Jump to content

DaryanSILENT

Members
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

About DaryanSILENT

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. [intrebari viata reala] Nume real: Ma numesc Darian. Varsta reala: Am 15 ani. Unde locuiesti?: Locuiesc in Saliste Judetul Sibiu. Descriere in 20 de cuvinte (real-life): Ma numesc Darian,am 15 ani si am cei 7 ani de acasa,sunt o fire puternica,prienteoansa si nu ma las usor batut. Ce o sa faci dupa ce termini studiile?: Nu m-am gandit inca. [intrebari de pe joc] Nickname pe joc: DaryanSILENT Link de pe panel:https://hgame.ro/ucp/profile/DaryanSILENT Ore jucate pe server?: Am ore 100.11 ore jucate. Care a fost cea mai mare realizare a ta pe server?: Cea mai mare realizare a mea a fost functia de lider si colectia de masini. Mentioneaza o factiune in care te-ai simtit cel mai bine?:Cel mai bine m-am simtit in Red Dragon Triad. Cate ore petreci pe zi fara (SLEEP/AFK)?: Acord 4-5 ore fara sleep/afk . De ce ai aplicat la functia de lider? (Minim 20 de cuvinte):Am aplicat pentru functia de lider,deoarece vreau sa ajut aceasta factiune si ma simt un lider inascut. Cu ce crezi ca se ocupa un lider?:Un lider se ocupa cu membri factiuni,acordarea rankurilor la timpul necesar,invite si fw. Care crezi ca sunt atributiile unui lider?:Atributile unui lider sunt de a fi capabil,respectos si intelegator. Ce ai face pentru factiunea respectiva?: Asi aduceo in top. La ce factiune ai mai fost lider?: Am mai fost lider la factiunile :Red Dragon Triad si Hitman Agency Cu ce esti diferit fata de alti jucatori? (aplicanti):Cu intelegerea pe care o am,agilitatea si experienta.
 2. [intrebari viata reala] Nume real: Ma numesc Darian Patrascan Varsta reala: Am varsta de 15 ani, Unde locuiesti ?: Locuiesc in Saliste Judetul Sibiu Descriere în 20 de cuvinte (real-life): Ma numesc Darian,am 15 ani ,sunt un baiat cu cei 7 ani de acasa,si sunt o fire puternica si nu ma las usor batut. Ce faci dupa terminarea studiilor ?: Nu m-am gandit inca la acesct lucru. [intrebari de pe joc] Pseudonim pe joc: DaryanSILENT Link de pe panou:https://hgame.ro/ucp/profile/DaryanSILENT Ore jucate pe server ?: Am 79.88 ore. Care a fost cea mai mare realizare a ta pe server ?: Cea mai mare realizare a mea de pe acest server a fost functia de lider la factiunea Hitman Agency si colectia de masini. Mentioneaza o factiune in care te-ai simtit cel mai bine ?: Cel mai bine mai simtit in Hitman Agency. Cate ore petreci pe zi fara (SLEEP / AFK) ?: In prezent joc 4-5 ore pe server. De ce ai aplicat funcția de lider? (Minim 20 de cuvinte): Am aplicat pentru functia de lider deoarece ma cred un lider inascut si vreau sa ajut aceasta mafie,si stiu sa consider un grup. Cu ce crezi că se ocupă de un lider ?: Un lider se ocupa cu membri,acordarea rank-urilor la timp-ul necesar,acordarea de fw,teste si invite. Care crezi că sunt atribuțiile unui lider ?: Atributile unui lider sunt de a fi capabil,punctual,respectuos si responsabil. Ce faci pentru factiunea respectivă ?: Asi face orice ca aceasta factiune sa ajunga in top. La ce factiune ai mai fost lider ?: Am mai fost lider la factiune Hitman Agency. Cu ce esti diferit fata de alti jucatori? (Aplicanti): Nu ma consider diferit de ceilanti playeri,toti pot sa isi incearca norocul.
 3. [intrebari viata reala] Nume real: Darian Patrascan Varsta reala: 15 ani. Unde locuiesti ?: Locuiesc in Saliste Judetul Sibiu. Descriere în 20 de cuvinte (real-life): Ma numesc Darian,am varsta de 15 ani,sunt o fire prietenoasa,intelegatoare,puternica si nu cedez usor,stiu sa muncesc in echipa foarte bine,si sunt o persoana sincera. Ce faci dupa terminarea studiilor ?: Nu m-am gandit inca la acest lucru. [intrebari de pe joc] Pseudonim pe joc: DaryanSILENT Link de pe panou:https://hgame.ro/ucp/profile/DaryanSILENT Ore jucate pe server ?: Am 77.70 ore jucate pe server. Care a fost cea mai mare realizare a ta pe server ?: Cea mai mare realizare a mea a fost functia de lider la factiune Hitman Agency si colectia de masini pe care o am. Mentioneaza o factiune in care te-ai simtit cel mai bine ?: Cel mai bine m-am simtit in Hitman Agency,unde am fost lider. Cate ore petreci pe zi fara (SLEEP / AFK) ?: In prezent joc 3-4 ore pe server fara sleep / afk , De ce ai aplicat funcția de lider? (Minim 20 de cuvinte): Am aplicat pentru functia de lider ,deoarece ma simt un lider inascut si pentru ca vreau sa ajut aceasta factiune sa se ridice pe picioare. Cu ce crezi că se ocupă de un lider ?: Un lider se ocupa membri factiunii, teste si invite,si acordarea fw-urilor. Care crezi că sunt atribuțiile unui lider ?: Atributile unui lider sunt de a fi capabil,sa demostreza incredere si sa isi incurajese membri sa fie din ce in ce mai buni. Ce faci pentru factiunea respectivă ?: Pentru aceasta functie asi face tot ce mi-ar sta in putina. La ce factiune ai mai fost lider ?: Am mai fost lider factiune Hitman Agency. Cu ce esti diferit fata de alti jucatori? (Aplicanti):
 4. [intrebari viata reala] Nume real: Ma numesc Darian Patrascan. Varsta reala: Am varsta de 15 ani. Unde locuiesti ?: Locuiesc in Saliste ,judetul Sibiu. Descriere în 20 de cuvinte (real-life): Ma numesc Darian ,am 15 ani si sunt o fire prietenoasa,intelegatoare si uneori arogant. Ce faci dupa terminarea studiilor ?: Nu m-am gandit inca la acest lucru. [intrebari de pe joc] Nickname pe joc: DaryanSILENT Link de pe panou:https://hgame.ro/ucp/profile/DaryanSILENT Ore jucate pe server ?: Am 76.06 ore jucate. Care a fost cea mai mare realizare a ta pe server ?: Cea mai mare realizare a mea a fost sa obtin funcita de lider. Mentioneaza o factiune in care te-ai simtit cel mai bine ?: Cel mai bine mai simtit in Hitman Agency. Cate ore petreci pe zi fara (SLEEP / AFK) ?: Acord 3-4 ore fara sleep,sau chiar mai multe. De ce ai aplicat funcția de lider? (Minim 20 de cuvinte): Am aplicat pentru funtia de lider deoarece ma simt un lider inascut si vreau sa ajut aceasta factiune. Cu ce crezi că se ocupă de un lider ?: Un lider se ocupa membri factiuni, invite si acordarea de fw. Care crezi că sunt atribuțiile unui lider ?: Atributile unui lider este de a fi capabil,intelegator si capabil. Ce faci pentru factiunea respectivă ?: Asi ajuta acesta factiune . La ce factiune ai mai fost lider ?: Am mai fost lider la factiunea Hitman Agency. Cu ce esti diferit fata de alti jucatori? (Aplicanti): Cu abilitatile de tras pe care le am si intelegerea.
 5. DaryanSILENT

  5
 6. [intrebari viata reala] Nume real: Darian Patrascan. Varsta reala: Am 15 ani. Unde locuiesti?: Locuiesc in Saliste Judetul Sibiu. Descriere in 20 de cuvinte (real-life):Sunt o fire mai intelegatoare sunt prietenos,uneori arogant. Ce o sa faci dupa ce termini studiile?: Asi vrea sa imi caut un job stabil. [intrebari de pe joc] Nickname pe joc:DaryanSILENT Link de pe panel:Panel-ul nu functioneaza. Ore jucate pe server?: Am 68 de ore jucate. Care a fost cea mai mare realizare a ta pe server?: Coletia de masini si lider Hitman Agency. Mentioneaza o factiune in care te-ai simtit cel mai bine?: Cel mai bine m-am simtit in Hitman Agency. Cate ore petreci pe zi fara (SLEEP/AFK)?: Acord minum-ul de 3-4 ore. De ce ai aplicat la functia de lider? (Minim 20 de cuvinte): Am aplicat pentru functia de lider deoarece vrea sa ajut aceasta factiune,si ma simt un lider inascut. Cu ce crezi ca se ocupa un lider?:Un lider se ocupa cu organizare membrilor din factiune ,invite si acordarea fw-urilor. Care crezi ca sunt atributiile unui lider?: Intelegator,capabil, Ce ai face pentru factiunea respectiva?: Asi face orice pot. La ce factiune ai mai fost lider?: Am mai fost lider la factiunea Hitman Agency. Cu ce esti diferit fata de alti jucatori? (aplicanti): Cu intelegerea pe care o am.
 7. [intrebari viata reala] Nume real: Darian Patrascan. Varsta reala: 15 ani. Unde locuiesti?: Saliste Jud Sibiu. Descriere in 20 de cuvinte (real-life): Sunt o fire calma,prietenoasa si uneori arogant. Ce o sa faci dupa ce termini studiile?: Nu m-am gandit la acest lucru. [intrebari de pe joc] Nickname pe joc: DaryanSILENT Link de pe panel:http://hgame.ro/rpgpanel/profile Ore jucate pe server?: Am 58 de ore jucate. Care a fost cea mai mare realizare a ta pe server?: Cea mai mare realizare a mea de pe server a fost colectia de masini ,casa si functia de co-leader in factiunea Avispa Rifa. Mentioneaza o factiune in care te-ai simtit cel mai bine?: Cel mai bine m-am simtit in Avispa Rifa. Cate ore petreci pe zi fara (SLEEP/AFK)?: Pretrec minim-ul de 3-4 ore. De ce ai aplicat la functia de lider? (Minim 20 de cuvinte): Am aplicat pentru functia de lider,pentru ca vreau sa ajut aceasta factiune si ma simt un lider inascut. Cu ce crezi ca se ocupa un lider?:Un lider se ocupa cu organizarea membrilor factiuni acordarea rank-urilor ,invite si fw. Care crezi ca sunt atributiile unui lider?:Intelep,Increzator. Ce ai face pentru factiunea respectiva?:Sa ajut acesta factiune. La ce factiune ai mai fost lider?:Nu am mai fost lider pana acum. Cu ce esti diferit fata de alti jucatori? (aplicanti):Nu intelegerea pe care o am.
 8. intrebari viata reala] Nume real: Ma numesc Darian Patrascan. Varsta reala: Am varsta de 15 ani.. Unde locuiesti?: Locuiesc in Saliste Judetul Sibiu. Descriere in 20 de cuvinte (real-life): Ma numesc Darian ,am varsta de 15 ani si sunt o fire calma ,prietenoasa, uneori ambitioasa. Ce o sa faci dupa ce termini studiile?: Dupa ce termin studiile vreau sa imi caut un job usor.. [intrebari de pe joc] Nickname pe joc: DaryanSILENT. Link de pe panel: http://hgame.ro/rpgpanel/profile Ore jucate pe server?: Am 54 de ore . Care a fost cea mai mare realizare a ta pe server?: Cea mai mare realizare pe care am avuto pe acest server a fost colectia de masini si functia de Co-Leader Avispa Rifa. Mentioneaza o factiune in care te-ai simtit cel mai bine?: M-am simtit cel mai bine in Avispa Rifa. Cate ore petreci pe zi fara (SLEEP/AFK)?: 4-5 ore. De ce ai aplicat la functia de lider? (Minim 20 de cuvinte): Am aplicat pentru functia de lider, findca vreau sa ajut acesta mafie,sa o pun pe picioare. Cu ce crezi ca se ocupa un lider?: Un lider trebuie sa supravegheze si sa conduca membrii factiunii,si cu dat-ul testelor . Care crezi ca sunt atributiile unui lider?: Atributiile unui lider sunt : conducerea factiunii , teste si invite. Ce ai face pentru factiunea respectiva?: As face mici inbunatatiri la playeri si la sub-lideri. La ce factiune ai mai fost lider?: Nu am mai fost la nici o factiune lider pana acum. Cu ce esti diferit fata de alti jucatori? (aplicanti): Cred ca sunt mai diferit pe langa ceilanti cu ambitia pe care o am.
 9. Nume real: Ma numesc Patrascan Darian Varsta reala: 15 ani. Unde locuiesti?:In orasul Sibiu jud Sibiu Descriere in 20 de cuvinte (real-life): Sunt o fire calmca,prietenoasa,si intelegator. Ce o sa faci dupa ce termini studiile?: Am sa imi caut un job mai usor [intrebari de pe joc] Nickname pe joc: DaryanSILENT Link de pe panel:http://hgame.ro/rpgpanel Ore jucate pe server?: 52 Care a fost cea mai mare realizare a ta pe server?:Co-leader Avispa Rifa Mentioneaza o factiune in care te-ai simtit cel mai bine?:Avispa rifa Cate ore petreci pe zi fara (SLEEP/AFK)?: 4-5 De ce ai aplicat la functia de lider? (Minim 20 de cuvinte): Consider ca, mafia numita Soulthern Pimps, are nevoie de un lider capabil,serios,inteligent. Cu ce crezi ca se ocupa un lider?: Un lider se ocupa cu instruirea membrilor Care crezi ca sunt atributiile unui lider?: Inteligenta,capabil,seriozitatea. Ce ai face pentru factiunea respectiva?: As ajuta-o sa se puna pe picioare La ce factiune ai mai fost lider?:N-am mai fost Cu ce esti diferit fata de alti jucatori? (aplicanti): Cu intelegerea pe care o am
 10. Nume real: Darian Patrascan Varsta reala: 15 Unde locuiesti?: Sibiu Descriere in 20 de cuvinte (real-life):Ma numesc Darian am varsta de 15 ani,sunt prietenos,intelegator. [intrebari de pe joc] Nickname pe joc: DaryanSILENT Link de pe panel:http://hgame.ro/panel Ore jucate pe server?: Am 43 de ore Care a fost cea mai mare realizare a ta pe server?: Co-leader Avispa Rifa Mentioneaza o factiune in care te-ai simtit cel mai bine?:Cel mai bine m-am simtit in Los Santos Police Departament Cate ore petreci pe zi fara (SLEEP/AFK)?: 4-5 ore De ce ai aplicat la functia de lider? (Minim 20 de cuvinte): Am aplicat pentru functia de lider findca vreau sa ajut aceasta mafie ,pe care o sa iau functia. Cu ce crezi ca se ocupa un lider?:Un lider bun se ocupa cu tot ce inseamna membri, adica reclamatii, sedinte, raspunsuri puse /f. Care crezi ca sunt atributiile unui lider?:Seriozitate, ambitie, calm, intelegator, in unele cazuri putin dur. Ce ai face pentru factiunea respectiva?:Cam tot ce mi-ar sta in putinta pentru a fi o factiune cat mai dorita de playeri. La ce factiune ai mai fost lider?:Nici una. Cu ce esti diferit fata de alti jucatori? (aplicanti):Eu sunt diferit de alti playeri prin seriozitatea si intelegerea mea.
 11. DaryanSILENT

  Nume & Prenume » Darian Patrascan. Vârsta » 15 ani. Locație » Saliste ,jud Sibiu. Ocupație » Nu am. Hobby-uri / pasiuni » Sa joc Sa:mp,Cs 1.6,Metin 2 Poză/Poze cu tine » Joci vreun joc, dacă da, care? » SA:NP ,CS 1.6, CS:GO,Metin2 Nick »DaryanSILEHT Mod preferat »Modpack mafii by CoXX/KIA Steam( On/Off ) » On Un server de pe comunitate preferat » H-GAME server-ul de SA:MP De unde ai auzit de Hgame? » De cand sa deschis de la BOMBARDIER Acordă o notă comunității» 10+ Date de contact(wapp,fb,insta,skype,mess,etc) » Facebook > Facebook:Daryan Patrascan , Insta:daryan_patrascan, Discord:DaryanSILENT#9718 Alte detalii »Nu am =)
×