Jump to content

Deleton.s

Members
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

 1. Deleton.s

  Este deja leader mane
 2. Deleton.s

  wow
 3. Deleton.s

  Ai deja leader !
 4. Deleton.s

  Nume real:Andrei Vârsta(cea reală):13 ani Contact:facebok andrei ichim Cât de bine cunoști acest program? [dă-ne un procent] : 50%100 De ce doreşti designer?:Dorec acest grad pentru a ajuta forumu Un avatar + Screen PSD[watermark HGame.Ro]:i privat O semnătură + Screen PSD[watermark HGame.Ro]:in privat Link portofoliu(OBLIGATORIU):in privat Cerinţe:
 5. Deleton.s

  Contra cerere slaba
 6. Deleton.s

  Contra pentru ca u ai 15 ani dar in rest e frumoasa cererea !
 7. Deleton.s

  Contra randuri necompleta-te
 8. Cotra nu ai 15 nu scrii corect gramatical + aplicatie slaba !
 9. Deleton.s

  unde pot fi frate si eu leader da mi o sansa si ai sa vezi ca nu ai sa recreti te rog
 10. Deleton.s

  dar am experienta de a fi leade !
 11. Deleton.s

  dar cine e ala ?
 12. [intrebari viata reala] Nume real:Andrei ichim catalin Varsta reala:13 ani Unde locuiesti?:Belgia localitatea halanzy Descriete in 20 de cuvinte (real-life):Sunt un baiat normal care ai place sa incerce lucruri noi nu imi place sa fiu injurat de o bicei sunt foarte nerabdator cate o data nebun :) Ce o sa faci dupa ce termini studiile?:Nustiu am sa ma gandesc pe parcursul anilor :)0 [intrebari de pe joc] Nickname pe joc:Deleton.s Link de pe panel:[Hidden Content] Care a fost cea mai mare realizare a ta pe server?:in paramedic am fost foarte mult ajutat la raport . Mentioneaza o factiune in care te-ai simtit cel mai bine?: in paramedic acolo m-am distrat excelent . Cate ore petreci pe zi fara (SLEEP/AFK)?:6 ore chear si mai mult cred ca sunt destul de activ De ce ai aplicat la functia de lider? (Minim 20 de cuvinte):doresc sa fac din news reporter o factiune dorita so fac sa iti place sa stai in ea sa aiva si salariu . si toti playeri so recomande Cu ce crezi ca se ocupa un lider?:cu administrarea factiunii cu recrutarea membrilor cu aceptarea/rejctarea playerilor care fac app pe panel cu a se ocupa de-a schimba rankul 1 player Care crezi ca sunt atributiile unui lider?:Sa fie serios sa aiva inspiratie sa fie desptept sa nu se certe cu toata lumea din orice cauza sa fie activ sa il respecte playeri sa ai dovada in tine ca esti 1 om serios Ce ai face pentru factiunea respectiva?:as dori pentru ca am destula inspiratie sunt foarte creativ la fraze ! La ce factiune ai mai fost lider?:Nu am avut posibilitatea sa fiu leader pe acest server pentru ca toate factiunele practic au fost ocupate ! Cu ce esti diferit fata de cei lalti jucatori aplicanti :Nu sunt deose bit deloc cu alti playeri toti ne dorim leader dar din pacate nu mai 1 poate fii .
 13. Deleton.s

  ok .
 14. Deleton.s

  haide frate trb neaparat 15 ani
 15. Deleton.s

  [intrebari viata reala] Nume real:Andrei Varsta reala:13 ani Unde locuiesti?:Belgia Descriete in 20 de cuvinte (real-life):Sunt 1 baiat oare care , care doreste oricand sa incerce lucruri noi nu ma enervez repede , ador sa lucrez in echipa , nu imi place sa ma cert . Ce o sa faci dupa ce termini studiile?:Nu stiu sigur . [intrebari de pe joc] Nickname pe joc:Deleton.s Link de pe panel:[Hidden Content] Care a fost cea mai mare realizare a ta pe server?:Find in anumite factiuii . Mentioneaza o factiune in care te-ai simtit cel mai bine?:Paramedic . Cate ore petreci pe zi fara (SLEEP/AFK)?:6-7 ore De ce ai aplicat la functia de lider? (Minim 20 de cuvinte):Pentru a ajuta aceasta factiune sa fie dorita ; si eu imi doresc de mult sa fiu leader la aceasta factiune : Cu ce crezi ca se ocupa un lider?:practic cu administrarea factiunii si aplicatile dupa panel Care crezi ca sunt atributiile unui lider?:Sa fie serios bun cu membri lui sa aiva 1 limbaj decent ! Ce ai face pentru factiunea respectiva?:As face-o dorita . La ce factiune ai mai fost lider?:am mai fost lider anu trecut . Cu ce esti diferit fata de alti jucatori? (aplicanti):Nu sunt deosebit cu nimi-c doar ca imi doresc extrem de mult sa fiu leader !
 • Tema se afla in versiunea beta ( 1.0.0 ), orice probleme pot fi raportate userului Sn!k3rs sau in ACEST TOPIC

×