RaduS. - HGame ROMANIA Jump to content
keyboard_arrow_down
account_circle Sign In

Sign Inperson_add Sign Up

RaduS.

Members
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

About RaduS.

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

39 profile views
 1. RaduS.

  Acceptat.Vei fii demis.
 2. Intrebari viata reala] Nume real: Radu Silviu Varsta reala: Am varsta de 16 ani. Unde locuiesti?: Locuiesc in Brasov. Descriete in 20 de cuvinte (real-life): Salut ma numesc Radu Silviu si am 16.Imi place foarte mult sa ma joc pe PC si pe PS4,mai ales jocul Fifa 18.Nu sunt o fire foarte Glumeata,sunt foarte timid. Ce o sa faci dupa ce termini studiile?: Sa imi gasesc un job in domeniul IT [intrebari de pe joc] Nickname pe joc: RaduS. Link de pe panel: http://hgame.ro/pane...le/general/1342 Cate ore petreci pe zi fara (SLEEP/AFK)?: Joc undeva la 3-4 ore pe zi sau chiar mai mult. De ce ai aplicat la functia de helper?: Am aplicat in functia de helper,deoarece vreau sa ajut comunitatea HGame. De ce crezi ca poti obtine functia de helper?: Pot obtine functia de Helper,fiindca stiu comenziile de helper. Descrie in cateva cuvinte ce inseamna pentru tine, functia de helper: Functia de Helper pentru mine insemna foarte mult,cu aceasta functie pot ajuta jucatorii noi de pe server. Cu ce poti ajuta serverul?: Pot ajuta jucatorii cu chesti despre server. Daca un jucator te intreaba cum fac farm, tu ce ii raspunzi ?: Nu avem informatii,despre aceasta chestie. Daca un jucator vrea puncte premium, tu ce ii raspunzi?: Pentru a face rost de puncte premium trebuie sa donezi sau sa fi pe faza la Bonusuri. Daca un jucator doreste sa intre intr-o factiune, ce ii raspunzi:? Pentru a intra in aceasta factiune,trebuie sa faci aplicatie pe panel. Daca un jucator vrea sa devina helper & admin, ce ii raspunzi:? Pentru a devenii helper trebuie sa ai 10 ore jucate si sa faci o aplicatie pe forum. Daca un jucator doreste lider la o factiune, tu ce ii raspunzi?: Pentru a devenii lider trebuie sa ai 10 ore jucate si o aplicatie pe forum. Daca un jucator injura pe [/n], cum procedezi?: Ii dau /nmute 15 minute pentru Injuri Staff. Daca un jucator intreaba cum da rob, tu ce ii raspunzi?: Pentru a da rob trebuie sa fii intr-un Biz si sa scrii comanda [/rob]. Daca un jucator te intreaba cum face rost de o casa, tu ce ii raspunzi?: Pentru a face rost de o casa trebuie sa ai Level 7 sa bani. Daca un jucator te intreaba cum face rost de un business, tu ce ii raspunzi?: Pentru a face rost de un Business trebuie sa ai Level 7 si o suma de bani.
 3. Nume real: Radu Silviu Varsta reala: 16 Unde locuiesti?: Brasov Descriete in 20 de cuvinte (real-life): Salut ma numesc Radu SIlviu am 16 si locuiesc in Brasov.Imi place foarte mult sa ma joc pe PC,dar imi place si scoala.Materile mele preferate sunt Romana si Matematica. Ce o sa faci dupa ce termini studiile?: Sa imi gasesc un Job,de preferat in domeniul IT. [intrebari de pe joc] Nickname pe joc: RaduS. Link de pe panel: http://hgame.ro/pane...le/general/1342 Care a fost cea mai mare realizare a ta pe server?: Sa imi cumbar un Infernus cu Hidden pe ea. Mentioneaza o factiune in care te-ai simtit cel mai bine?: Las Venturas Police Departament. Cate ore petreci pe zi fara (SLEEP/AFK)?: 4-5 ore pe zi. De ce ai aplicat la functia de lider? (Minim 20 de cuvinte): Am aplicat pentru functia de Lider Hitmen Agency,deoarece sunt o fire ambitioasa si in acelasi timp foarte buna cu jucatorii de pe acest server. Cu ce crezi ca se ocupa un lider?: Un lider se ocupa cu organizare Jucatoriilor din factiune. Care crezi ca sunt atributiile unui lider?: 1.Ambitia 2.Calmul si 3.Gandirea Psihica Ce ai face pentru factiunea respectiva?: Asi face ordine in factiune pentru a aduce-o la un alt nivel. La ce factiune ai mai fost lider?: Nu am mai fost Lider pe acest server. Cu ce esti diferit fata de alti jucatori? (aplicanti): Eu nu ma cred mai bun fata de ceilalti candidati.
 4. [intrebari viata reala] Nume real: Radu Silviu Varsta reala: 16 Unde locuiesti?: Brasov Descriete in 20 de cuvinte (real-life): Salut ma numesc Radu SIlviu am 16 si locuiesc in Brasov.Imi place foarte mult sa ma joc pe PC,dar imi place si scoala.Materile mele preferate sunt Romana si Matematica. Ce o sa faci dupa ce termini studiile?: Sa imi gasesc un Job,de preferat in domeniul IT. [intrebari de pe joc] Nickname pe joc: RaduS. Link de pe panel: http://hgame.ro/panel/profile/general/1342 Care a fost cea mai mare realizare a ta pe server?: Sa imi cumbar un Infernus cu Hidden pe ea. Mentioneaza o factiune in care te-ai simtit cel mai bine?: Las Venturas Police Departament. Cate ore petreci pe zi fara (SLEEP/AFK)?: 4-5 ore pe zi. De ce ai aplicat la functia de lider? (Minim 20 de cuvinte): Am aplicat pentru functia de Lider National Guard,deoarece sunt o fire ambitioasa si in acelasi timp foarte buna cu jucatorii de pe acest server. Cu ce crezi ca se ocupa un lider?: Un lider se ocupa cu organizare Jucatoriilor din factiune. Care crezi ca sunt atributiile unui lider?: 1.Ambitia 2.Calmul si 3.Gandirea Psihica Ce ai face pentru factiunea respectiva?: Asi face ordine in factiune pentru a aduce-o la un alt nivel. La ce factiune ai mai fost lider?: Nu am mai fost Lider pe acest server. Cu ce esti diferit fata de alti jucatori? (aplicanti): Eu nu ma cred mai bun fata de ceilalti candidati.
 5. [intrebari viata reala] Nume real: Radu SIlviu Varsta reala: 16 Unde locuiesti?: Brasov Descriete in 20 de cuvinte (real-life): Salut ma numesc Radu SIlviu am 16 ani si sunt din Brasov.Imi place sa ma joc pe PC jocuri ca:Sa:Mp,ETS2,CS:GO CS1.6 si multe altele,pe langa asta imi place si scoala deoarece am note foarte mari la anumite materii.Eu urasc Istoria. Ce o sa faci dupa ce termini studiile?: Sa imi gasesc un Job. [intrebari de pe joc] Nickname pe joc: RaduS. Link de pe panel: http://hgame.ro/panel/profile/general/1342 Care a fost cea mai mare realizare a ta pe server?: Sa imi cumpar un Infernus. Mentioneaza o factiune in care te-ai simtit cel mai bine?: Taxi LS Cate ore petreci pe zi fara (SLEEP/AFK)?: Eu petrec undeva la 3-4 ore pe zi sau chiar mai mult. De ce ai aplicat la functia de lider? (Minim 20 de cuvinte): Am aplicat ca lider Taxi LS deoarece este o factiune deosebita si frumoasa,si pentru ca imi place sa coordonez jucatorii din factiune. Cu ce crezi ca se ocupa un lider?: Un lider se ocupa cu ordinea in factiune a jucatoriilor. Care crezi ca sunt atributiile unui lider?: 1.Calmul 2.Ambitia 3.Timpul liber Ce ai face pentru factiunea respectiva?: As duce factiunea la un alt nivel. La ce factiune ai mai fost lider?: Nu am mai fost lider. Cu ce esti diferit fata de alti jucatori? (aplicanti): Nu sunt diferit fata de ceilalti aplicanti.
 6. RaduS.

  pentru ca nu intru acum
 7. RaduS.

  putem da maine pe la 12?
 8. [intrebari viata reala] Nume real: Radu Silviu Varsta reala:16 Unde locuiesti?: Brasov Descriete in 20 de cuvinte (real-life): Salut,ma numesc Radu Silviu si am 12 ani,sunt in clasa a VI-a si am note foarte bune la scoala.Sunt un baiat istet si nazdravan.Sunt o fire rasfatata si o fire corecta si putin fitoasa.EU nu ma cred foarte bun la SA:MP.Sunt timid cu oamenii,dar cand ma acomodez nu mai sunt timid si ma transform [ :)) ].Am 1,60 si vreo 50 de KG.Sunt putin supra-ponderal,Dar sunt inalt iar oasele mele sunt si ele grele.Am parul brunet si ochi caprui.Eu sunt sportiv,practic football si joc pe pozitia de portar.Eu nu ma cred perfect la fata si la trup,Eu ma cred perfect asa cum sunt gras sau slab,urat sau frumos.Imi place sa ies in natura sa ma plimb afara si sa ma joc cu prietenii football sau bascket.Eu locuiesc in Brasov.Mie imi plac filmele de comedie si cele de actiune.Imi mai plac si jocurile Counter Strike,Need For Speed,Grand Theft Auto V,Call Of Duty si Euro Truck Simulator 2 incat si Farming Simulator 2017.A si am uitat filmele care imi plac sunt: Fast & Furious,Jurassic World si Jurassic World Fallen Kingdom.Asta a fost descrierea mea!!! Ce o sa faci dupa ce termini studiile?: Sa imi gasesc de munca. [intrebari de pe joc] Nickname pe joc: RaduS. Link de pe panel:http://hgame.ro/panel/profile Care a fost cea mai mare realizare a ta pe server?: Sa imi cumpar un Bullet. Mentioneaza o factiune in care te-ai simtit cel mai bine?: Taxi LS Cate ore petreci pe zi fara (SLEEP/AFK)?: 3-4 ore pe zi chiar 5 sau 6. De ce ai aplicat la functia de lider? (Minim 20 de cuvinte): Am aplicat in functia de lider deoarece imi place sa fiu lider si sa imi coordonez jucatorii foarte bine si sa raspund la reclamatii. Cu ce crezi ca se ocupa un lider?: Un lider se ocupa cu coordonarea jucatoriilor din factiune. Care crezi ca sunt atributiile unui lider?:1.Intelegerea 2.Calmul si 3.Inteligenta. Ce ai face pentru factiunea respectiva?: Asi aduce playeri noi in factiune. La ce factiune ai mai fost lider?: Nu am mai fost lider. Cu ce esti diferit fata de alti jucatori? (aplicanti): Nu ma cred diferit fata de ceilalti candidati.
 9. RaduS.

  Nu am 15 ani,dar Keed are 13 si a fost acceptat.
 10. RaduS.

  Inteleg ca nu am 15 ani dar gandesc ca unul!
Powered by Invision Community
×
Invision-Romania