Ionutul - HGame ROMANIA Jump to content
keyboard_arrow_down
account_circle Sign In

Sign Inperson_add Sign Up

Ionutul

Members
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Profile Song

About Ionutul

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

41 profile views
 1. Ionutul

  Problema rezolvata.
 2. Ionutul

  Nume pe server:Ionut Bug-ul gasit (filmare / screenshot): https://imgur.com/a/fXFhkxV Alte precizari: I-am dat mai de mult niste masini si acum ea a zis ca imi va da bani pe ele aveam 1.200.000.000 la mine si mi-a mai dat si ea 1kkk si mi s-au pus bani pe minus am perdut 2.200.000.000 va rog sa imi inapoiati bani sa puteti face sa se puna bani in banca ca se fac buguri sau o protectie daca ai 1kkk la tine sa nu te mai lase sa mai poti da trade ....va rog frumos sa imi dati bani inapoi.
 3. Ionutul

  Ara fi interesant sa fie adăugat skil 6 la fish(joburi) acum la skill 5 câștig intre 5-8k la skill 6 ar fi mișto sa câștig intre 7-10k plus ca la pești rari sa câștigăm 15k iar la cei foarte rari în jur de 20k așa ar fi normal, acum nu știu e decizia ta.
 4. Ionutul

  Medie
 5. Ionutul

  Medie ca de mica s-au plictisit playeri și schimbarea ăsta ar trebuii făcută duna 22:00
 6. Ionutul

  Medie ca de b zone ne-am plictisit, are economie prea naspa
 7. Ionutul

  Ai dreptate.
 8. Ionutul

  14 vreau și eu:)) Ionut
 9. Ionutul

  Propun sa le fie interzis adminilor sa creeze clan pentru ca un player normal nu mai are sanse la membri pentru clanul sau toti se duce la admini, adminii sa poată intra în clanuri da sa nu faca ei asa mi se pare corect.....
 10. Ionutul

  Super buna ideea aia cu licitatii la masini, celelalte sunt ok.
 11. Ionutul

  Informatii Clan Clanul acesta ofera salarii din doua in doua samptamani. Pentru a lua salariul trebuie sa fiti activi Duminica la ora 18:00 la casa cu id meu. Clanul acesta este de durata. Pe chat-ul clanului nu sunt restrictii la glume va puteti distra la maxim infara sa injurati de lucruri sfinte. Lista Rank-Up Membrii care vor fi activi si vor munci pentru a obtine turfuri vor avansa in rank mai rapid. Lista rank-up membri activi care obtin turfuri: Rank 2 10 zile. Rank 3 15 de zile dupa ce a luat rank 2. Rank 4 25 de zile dupa ce a luat rank 3. Rank 5 60 de zile dupa ce a luat rank 4 sau cand considera liderul. Lista rank-up membri activi care nu obtin turfuri: Rank 2: 25 zile. Rank 3: 30 de zile dupa ce a luat rank 2. Rank 4: 40 de zile dupa ce a luat rank 3. Rank 5: 70 de zile dupa ce a luat rank 4 sau cand considera liderul. Membrii care nu sunt activi la sedinta, nu vor primi rank-up pana la uramatoarea sedinta. Regulament La 3 Clan Warn veti fi dat afara, asa ca ar fi bine sa respectati regulamentul ca nu e asa de strict. Nu aveti voie sa injurati un membru din clan daca nu va permite.(Prima abatere Adveritisment Verbal, a doua abatere clan warn). Nu aveti voie sa ucideti un membru din clan daca nu va permite.(Prima abatere Adveritisment Verbal, a doua abatere clan warn). Nu aveti voie sa amenintati un membru din clan daca nu va permite.(Prima abatere Adveritisment Verbal, a doua abatere clan warn). Nu aveti voie sa va credeti superior unui membru daca aveti rank-up.(Prima abatere Adveritisment Verbal, a doua abatere clan warn). Nu aveti voie sa scrieti cu majuscule pe chatul clanului mai mult de un enunt.(Prima abatere Adveritisment Verbal, a doua abatere clan warn). Nu aveti voie sa ma obligati sa dau pe cineva afara din clan daca nu aveti dovezi ca a gresit de mai multe ori. (La 3 advertismente verbale vei lua clan warn). Eventuri Clan Titlu: De-a v-ati ascunselea Detalii: Voi va ascundeti in interiorul casei mele si eu va caut iar ultimul pe care il gasi va castiga. Premiu: 250.000(250k) - 1,5.000.000(15kk). Care nu va fi deacord cu castigatorul va primi advertisement verbal iar dupa clan warn.(Eu nu fac event sa va certati sau sa fac diferente intre membri, sper sa intelegeti asta). In fiecare saptamana puteti citi asta in caz ca voi reveni cu edit sau sa mai adaug ceva.
Powered by Invision Community
×
Invision-Romania