Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

DarkMD

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. Intrebari din viata reala: 1. Cum te numesti?:Ma numesc Cristi. 2. Cati ani ai?:Am varsta de 16 ani. 3. Descrie-te in minim 30 de cuvinte (obligatoriu) :Salut ma numesc Cristian si am varsta de 16 ani,si locuiesc in Moldova.Sunt o persoana serioasa,dar cand cineva ma deranjeaza s-au alt ceva,nu ma l-as batut.Daca imi propun ceva nu ma l-as batut pana nu termin acest lucru.Seara,cateodata imi place sa i-es cu prietenii la un suc s-au la o pizza.Ma pricep destul de bine l-a masini si as dori sa am un viitor ca mecanic.Multi prieteni spun ca aceasta joaca nu este buna,dar eu nu-i ascult si ma joc mai departe. 4. Cum iti petreci timpul liber?:Imi petrec timpul liber jucanduma pe samp s-au ma duc cu prietenii. 5. Care sunt planurile tale pe viitor?:Planurele mele pe viitor sunt ca sa fiu lider la aceasta factiune si sa ajung helper pe server. 6. Ce reprezinta pentru tine, functia de lider?:Pentru mine functia de lider reprezinta o mare responsabilate si care are grija de membrii din factiune. Intrebari lider: 1. Cat timp are un lider la dispozitie pentru a raspunde la reclamatiile factiunii?:Lider-ul are 48 de ore pentru a raspunde. 2. De cate ori pot schimba sub-liderul pe luna?:Poti schimba sub-liderul 2 ori pe luna. 3. Cate intrebari trebuie sa contina testul de intrare in factiune?:Testul de intrate in factiune trebuie sa fie de 10 intrebari. 4. Daca un jucator ii deschide o reclamatie unui alt jucator si ambii sunt din factiunea ta, cum procedezi?:Daca 1-mul membru nu are dreptate ce a facut membrul al 2-lea,1-mul membru primeste FW,dar daca al 2-lea membru a gresit este sanctionat dupa fapta pe care a facuto. 5. Cate zile trebuie sa stea minim sub-liderul in factiune pentru a-l demite cu rank 6?:Sub-liderul trebuie sa stee minim 20 de zile. 6. Daca un membru este banat, dupa cat timp il demiti din factiune si pe ce motiv?:Dupa 3 zile si pe motivul ca a fost banat. 7. Dupa cate zile poate reaplica un jucator (in factiune) care a fost acceptat pentru teste, dar le-a picat?:Poate aplica dupa 3 zile. 8. Cati sub-lideri ai voie sa ai maxim?:Am voie sa am doar 1 sub-lider. 9. Cate zile trebuie sa acumulezi ca lider, pentru nu a fi demis cu FP?:Trebuie sa acumulez ca lider 30 de zile ca sa nu primesc FP. 10. Ce doresti sa faci pentru aceasta factiune?:Daca voi primi lider in aceasta factiune,as dori sa investesc aceasta factiune si sa ajut toti membri cu ce vo-i puate eu. 11. Cu ce poti ajuta factiunea (ca lider)?: Pot ajuta aceasta factiune cu experienta mea,cu calmul meu,cu rabarea mea si cand vine vorba de ceva sunt foarte serios. Imi cer scuze ca nu m-am descris,deoarece ma greabeam si am uitat sa scriu pana la urma.
 2. Intrebari din viata reala: 1. Cum te numesti?:Ma numesc Cristi. 2. Cati ani ai?:Am varsta de 16 ani. 3. Descrie-te in minim 30 de cuvinte (obligatoriu) : 4. Cum iti petreci timpul liber?:Imi petrec timpul liber jucanduma pe samp s-au ma duc cu prietenii. 5. Care sunt planurile tale pe viitor?:Planurele mele pe viitor sunt ca sa fiu lider la aceasta factiune si sa ajung helper pe server. 6. Ce reprezinta pentru tine, functia de lider?:Pentru mine functia de lider reprezinta o mare responsabilate si care are grija de membrii din factiune. Intrebari lider: 1. Cat timp are un lider la dispozitie pentru a raspunde la reclamatiile factiunii?:Lider-ul are 48 de ore pentru a raspunde. 2. De cate ori pot schimba sub-liderul pe luna?:Poti schimba sub-liderul 2 ori pe luna. 3. Cate intrebari trebuie sa contina testul de intrare in factiune?:Testul de intrate in factiune trebuie sa fie de 10 intrebari. 4. Daca un jucator ii deschide o reclamatie unui alt jucator si ambii sunt din factiunea ta, cum procedezi?:Daca 1-mul membru nu are dreptate ce a facut membrul al 2-lea,1-mul membru primeste FW,dar daca al 2-lea membru a gresit este sanctionat dupa fapta pe care a facuto. 5. Cate zile trebuie sa stea minim sub-liderul in factiune pentru a-l demite cu rank 6?:Sub-liderul trebuie sa stee minim 20 de zile. 6. Daca un membru este banat, dupa cat timp il demiti din factiune si pe ce motiv?:Dupa 3 zile si pe motivul ca a fost banat. 7. Dupa cate zile poate reaplica un jucator (in factiune) care a fost acceptat pentru teste, dar le-a picat?:Poate aplica dupa 3 zile. 8. Cati sub-lideri ai voie sa ai maxim?:Am voie sa am doar 1 sub-lider. 9. Cate zile trebuie sa acumulezi ca lider, pentru nu a fi demis cu FP?:Trebuie sa acumulez ca lider 30 de zile ca sa nu primesc FP. 10. Ce doresti sa faci pentru aceasta factiune?:Daca voi primi lider in aceasta factiune,as dori sa investesc aceasta factiune si sa ajut toti membri cu ce vo-i puate eu. 11. Cu ce poti ajuta factiunea (ca lider)?: Pot ajuta aceasta factiune cu experienta mea,cu calmul meu,cu rabarea mea si cand vine vorba de ceva sunt foarte serios.
 3. Intrebari din viata reala: 1. Cum te numesti?Ma numesc Cristian. 2. Cati ani ai?:Am 16 ani. 3. Descrie-te in minim 30 de cuvinte (obligatoriu) :Salut ma numesc Cristian si am varsta de 16 ani,si locuiesc in Moldova.Sunt o persoana serioasa,dar cand cineva ma deranjeaza s-au alt ceva,nu ma l-as batut.Daca imi propun ceva nu ma l-as batut pana nu termin acest lucru.Seara,cateodata imi place sa i-es cu prietenii la un suc s-au la o pizza.Ma pricep destul de bine l-a masini si as dori sa am un viitor ca mecanic.Multi prieteni spun ca aceasta joaca nu este buna,dar eu nu-i ascult si ma joc mai departe. 4. Ce jocuri te mai joci fara de San Andreas Multiplayer?:Inafara de samp ma mai joc si cs:go,free fire,pubg mobile. 5. Care sunt hooby-urile tale?:Hooby-erele mele sunt ca sa ies cu prietenii,sa ma joc fotbal,baschet. 6. Ce planuri ai pe viitor?:Planurele mele pe viitor sunt ca sa fiu ales ca helper,sa ma ridic pana la admin si sa ma imprietenesc cu colegii din staff si cu tot server-ul. 7. Ce reprezinta pentru tine functia de helper?:O responsabilitate foarte mare si cred ca calitatile unui helper este rabdarea si calmul. Intrebari din joc: 1. Cum pot obtine puncte premium?:Salut!Ca sa obtii puncte premium le poti lua de la getgift,din cutii,din spin sau sa le cumperi. 2. Ce este acela 'wanted'?:Salut!Wanted inseamna atunci cand ai comis o infractiune. 3. Cum pot face quest-ul special?:Salut!Daca doresti sa faci quest-ul special ai nevoie de un ghiozdan,iar ghiozdanul il poti lua dintr-un biz de tip 24/7. 4. Cate sloturi pentru vehicule pot avea maxim?:Salut!Poti avea minim 15 sloturi. 5. Unde aflu, unde este pozitionat Gift Box-ul?Salut!Foloseste comanda /gps>locatii importante>gitbox. 6. Ce premii pot castiga la Spin (ruleta)?:Salut!Poti castiga puncte premium,puncte hgame,respect points,hidden si altele. 7. Ce pot face cu licentele?:Salut!Cu licentele poti face foarte multe de expemplu:poti sa mergi cu masina,sa zbori cu elicopteru,sa-ti cumperi arme si altele. 8. Cum imi fac un clan?:Salut!Daca doresti sa iti faci un clan,atunci tasteaza comanda /shop>Normal Shop>Create Clan. 9. Cum imi schimb nickname-ul?:Salut!Daca doresti sa-ti schimbi nickname-ul,atunci tasteaza comanda /shop>premium Points>Change nickname. 10. Unde pot aplica pentru functii superioare?:Salut!Daca doresti sa aplici la o factiune ai nevoie sa intri pe panel sau pe forum. 11. De unde imi pot cumpara un vehicul?:Salut!Daca doresti sa iti cumperi o masina,atunci tasteaza comanda /gps>locatii importane>dealership. 12. Ce este acela 'vehicul V.I.P'?:Salut!'Vehicul V.I.P este atunci cand poti sa iti pui nume pe masina,roti doar pentru cei care au vip,neon si altele.
 4. DarkMD

  Taxi Los Santos - Invoiri pentru sedinta

  Nickname:DarkMD - Rank:rank 1 - Motivul absentei:Ma duc la zi denastere. - Data sedintei:Sedinta se va tine pe data de 6 octombrie. - Alte precizari?:Imi cer scuze ca nu o sa pot veni,dar daca se anuleaza ziua de nasteri voi fi prezent la sedinta.
 5. DarkMD

  Helper

  Intrebari din viata reala: 1. Cum te numesti?Ma numesc Cristian 2. Cati ani ai?:Am 16 ani. 3. Descrie-te in minim 30 de cuvinte (obligatoriu) :Ma numesc Cristian si locuesc in Moldova si am 16 ani.In timpul liber ma joc samp sau ma duc cu prietenii la plimbare si din cand in cand sa ies cu cainela la o mica plibare. 4. Ce jocuri te mai joci in afara de San Andreas Multiplayer?:Inafara de samp ma mai joc si cs go,manicraft,pubg mobail si altele. 5. Care sunt hooby-urile tale?:Hooby-erele mele sunt ca sa ies cu prietenii,sa plimb cainele si altele. 6. Ce planuri ai pe viitor?:Planurele mele pe viitor sunt ca sa fiu ales ca helper,sa ma ridic pana la admin si sa ma imprietenesc cu colegii din staff. 7. Ce reprezinta pentru tine functia de helper?:O responsabilitate foarte mare. Intrebari din joc: 1. Cum pot obtine puncte premium?:Salut!Ca sa obtii puncte premium le poti lua de la getgift,din cutii,din spin sau sa le cumperi. 2. Ce este acela 'wanted'?:Wanted este atunci cand ai omorat pe cineva sau ai jefuit pe cineva. 3. Cum pot face quest-ul special?:Salut!Daca doresti sa faci quest-ul special ai nevoie de un ghiozdan,iar ghiozdanul il poti lua dintr-un biz de tip 24/7. 4. Cate sloturi pentru vehicule pot avea maxim?:Salut!Poti avea minim 15 sloturi. 5. Unde aflu, unde este pozitionat Gift Box-ul?Salut!Foloseste comanda /gps>locatii importante>gitbox. 6. Ce premii pot castiga la Spin (ruleta)?:Salut!La Spin pot catiga:puncte premium,bani,puncte points,gold si altele. 7. Ce pot face cu licentele?:Salut!Cu licentele poti face foarte multe de expemplu:poti sa mergi cu masina,sa zbori cu elicopteru,sa-ti cumperi arme si altele. 8. Cum imi fac un clan?:Salut!Daca doresti sa iti faci un clan,atunci tasteaza comanda /shop>premium points si cauta acolo. 9. Cum imi schimb nickname-ul?:Salut!Daca doresti sa-ti schimbi nickname-ul,atunci tasteaza comanda /shop>premium Points>Change nickname. 10. Unde pot aplica pentru functii superioare?:Salut!Daca doresti sa aplici la o factiune ai nevoie sa intri pe panel sau pe forum. 11. De unde imi pot cumpara un vehicul?:Salut!Daca doresti sa iti cumperi o masina,atunci tasteaza comanda /gps>locatii importane>dealership. 12. Ce este acela 'vehicul V.I.P'?:Salut!'Vehicul V.I.P este atunci cand iti poti pune o culoare speciala doar pentru cei care au masina V.I.P.
 6. DarkMD

  Helper

  Intrebari din viata reala: 1. Cum te numesti?Ma numesc Cristian 2. Cati ani ai?:Am 16 ani. 3. Descrie-te in minim 30 de cuvinte (obligatoriu) :Ma numesc Cristian si locuesc in Moldova si am 16 ani.In timpul liber ma joc samp sau ma duc cu prietenii la plimbare si din cand in cand sa ies cu cainela la o mica plibare. 4. Ce jocuri te mai joci in afara de San Andreas Multiplayer?:Inafara de samp ma mai joc si cs go,manicraft,pubg mobail si altele. 5. Care sunt hooby-urile tale?:Hooby-erele mele sunt ca sa ies cu prietenii,sa plimb cainele si altele. 6. Ce planuri ai pe viitor?:Planurele mele pe viitor sunt ca sa fiu ales ca helper,sa ma ridic pana la admin si sa ma imprietenesc cu colegii din staff. 7. Ce reprezinta pentru tine functia de helper?:O responsabilitate foarte mare. Intrebari din joc: 1. Cum pot obtine puncte premium?:Salut!Ca sa obtii puncte premium le poti lua de la getgift,din cutii,din spin sau sa le cumperi. 2. Ce este acela 'wanted'?:Wanted este atunci cand ai omorat pe cineva sau ai jefuit pe cineva. 3. Cum pot face quest-ul special?:Salut!Daca doresti sa faci quest-ul special ai nevoie de un ghiozdan,iar ghiozdanul il poti lua dintr-un biz de tip 24/7. 4. Cate sloturi pentru vehicule pot avea maxim?:Salut!Poti avea minim 15 sloturi. 5. Unde aflu, unde este pozitionat Gift Box-ul?Salut!Foloseste comanda /gps>locatii importante>gitbox. 6. Ce premii pot castiga la Spin (ruleta)?:Salut!La Spin pot catiga:puncte premium,bani,puncte points,gold si altele. 7. Ce pot face cu licentele?:Salut!Cu licentele poti face foarte multe de expemplu:poti sa mergi cu masina,sa zbori cu elicopteru,sa-ti cumperi arme si altele. 8. Cum imi fac un clan?:Salut!Daca doresti sa iti faci un clan,atunci tasteaza comanda /shop>premium points si cauta acolo. 9. Cum imi schimb nickname-ul?:Salut!Daca doresti sa-ti schimbi nickname-ul,atunci tasteaza comanda /shop>premium Points>Change nickname. 10. Unde pot aplica pentru functii superioare?:Salut!Daca doresti sa aplici la o factiune ai nevoie sa intri pe panel sau pe forum. 11. De unde imi pot cumpara un vehicul?:Salut!Daca doresti sa iti cumperi o masina,atunci tasteaza comanda /gps>locatii importane>dealership. 12. Ce este acela 'vehicul V.I.P'?:Salut!'Vehicul V.I.P este atunci cand iti poti pune o culoare speciala doar pentru cei care au masina V.I.P.
 7. Welcome to HGame Comunity. Please feel free to browse around and get to know the others. If you have any questions please don't hesitate to ask.

×