Jump to content

eduardking101

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

 1. [intrebari viata reala] Nume real:Numele meu real, la fel pot spune spasit este: Eduard respectiv Edy si prenumele meu este Pop. Varsta reala:Varsta mea, pot spune este una admirabila de 16 ani jumatate. Unde locuiesti?:Locatia mea este in municiupiul Bistrita- Nasaud, oras Bistrita-Nasaud Descriere in 20 de cuvinte (real-life): Salut, Numele meu este Eduard, Prenume Pop, si imi place foarte mult sa ma joc sa-mp la fel si lectura eu cred ca este cel mai frumos lucru din lume sa dezvolti arta lecturii prin citire si spasit intrebarii care ti se formeaza in minte atunci când dai de toata frumusetea ei, si locuiesc in Bistrita-Nasaud Ce o sa faci dupa ce termini studiile?:Eu sincer sa va spun, dupa ce o sa termin studiile as vrea sa urmez o cariera demna de caracterul meu si accea de Paramedic intr-o alta tara, straina pot spune adica Spania,Madrid SAMUR. [intrebari de pe joc] Nickname pe joc: Nickname-ul meu pe joc este: BenitoOcasio Link de pe panel: https://hgame.ro/ucp/profile/BenitoOcasio Ore jucate pe server?: Am 24 de ore jucate pe server si vreau sa acumulez cat mai multe pe parcursul starii si motivarii pentru care o pun pe acest server si iubesc asta. Care a fost cea mai mare realizare a ta pe server?: Cea mai mare realizare a mea pe acest server a fost sa muncesc atat, si dupa o mica perioada de timp, pot spune un pic indelungata, sa intru intr-o factiune. Mentioneaza o factiune in care te-ai simtit cel mai bine?: Cea mai frumoasa factiune, si in care am cunoscut persoane interesante si foarte de treaba au fost: LVPD,FBI. Cate ore petreci pe zi fara (SLEEP/AFK)?: Eu sincer sa spun petrec in jur pe acest server un minim de 7-8 ore pe zi. Acesta pentru mine este un mare record. De ce ai aplicat la functia de lider? (Minim 20 de cuvinte): Eu am aplicat la functia de lider pentru ca am abilitate si agilitate si stiu sa administrez o factiune care se ocupa cu cazul din actiunea respectiva. Cu ce crezi ca se ocupa un lider?: Din cate stiu eu, si din cate cred eu, Sincer sa va raspund spasit un lider se ocupa cu administrarea factiunii lui si conducerea ei pe calea cea buna. Care crezi ca sunt atributiile unui lider?: Eu cred ca atributiile unui lider vor fi urmatoarele : Sa fie prietenos cu membrii , sa nu fie dur, sa administreze cat de mult factiunea, sa faca tot ce ii sta in putinta sa o duca pe calea cea buna. Ce ai face pentru factiunea respectiva?:Eu sincer sa va raspund la aceasta intrebare.. ce as face eu pentru factiunea respectiva: Eu as aduce in plan sa marim cat de mult factiunile si factiunea mea fiind, asa ca sa fie lumea fericita. La ce factiune ai mai fost lider?:Eu am mai fost lider la factiunea FBI, LSPD,LVPD dar sincer sa va spun si spasit.. ca sa raspund la aceasta intrebare, eu nu am fost pe acest server lider. Multumesc pentru atentia acordata aplicatiei mele.
 2. eduardking101

  intrebari viata reala] Nume real: Eu ma numesc Eduard Pop Varsta reala: Am varsta de 16 ani Unde locuiesti?: Eu locuiesc in Bistrita Descriere in 20 de cuvinte (real-life): Ma numesc Eduard Pop , am 16 ani si sunt din Bistrita, sunt Muzician si imi place sa ma joc SA-MP Ce o sa faci dupa ce termini studiile?: O sa urmez o cariera in muzica [intrebari de pe joc] Nickname pe joc:ViSiOn Link de pe panel: http://hgame.ro/rpgpanel/profile Ore jucate pe server?: 3 ore jucate am deocamdata. Care a fost cea mai mare realizare a ta pe server?: Inca nu am avut realizari dar sper sa am incepand din acest moment Mentioneaza o factiune in care te-ai simtit cel mai bine?: LSPD, FBI ,LVPD Cate ori petreci pe zi? (Fara AFK) :In jur de 7-8 ore De ce ai aplicat ca lider la aceasta factiune?: Fiindca imi place foarte mult FBI consider ca este o factiune exceptionala Cu ce crezi ca se ocupa un lider?: Consider, ca un lider se ocupa cu administrarea factiunii, a membrilor, si administrarea in serviciu Care sunt atributiile unui lider?: Atributiile unui lider sunt administrarea, pastrarea , respectarea tuturor legilor la perfectiune la fel si cu factiunea. Ce ai face pentru factiunea respectiva?: Chiar as vrea sa o dezvolt si sa o duc in varf, Asa sa ne ajute dumnezeu. La ce factiune ai mai fost lider?: Am fost lider la : LSPD , FBI, LVPD Cu ce esti diferit fata de alti jucatori? (aplicanti):Eu consider ca nu sunt diferit, toti avem sanse egale! Multumesc!
 3. eduardking101

  [intrebari viata reala] Nume real:Eduard Pop Varsta reala:16 ani Unde locuiesti?:in Bistrita Descriere in 20 de cuvinte (real-life): Ma numesc Eduard Pop am 16 ani si sunt din Bistrita, mie imi place sa ma joc pe sa-mp si sa imi petrec timpul crescand in stats Ce o sa faci dupa ce termini studiile?:o sa intru in profesie [intrebari de pe joc] Nickname pe joc:Sinki Link de pe panel:http://hgame.ro/panel/profile Ore jucate pe server?:5 ore Care a fost cea mai mare realizare a ta pe server?:Aceasta., care va urma sa fiu lider cu ajutorul lui Dumnezeu Mentioneaza o factiune in care te-ai simtit cel mai bine?:Taxi, intotdeauna esti linistit Cate ore petreci pe zi fara (SLEEP/AFK)?:7-8 ore De ce ai aplicat la functia de lider? (Minim 20 de cuvinte):Pentru ca eu as dori sa cresc foarte mult factiunea ! Cu ce crezi ca se ocupa un lider?:Administreaza factiunea, si o conduce spre calea cea buna Care crezi ca sunt atributiile unui lider?:Sa isi iubeasca functia si sa o trateze cu atentie si har Ce ai face pentru factiunea respectiva?:As crste si as administra-o pana la sfarsit daca se poate. La ce factiune ai mai fost lider?:LVPD. LSPD ,Taxi Cu ce esti diferit fata de alti jucatori? (aplicanti: Nu suntem diferiti... toti avem sanse egale.
 4. Nickname:Sinky Level:5 Warns:0 Ce varsta ai?:16 ani De ce iti doresti sa faci parte din aceasta factiune?:Fiindca imi place sa fiu medic... si pe viitor as vrea sa fac asa ceva Ai fost vreodata banat? Daca da, de ce?:nu am fost banat Care este cea mai mare realizare a ta pe acest server?: Va urma.. adica sa intru in aceasta factiune Cate ore petreci in joc pe zi fara AFK?:7-8 ore Ce planuri de viitor ai pe acest server?: Sa continui in crestere Cat ti-ai propus sa stai in aceasta factiune?: Viitorul meu Cum te-ai putea caracteriza in cateva cuvinte? (minim 20 de cuvinte): Na bynesc Eduard Pop am 16 ani si sunt din Bistrita, imi place sa ma joc SAMP De ce aceasta factiune si nu alta?: Fiindca reprezinta viitorul meu Esti constient ca daca stresezi liderul / co-liderul iti vei pierde sansa de a fi acceptat?:Da sunt constient. Sexul real?:M Alte precizari: -
 5. eduardking101

  Numele si varsta reala: Ma numesc Eduard Pop si am 16 ani: Cum te-ai descrie in maxim 15-20 randuri: Imi place sa ma joc samp in jur de 7-8 ore... da stiu.. este o surpriza si cred ca sa sunt o persoana amuzanta Ai mai facut parte din alte factiuni? Daca da, de ce ai iesit din aceasta?:Da am mai facut... motivul a fost wipe.. De ce doresti sa te alaturi factiunii Taxi Las Venturas (minim 10 cuvinte)?:Fiindca imi place foarte mult sa ma plimb si sa duc oamenii la destinatie Crezi ca poti respecta regulamentul factiunii cat si regulamentul factiunilor pasnice?:Sigur ca da! Link catre profilul tau de forum: http://hgame.ro/forum/index.php?/profile/2724-eduardking101/ Cate ore petreci pe joc zilnic?:7-8 ore Te aflii pe blacklist-ul unei factiuni? Nu , nu ma aflu Ce te face sa crezi ca esti potrivit pentru aceasta factiune?: Cred ca sunt potrivit pentru ca am abilitati, si stiu ce fac Care sunt calitatile unui taximetrist?: Sa itsi iubeasca meseria, si sa respectae pe aceasta cu atentie si har. Esti constient daca STRESEZI leaderul ai remove la aplicatie?:Da , sunt constient Cunosti locatiile importante de pe server?:Daca mapperii sunt ingeniosi... o sa invat locatiile noi dar in rest le stiu Esti constient daca incalci regulamentul factiunii?: Da, am inteles Alte precizari:? - Quote mr
×