Jump to content

Andrei.TSA

Leader RPG
 • Content Count

  61
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About Andrei.TSA

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 05/02/2000

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Hunedoara.

Recent Profile Visitors

72 profile views
 1. Cum sa am lider daca am luat remove?

 2. Аренда Гурзуф http://www.yaltahelp.ru

 3. Andrei.TSA

  [intrebari viata reala] Nume real: Andrei Varsta reala: Am varsta de 17 ani Unde locuiesti?: Locuiesc in Hunedoara. Descriete in 20 de cuvinte (real-life): Ma numesc Andrei am varsta de 17 ani locuiesc in Hunedoara sunt un baiat cu capu meu pe umerii. Daca cineva vrea sa ma invete ceva nou ascult cu mare drag. Ce o sa faci dupa ce termini studiile?: Imi gasesc un job. [intrebari de pe joc] Nickname pe joc: Andrei.ZisSefu Link de pe panel: [Hidden Content] Care a fost cea mai mare realizare a ta pe server?: Sa am lider Mentioneaza o factiune in care te-ai simtit cel mai bine?: Avispa Rifa. Cate ore petreci pe zi fara (SLEEP/AFK)?: 5 ore. De ce ai aplicat la functia de lider? (Minim 20 de cuvinte): Doarece consider ca am experienta necesare, sunt activ, imi place sa fiu sef si sunt respectos. Cu ce crezi ca se ocupa un lider?: Cu ocuparea factiunii sale. Care crezi ca sunt atributiile unui lider?: Respectos, indepident, ambitios Ce ai face pentru factiunea respectiva?: Orice La ce factiune ai mai fost lider?: GSB, LSPD Cu ce esti diferit fata de alti jucatori? (aplicanti): Nu sunt diferit. Specificam ca puteti face doar o cerere pentru functia de lider, cine face peste 2 cereri o sa primeasca rejec
 4. Andrei.TSA

  Ai un Pro de la mine, n-ai scris corect Pro
 5. Andrei.TSA

  GG.
 6. Andrei.TSA

  Varsta reala: Am varsta de 17 anii, Unde locuiesti?: Locuiesc in Hunedoara. Descriete in 20 de cuvinte (real-life): Sunt un baiat prietenos, capu pe umerii imi place sa ma joc samp si sa ies afara cu prieteni si am cei 7 ani de acasa Ce o sa faci dupa ce termini studiile?: Imi gasesc un job. [intrebari de pe joc] Nickname pe joc: Andrei.ZisSefu Link de pe panel: [Hidden Content] Cate ore petreci pe zi fara (SLEEP/AFK)?: 6 ore. De ce ai aplicat la functia de helper?: Pentru-ca imi place sa ajut playerii noi pe acest server. De ce crezi ca poti obtine functia de helper?: Doarece am experienta, si sunt activ. Descrie in cateva cuvinte ce inseamna pentru tine, functia de helper: Bucurie, fericit. Cu ce poti ajuta serverul?: Sa invete cateva lucrurii despre acest server. Daca un jucator te intreaba cum fac farm, tu ce ii raspunzi ?: Scrie comanda /jobs, alege farm du-te la el cand ai ajuns apasa N iar dupa Y urcate in masina si mergi cu ea pe fan 120 secunde. Daca un jucator vrea puncte premium, tu ce ii raspunzi?: Nu oferim PP la cerere. Daca un jucator doreste sa intre intr-o factiune, ce ii raspunzi:? Pentru a intra intr-o mafie ai nevoie de level 3 iar pentru a intra in PD ai neovie de level 5. Daca un jucator vrea sa devina helper & admin, ce ii raspunzi:? Fa o cerere de helper pentru inceput pe forum Daca un jucator doreste lider la o factiune, tu ce ii raspunzi?: Applica la functia de lider pe forum Daca un jucator injura pe [/n], cum procedezi?: Ii ofer mute, depinde de gravitate. Daca un jucator intreaba cum da rob, tu ce ii raspunzi?: Ai nevoie de 10 Rob Points si trebuie si trebuie sa te duci la un biz pentru a face acest lucru. Daca un jucator te intreaba cum face rost de o casa, tu ce ii raspunzi?: O poti cumpara de la licitatii, playerii. Daca un jucator te intreaba cum face rost de un business, tu ce ii raspunzi?: O poti cumpara de la playerii. Varsta reala: Unde locuiesti?: Descriete in 20 de cuvinte (real-life): Ce o sa faci dupa ce termini studiile?: [intrebari de pe joc] Nickname pe joc: Link de pe panel: Cate ore petreci pe zi fara (SLEEP/AFK)?: De ce ai aplicat la functia de helper?: De ce crezi ca poti obtine functia de helper?: Descrie in cateva cuvinte ce inseamna pentru tine, functia de helper: Cu ce poti ajuta serverul?: Daca un jucator te intreaba cum fac farm, tu ce ii raspunzi ?: Daca un jucator vrea puncte premium, tu ce ii raspunzi?: Daca un jucator doreste sa intre intr-o factiune, ce ii raspunzi:? Daca un jucator vrea sa devina helper & admin, ce ii raspunzi:? Daca un jucator doreste lider la o factiune, tu ce ii raspunzi?: Daca un jucator injura pe [/n], cum procedezi?: Daca un jucator intreaba cum da rob, tu ce ii raspunzi?: Daca un jucator te intreaba cum face rost de o casa, tu ce ii raspunzi?: Daca un jucator te intreaba cum face rost de un business, tu ce ii raspunzi?: Raspunsurile la aceste intrebari trebuie sa fie cat mai complexe.
 7. Andrei.TSA

  Si cine e ala ? :))
 8. Andrei.TSA

  Mersii!
 9. Andrei.TSA

  SCUZATI-MA CA AM PUS SI JOS!!!!!!!
 10. Andrei.TSA

  Nume real: Andrei Varsta reala: Am varsta de 17 ani. Unde locuiesti?: Hunedoara Descriete in 20 de cuvinte (real-life): Ma numesc Andrei am varsta de 17 ani locuiesc in Hundoara sunt un baiat cu capu meu pe umerii, daca cineva vrea sa ma invete ceva nou ascult cu mare drag, imi place sa ma joc samp si sa ies afara cu prieteni. Ce o sa faci dupa ce termini studiile?: Trebuie sa fiu activ, altfel nu o sa dau test-ul la timpul corespunzator. [intrebari de pe joc] Nickname pe joc: Andrei.TSA Link de pe panel: [Hidden Content] Care a fost cea mai mare realizare pe acest server: Sa detin rank 6 in GSB Mentioneaza o factiune in care te-ai simtit cel mai bine?: GSB Cate ore petreci pe zi fara (SLEEP/AFK)?: 5 ore. De ce ai aplicat la functia de lider? (Minim 20 de cuvinte): Doarece imi place sa fiu sef, am experienta si sunt foarte activ. Cu ce crezi ca se ocupa un lider?: Ocuparea factiunii. Care crezi ca sunt atributiile unui lider?: Respectos, ambitios, Ce ai face pentru factiunea respectiva?: As vrea sa fac cele mai multe turfuri. La ce factiune ai mai fost lider?: Nu mai am fost. Cu ce esti diferit fata de alti jucatori? (aplicanti): Nu cred ca sunt diferit. [intrebari viata reala] Nume real: Varsta reala: Unde locuiesti?: Descriete in 20 de cuvinte (real-life): Ce o sa faci dupa ce termini studiile?: [intrebari de pe joc] Nickname pe joc: Link de pe panel: Care a fost cea mai mare realizare a ta pe server?: Mentioneaza o factiune in care te-ai simtit cel mai bine?: Cate ore petreci pe zi fara (SLEEP/AFK)?: De ce ai aplicat la functia de lider? (Minim 20 de cuvinte): Cu ce crezi ca se ocupa un lider?: Care crezi ca sunt atributiile unui lider?: Ce ai face pentru factiunea respectiva?: La ce factiune ai mai fost lider?: Cu ce esti diferit fata de alti jucatori? (aplicanti): Specificam ca puteti face doar o cerere pentru functia de lider, cine face peste 2 cereri o sa primeasca reject.
 • Tema se afla in versiunea beta ( 1.0.0 ), orice probleme pot fi raportate userului Sn!k3rs sau in ACEST TOPIC

×