Davidutz25's Content - HGame ROMANIA Jump to content
keyboard_arrow_down
account_circle Sign In

Sign Inperson_add Sign Up

Davidutz25

GFX Designer
 • Content Count

  67
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Davidutz25

 1. Davidutz25

  Vreau sa vad si eu o poza sau psd din acest moment ai 24h la dispozitie sa imi prezinti in privat psd.. On:Frumoase!
 2. Davidutz25

  Din cate stiu lucrarile trebuie sa aiba inclus numele comunitatii.. Si te rog sa imi oferi psd-urile in privat.
 3. Davidutz25

  Welcome!
 4. Davidutz25

  Welcome!
 5. Davidutz25

  Welcome!
 6. Davidutz25

  Welcome!
 7. Davidutz25

  Cerere inactiva , lock...
 8. Davidutz25

  [intrebari viata reala] Nume real:David. Varsta reala:15. Unde locuiesti?:Buzau. Descriete in 20 de cuvinte (real-life):Sunt un baiat de treaba, cateodata glumet , respectuos si foarte sincer. Ce o sa faci dupa ce termini studiile?:O sa imi caut un job. [intrebari de pe joc] Nickname pe joc:Davidutzu.SRT Cate ore jucate ai pe server?:70 si cv parca Link de pe panel:- Cate ore petreci pe zi fara (SLEEP/AFK)?:2-3 ore. De ce ai aplicat la functia de helper?:Pentru ca a fost un wipe in staff si am avut admin 1 dar am decis sa incerc sa o iau de la capat (incerc) De ce crezi ca poti obtine functia de helper?:Pentru ca am mai avut-o. Descrie in cateva cuvinte ce inseamna pentru tine, functia de helper:Functia de helper este o un functie pe care trebuie sa o respecti ca atare sa ajuti playerii intr-un mod bun. Cu ce poti ajuta serverul?:Cu foarte multe.. Daca un jucator te intreaba cum fac farm, tu ce ii raspunzi?:Pentru a face farm tasteaza [/jobs] si du-te la checkpoint pentru a lua job-ul si pentru a incepe munca tasteaza [/work]. Daca un jucator vrea puncte premium, tu ce ii raspunzi?:Pentru a obtine puncte premium poti dona server-ului sau poti fii activ cand se va acorda bonus. Daca un jucator doreste sa intre intr-o factiune, ce ii raspunzi:?Pentru a intra intr-o factiune ai nevoie de un minim de level si o aplicatie pe panel-ul server-ului care este hgame.ro/panel. Daca un jucator vrea sa devina helper & admin, ce ii raspunzi:?Daca vrei sa devii helper/admin va trebui sa ai un minim de 20 de ore si o aplicatie pe forum. Daca un jucator doreste lider la o factiune, tu ce ii raspunzi?:Pentru a obtine lider la o factiune trebuie sa ai minim 20 de ore jucate si o aplicatie pe forum. Daca un jucator injura pe [/n], cum procedezi?:Ii acord nmute pentru limbaj. Daca un jucator intreaba cum da rob, tu ce ii raspunzi?:Pentru a da rob trebuie sa te afli intr-un biz sa te apropii de seif-ul acestuia si sa tastezi [/rob]. Daca un jucator te intreaba cum face rost de o casa, tu ce ii raspunzi?:Pentru a face rost de o casa poti licita sau o poti cumpara de la un jucator cu bani. Daca un jucator te intreaba cum face rost de un business, tu ce ii raspunzi?Pentru a face rost de un biz poti licita sau o poti cumpara de la un jucator cu bani.
 9. Nume real:David Varsta reala:15 Unde locuiesti?:Buzau Descriete in 20 de cuvinte (real-life):Sunt un baiat cu capul pe umeri, mereu sincer si foarte glumet.Imi place sa ma joc samp si Lol si cam atat... Ce o sa faci dupa ce termini studiile?:O sa imi caut un job [intrebari de pe joc] Nickname pe joc:Davidutzu.SRT Link de pe panel:http://hgame.ro/panel/profile/general/3219 Care a fost cea mai mare realizare a ta pe server?:Admin 1 Mentioneaza o factiune in care te-ai simtit cel mai bine?:Avispa Rifa Cate ore petreci pe zi fara (SLEEP/AFK)?:2-3 ore De ce ai aplicat la functia de lider? (Minim 20 de cuvinte):Am aplicat la aceasta functie deoarece am mai fot lider la Gsb si m-am descurcat foarte bine jucatori erau multumiti ca eu eram lider-ul si pentru ca stiu cum sa coordonez jucatori din factiune. Cu ce crezi ca se ocupa un lider?:Cu coordonarea jucatorilor din factiune. Care crezi ca sunt atributiile unui lider?:De a invata jucatorii sa se descurce mai bine. Ce ai face pentru factiunea respectiva?:As face chiar orice La ce factiune ai mai fost lider?:Green Street Bloods , dar am fost scos doarece am fost promovat la functia de Admin 1 Cu ce esti diferit fata de alti jucatori? (aplicanti):Stiu sa coordonez foarte bine membrii!
 10. Davidutz25

 11. aici e cam stramb text-ul deoarece am miscat putin din greseala (srry nu prea se vede text-ul)
 12. Davidutz25

  Nume:David Varsta:14 Contact:Discord:David___25#0565 De ce doresti aceasta functie?:Pentru ca ma consider bun pentru functia de Moderator , deoarece am putina experienta. Experienta moderat:60-70% Ce innseamna off-topic, post-hunt si MCP:Off-topic=Ceva ce nu are legatura cu topicul , post-hunt=este atunci cand cineva comenteza ceva de genul [gg,foarte frumos] doar ca sa se afle in treaba sau sa creasca in post-uri. Te-ai inscris in clanul gametracker? (OBLIGATORIU) + nume:Nu Alte mentiuni:Bafta.
 13. Davidutz25

  up
 14. Nume real:David Varsta reala:14 Unde locuiesti?:Buzau , Ramnicu Sarat Descriete in 20 de cuvinte (real-life):Sunt un baiat de treaba , respectuos si foarte glumet.De obicei ma joc pe calculator , ies cu prietenii pe afara si ma duc la scoala. Ce o sa faci dupa ce termini studiile?:O sa imi caut un job. [intrebari de pe joc] Nickname pe joc:Davidutzu.SRT Link de pe panel:http://hgame.ro/panel/profile/general/3219 Care a fost cea mai mare realizare a ta pe server?:Sa obtin functia de helper 2 Mentioneaza o factiune in care te-ai simtit cel mai bine?:Avispa Rifa Cate ore petreci pe zi fara (SLEEP/AFK)?:Dimineata inainte sa merg la scoala 2-3 ore si dupa tot cam 2-3 ore De ce ai aplicat la functia de lider? (Minim 20 de cuvinte):Pentru ca sunt un om capabil pentru aceasta functie sunt foarte activ pe acest server deoarece de prima data de cand am intrat pe server am simtit ca este unul cu un viitor foarte bun. Cu ce crezi ca se ocupa un lider?:Un lider se ocupa cu indrumarea membrilor , pentru a nu face greseli . Care crezi ca sunt atributiile unui lider?:Sa se ocupe de aceasta factiune la maxim pe joc cat si pe forum , sa respecte regulamentul , sa isi respecte membri. Ce ai face pentru factiunea respectiva?:In momentul de fata as cucerii tot orasul Las Santos . La ce factiune ai mai fost lider?:Niciuna Cu ce esti diferit fata de alti jucatori? (aplicanti):Sunt in aceasta factiune de 2 zile si ii cunosc membrii si stiu cum sa ii respect. 
 15. Meriti lider la aceasta mafie , deoarece stii cum sa coordonezi playeri si asta imi place am vazut si in game cum tragi deci din partea mea ai +1 / PRO
 16. Davidutz25

  O aplicatie foarte buna , Pro
 17. Davidutz25

  iar tu faci off-topic..
 18. Davidutz25

  pana acum nu am gasit un bug , dar cred ca ar trebui adaugata la avatar iar marimea si sa nu mai fie de minim 50 kb maxim avatar cam atat , in rest totul arata foarte bine.
 19. Davidutz25

  cand o sa am timp mane
Powered by Invision Community
×
Invision-Romania