DudekHELPERULTHAU - HGame ROMANIA Jump to content
keyboard_arrow_down
account_circle Sign In

Sign Inperson_add Sign Up

DudekHELPERULTHAU

Members
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

About DudekHELPERULTHAU

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

44 profile views
 1. DudekHELPERULTHAU

  +1, Contra asteptam sa vedem ce spune, .BOMBARDIER.
 2. DudekHELPERULTHAU

  [intrebari viata reala] Nume real:Denis Varsta reala:19 ani. Unde locuiesti?:Constanta. Descriete in 20 de cuvinte (real-life):Ma numesc Denis, am varsta de 19 ani si sunt din oras-ul Constanta, imi place sa ma mai joc si alte jocuri pe nume: cs 1.6/fivem si cs:go, hobby-urile mele preferate sunt fotbal-ul,hambal-ul si basket-ul. Ce o sa faci dupa ce termini studiile?:O sa imi intemediez o familie [intrebari de pe joc] Nickname pe joc:Dudek Cate ore jucate ai pe server?:42.50 Link de pe panel:http://hgame.ro/panel/profile Cate ore petreci pe zi fara (SLEEP/AFK)?:3-4 ore. De ce ai aplicat la functia de helper?:Deoarece am mai avut aceasta functie dar nu am mai avut timp dar de data asta o sa imi fac tot posibilul. De ce crezi ca poti obtine functia de helper?:Deoarece am experienta si am cei 7 ani de acasa. Descrie in cateva cuvinte ce inseamna pentru tine, functia de helper: Functia de helper pentru mine inseamna sa ajut playerii incepatori. Cu ce poti ajuta serverul?:Momentan cu nimic. Daca un jucator te intreaba cum fac farm, tu ce ii raspunzi?:Ca sa faci job-ul foloseste comanda [/jobs -> Farmer] si mergi la checkpoint si scrie [/quitjob] si [/getjob]. Daca un jucator vrea puncte premium, tu ce ii raspunzi?:Pentru a primi puncte premium trebuie sa donezi sau vei primi de la bonus. Daca un jucator doreste sa intre intr-o factiune, ce ii raspunzi:? Pentru a a intra intr-o factiune aplica pe hgame.ro/panel. Daca un jucator vrea sa devina helper & admin, ce ii raspunzi:? Ca sa devii helper trebuie sa ai o aplicatie pe forum si dupa vei trece la admin. Daca un jucator doreste lider la o factiune, tu ce ii raspunzi?:Pentru a primi lider intra pe forum: hgame.ro/forum Daca un jucator injura pe [/n], cum procedezi?:Daca injura pe /n ii voi acorda /nmute. Daca un jucator intreaba cum da rob, tu ce ii raspunzi?:Pentru a da rob trebuie sa mergi la un magazin si sa folosesti comanda [/rob] doar daca ai 20 rob points. Daca un jucator te intreaba cum face rost de o casa, tu ce ii raspunzi?:Pentru a face rost de o casa poti sa cumperi de la un player sau sa castigi la licitatii. Daca un jucator te intreaba cum face rost de un business, tu ce ii raspunzi?:Pentru a face rost de un business poti sa cumperi de la un player sau sa castigi la licitatii.
 3. Ce cica? DACA MAI COMENTATI AICI FARA APROBAREA MANAGERILOR SAU ADMINILOR AVETI WARN.
 4. [intrebari viata reala] Nume real:Denis Varsta reala:19 ani. Unde locuiesti?:Constanta. Descriete in 20 de cuvinte (real-life):Ma numesc Denis, am varsta de 19 ani si sunt din oras-ul Constanta imi place sa ma joc samp dar si alte jocuri numite: cs 1.6/fornite/fivem dar mai mult samp, hobby-urile mele sunt fotbal-ul si hambal-ul. Ce o sa faci dupa ce termini studiile?:O sa imi intemediez o familie. [intrebari de pe joc] Nickname pe joc:Dudek Link de pe panel:http://hgame.ro/panel/profile Care a fost cea mai mare realizare a ta pe server?:Cand am luat lider taxi ls si helper nivel 1. Mentioneaza o factiune in care te-ai simtit cel mai bine?:Avispa RIFA. Cate ore petreci pe zi fara (SLEEP/AFK)?:3-4 ore. De ce ai aplicat la functia de lider? (Minim 20 de cuvinte):Deoarece am mai avut aceasta functie si stiu cum sa o coordonez si vreau sa vad cum e lider la mafie deoarece nu am fost niciodata. Cu ce crezi ca se ocupa un lider?:Un lider se ocupa cu recrutarea membriilor si sa aibe grija de acesta. Care crezi ca sunt atributiile unui lider?:Sa fie respectuos, glumet, de treaba. Ce ai face pentru factiunea respectiva?:Nimic. La ce factiune ai mai fost lider?:Taxi LS. Cu ce esti diferit fata de alti jucatori? (aplicanti):Cu nimic toti aplicantii suntem egali. Specificam ca puteti face doar o cerere pentru functia de lider, cine face peste 2 cereri o sa primeasca reject.
 5. DudekHELPERULTHAU

  Imi place ideea ta stiu ca am comentat tocmai acum, am decis sa dau si eu p-aici sa vad si imi place sugestia ta sper sa se adauge.
Powered by Invision Community
×
Invision-Romania