fost lider?: Nu am mai fost lider pana acum. Cu ce esti diferit fata de alti jucatori? (aplicanti): Nu ma consider mai special fata de alti jucatori.
 2. [intrebari viata reala] Nume real: Alex Varsta reala: 14 ani. Unde locuiesti?: Locuiesc in Pitesti. Descriete in 20 de cuvinte (real-life): Ma numesc Alex , am 14 ani si locuiesc in Pitesti.In timp-ul liber imi place sa ies cu prietenii si sa joc SA:MP. Ce o sa faci dupa ce termini studiile?: Inca nu m-am gandit la asta. [intrebari de pe joc] Nickname pe joc: RootAlex Link de pe panel: http://hgame.ro/panel/profile/general/1064 Cate ore petreci pe zi fara (SLEEP/AFK)?: Joc in jur de 5-6 ore zilnic. De ce ai aplicat la functia de helper?: Deoarece imi doresc sa ajut playerii si serverul. De ce crezi ca poti obtine functia de helper?: Deoarece am experienta si nu ma doare mana sa ii raspund cuiva care nu stie un anumit lucru. Descrie in cateva cuvinte ce inseamna pentru tine, functia de helper: Pentru mine functia de Helper inseamna un jucator care ofera raspuns-uri altor jucatori. Cu ce poti ajuta serverul?: Cu activitatea si cu experienta mea. Daca un jucator te intreaba cum fac farm, tu ce ii raspunzi?: Pentru a face farm tasteaza comanda [/gps] > Farmer si dute la checkpoint. Daca un jucator vrea puncte premium, tu ce ii raspunzi?: Poti obtine puncte avansand in level sau daca donezi pentru acestea. Daca un jucator doreste sa intre intr-o factiune, ce ii raspunzi:? Pentru a intra intr-o factiune trebuie sa aplici pe panel-ul nostru 'hgame.ro/panel' Daca un jucator vrea sa devina helper & admin, ce ii raspunzi:? Pentru a deveni helper sau admin trebuie sa aplici pe forum-ul nostru 'hgame.ro/forum'. Daca un jucator doreste lider la o factiune, tu ce ii raspunzi?: Pentru a deveni lider trebuie sa aplici pe forum-ul nostru 'hgame.ro/forum' Daca un jucator injura pe [/n], cum procedezi?: /ndelete + /nmute 10 minute pentru "injurii pe /n" Daca un jucator intreaba cum da rob, tu ce ii raspunzi?: Pentru a da rob trebuie sa te aflii intr-un business si sa tastezi comanda [/rob]. Daca un jucator te intreaba cum face rost de o casa, tu ce ii raspunzi?: Poti cumpara o casa folosind comanda [/buyhouse] daca ai banii si nivelul necesar. Daca un jucator te intreaba cum face rost de un business, tu ce ii raspunzi?: Poti cumpara un business folosind comanda [/buybiz] daca ai banii si nivelul necesar.
 3. Nume real: Alexandru Varsta reala: 14 ani Unde locuiesti?: Locuiesc in Pitesti. Descriete in 20 de cuvinte (real-life): Ma numesc Alex , am 14 ani, locuiesc in Pitesti. In timpul liber imi place sa ies cu prietenii si sa ma joc SA:MP. Ce o sa faci dupa ce termini studiile?: Inca nu m-am gandit la asta. [intrebari de pe joc] Nickname pe joc: RootAlex Link de pe panel: http://hgame.ro/panel/profile/general/1064 Cate ore petreci pe zi fara (SLEEP/AFK)?: Petrec in jur de 5-6 ore zilnic. De ce ai aplicat la functia de helper?: Deoarece imi doresc sa ajut playerii si server-ul cu tot ce pot. De ce crezi ca poti obtine functia de helper?: Pentru ca am experienta si pentru ca imi doresc sa ajut playerii. Descrie in cateva cuvinte ce inseamna pentru tine, functia de helper: Pentru mine functia de Helper inseamna un jucator care stie toate informatiile legate de server care ii ajuta pe ceilalti playeri cu raspunsurile sale. Cu ce poti ajuta serverul?: Pot ajuta server-ul cu activitatea si experienta mea si cu raspunsurile oferite. Daca un jucator te intreaba cum fac farm, tu ce ii raspunzi ?: Tasteaza comanda [/jobs], alege Farmer si mergi la checkpoint, apoi apasa tasta Y si tasteaza comanda [/work]. Daca un jucator vrea puncte premium, tu ce ii raspunzi?: Pentru a primi puncte premium poti avansa in nivel si poti fii activ cand se dau bonusurile zilnice. Daca un jucator doreste sa intre intr-o factiune, ce ii raspunzi:? Pentru a intra intr-o factiune ai nevoie de o aplicatie pe panel si de nivelul necesar. Daca un jucator vrea sa devina helper & admin, ce ii raspunzi:? Pentru a primi functia de Helper ai nevoie de minim 10 ore jucate si de o aplicatie pe forum.Pentru a primi functia de Admin trebuie sa ai Helper 3 si sa primesti up. Daca un jucator doreste lider la o factiune, tu ce ii raspunzi?: Pentru a deveni lider la o factiune ai nevoie de o aplicatie pe forum si de minim 10 ore jucate. Daca un jucator injura pe [/n], cum procedezi?: Folosesc comanda [/ndelete] apoi ii acord [/nmute]. Daca un jucator intreaba cum da rob, tu ce ii raspunzi?: Pentru a da rob trebuie sa te aflii in interiorul unui business si sa tastezi comanda [/rob]. Daca un jucator te intreaba cum face rost de o casa, tu ce ii raspunzi?: Pentru a cumpara o casa trebuie sa te aflii langa ea si sa tastezi comanda [/buyhouse]. Daca un jucator te intreaba cum face rost de un business, tu ce ii raspunzi?: Pentru a cumpara un business trebuie sa te aflii langa el si sa tastezi comanda [/buybiz].
 4. Nume real: Alexandru Varsta reala: 14 ani Unde locuiesti?: Locuiesc in Pitesti. Descriete in 20 de cuvinte (real-life): Ma numesc Alex , am 14 ani, locuiesc in Pitesti. In timpul liber imi place sa ies cu prietenii si sa ma joc SA:MP. Ce o sa faci dupa ce termini studiile?: Inca nu m-am gandit la asta. [intrebari de pe joc] Nickname pe joc: RootAlex Link de pe panel: http://hgame.ro/panel/profile/general/1064 Cate ore petreci pe zi fara (SLEEP/AFK)?: Petrec in jur de 5-6 ore zilnic. De ce ai aplicat la functia de helper?: Deoarece imi doresc sa ajut playerii si server-ul cu tot ce pot. De ce crezi ca poti obtine functia de helper?: Pentru ca am experienta si pentru ca imi doresc sa ajut playerii. Descrie in cateva cuvinte ce inseamna pentru tine, functia de helper: Pentru mine functia de Helper inseamna un jucator care stie toate informatiile legate de server care ii ajuta pe ceilalti playeri cu raspunsurile sale. Cu ce poti ajuta serverul?: Pot ajuta server-ul cu activitatea si experienta mea si cu raspunsurile oferite. Daca un jucator te intreaba cum fac farm, tu ce ii raspunzi ?: Tasteaza comanda [/jobs], alege Farmer si mergi la checkpoint, apoi apasa tasta Y si tasteaza comanda [/work]. Daca un jucator vrea puncte premium, tu ce ii raspunzi?: Pentru a primi puncte premium poti avansa in nivel si poti fii activ cand se dau bonusurile zilnice. Daca un jucator doreste sa intre intr-o factiune, ce ii raspunzi:? Pentru a intra intr-o factiune ai nevoie de o aplicatie pe panel si de nivelul necesar. Daca un jucator vrea sa devina helper & admin, ce ii raspunzi:? Pentru a primi functia de Helper ai nevoie de minim 10 ore jucate si de o aplicatie pe forum.Pentru a primi functia de Admin trebuie sa ai Helper 3 si sa primesti up. Daca un jucator doreste lider la o factiune, tu ce ii raspunzi?: Pentru a deveni lider la o factiune ai nevoie de o aplicatie pe forum si de minim 10 ore jucate. Daca un jucator injura pe [/n], cum procedezi?: Folosesc comanda [/ndelete] apoi ii acord [/nmute]. Daca un jucator intreaba cum da rob, tu ce ii raspunzi?: Pentru a da rob trebuie sa te aflii in interiorul unui business si sa tastezi comanda [/rob]. Daca un jucator te intreaba cum face rost de o casa, tu ce ii raspunzi?: Pentru a cumpara o casa trebuie sa te aflii langa ea si sa tastezi comanda [/buyhouse]. Daca un jucator te intreaba cum face rost de un business, tu ce ii raspunzi?: Pentru a cumpara un business trebuie sa te aflii langa el si sa tastezi comanda [/buybiz].
 5. Nume real: Alexandru Varsta reala: 14 ani Unde locuiesti?: Locuiesc in Pitesti. Descriete in 20 de cuvinte (real-life): Ma numesc Alex , am 14 ani, locuiesc in Pitesti. In timpul liber imi place sa ies cu prietenii si sa ma joc SA:MP. Ce o sa faci dupa ce termini studiile?: Inca nu m-am gandit la asta. [intrebari de pe joc] Nickname pe joc: RootAlex Link de pe panel: http://hgame.ro/panel/profile/general/1064 Cate ore petreci pe zi fara (SLEEP/AFK)?: Petrec in jur de 5-6 ore zilnic. De ce ai aplicat la functia de helper?: Deoarece imi doresc sa ajut playerii si server-ul cu tot ce pot. De ce crezi ca poti obtine functia de helper?: Pentru ca am experienta si pentru ca imi doresc sa ajut playerii. Descrie in cateva cuvinte ce inseamna pentru tine, functia de helper: Pentru mine functia de Helper inseamna un jucator care stie toate informatiile legate de server care ii ajuta pe ceilalti playeri cu raspunsurile sale. Cu ce poti ajuta serverul?: Pot ajuta server-ul cu activitatea si experienta mea si cu raspunsurile oferite. Daca un jucator te intreaba cum fac farm, tu ce ii raspunzi ?: Tasteaza comanda [/jobs], alege Farmer si mergi la checkpoint, apoi apasa tasta Y si tasteaza comanda [/work]. Daca un jucator vrea puncte premium, tu ce ii raspunzi?: Pentru a primi puncte premium poti avansa in nivel si poti fii activ cand se dau bonusurile zilnice. Daca un jucator doreste sa intre intr-o factiune, ce ii raspunzi:? Pentru a intra intr-o factiune ai nevoie de o aplicatie pe panel si de nivelul necesar. Daca un jucator vrea sa devina helper & admin, ce ii raspunzi:? Pentru a primi functia de Helper ai nevoie de minim 10 ore jucate si de o aplicatie pe forum.Pentru a primi functia de Admin trebuie sa ai Helper 3 si sa primesti up. Daca un jucator doreste lider la o factiune, tu ce ii raspunzi?: Pentru a deveni lider la o factiune ai nevoie de o aplicatie pe forum si de minim 10 ore jucate. Daca un jucator injura pe [/n], cum procedezi?: Folosesc comanda [/ndelete] apoi ii acord [/nmute]. Daca un jucator intreaba cum da rob, tu ce ii raspunzi?: Pentru a da rob trebuie sa te aflii in interiorul unui business si sa tastezi comanda [/rob]. Daca un jucator te intreaba cum face rost de o casa, tu ce ii raspunzi?: Pentru a cumpara o casa trebuie sa te aflii langa ea si sa tastezi comanda [/buyhouse]. Daca un jucator te intreaba cum face rost de un business, tu ce ii raspunzi?: Pentru a cumpara un business trebuie sa te aflii langa el si sa tastezi comanda [/buybiz].
 6. Nume real: Alexandru. Varsta reala: 14 ani. Unde locuiesti?: Locuiesc in Pitesti. Descriete in 20 de cuvinte (real-life): Ma numesc Alex , am 14 ani, locuiesc in Pitesti. In timpul liber imi place sa ies cu prietenii si sa ma joc SA:MP. Ce o sa faci dupa ce termini studiile?: Inca nu m-am gandit la asta. [intrebari de pe joc] Nickname pe joc: RootAlex Link de pe panel: http://hgame.ro/panel/profile/general/1064 Cate ore petreci pe zi fara (SLEEP/AFK)?: Petrec in jur de 4-5 ore pe zi. De ce ai aplicat la functia de helper?: Deoarece imi doresc sa ajut playerii si server-ul cu tot ce pot. De ce crezi ca poti obtine functia de helper?: Pentru ca am experienta si pentru ca imi place sa ajut. Descrie in cateva cuvinte ce inseamna pentru tine, functia de helper: Pentru mine functia de Helper inseamna un jucator care stie toate informatiile legate de server si ii ajuta pe ceilalti playeri cu raspunsurile sale. Cu ce poti ajuta serverul?: Pot ajuta server-ul cu activitatea mea si cu raspunsurile oferite. Daca un jucator te intreaba cum fac farm, tu ce ii raspunzi ?: Tasteaza comanda [/jobs], alege Farm si mergi la checkpoint, apoi apasa tasta Y si tasteaza comanda [/work]. Daca un jucator vrea puncte premium, tu ce ii raspunzi?: Pentru a primi puncte premium poti avansa in nivel si poti fii activ cand se dau bonusurile zilnice. Daca un jucator doreste sa intre intr-o factiune, ce ii raspunzi:? Pentru a intra intr-o factiune ai nevoie de o aplicatie pe panel si de nivelul necesar. Daca un jucator vrea sa devina helper & admin, ce ii raspunzi:? Pentru a primi functia de Helper ai nevoie de minim 10 ore jucate si de o aplicatie pe panel.Pentru a primi functia de Admin trebuie sa ai Helper 3 si sa primesti up. Daca un jucator doreste lider la o factiune, tu ce ii raspunzi?: Pentru a deveni lider la o factiune ai nevoie de o aplicatie pe forum si minim 10 ore jucate. Daca un jucator injura pe [/n], cum procedezi?: Folosesc comanda [/ndelete] apoi ii acord [/nmute]. Daca un jucator intreaba cum da rob, tu ce ii raspunzi?: Pentru a da rob trebuie sa ai 10/10 rob points si sa te aflii langa seif-ul unui business. Daca un jucator te intreaba cum face rost de o casa, tu ce ii raspunzi?: Pentru a cumpara o casa trebuie sa te aflii langa ea si sa tastezi comanda [/buyhouse]. Daca un jucator te intreaba cum face rost de un business, tu ce ii raspunzi?: Pentru a cumpara un business trebuie sa te aflii langa el si sa tastezi comanda [/buybiz].
Powered by Invision Community
×
Invision-Romania