[KING]Yellow - HGame ROMANIA Jump to content

[KING]Yellow

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

 1. [KING]Yellow

 2. [KING]Yellow

  Nume Real:Ma numesc Marian Nick Joc:Nick-ul meu de pe comunitate Hgame, este: Marian12344. Varsta(fara minciuni):Am varsta cea frumoasa de 14 ani. Data nasterii : Data nesteri mele este 05.14.2003. Level server( minim 10 pentru a aplica ):Pe aceasta cmunitate am levelul 19. Ore jucate ( minim 5 totale ) :Am acordat pe aceasta comunitate 92 de ore. Viata ta zilnica:Ma duc la ora 08:00 la scoala si vin la ora 12:00 pana la 16:00 ,satu pe Leptop si dupa ma apuc de teme. O descriere de minim 5 randuri:Sunt un baiat de 14 ani, nascut pe data de 14 August. Am o inaltime de ~ 1.65m, cu parul negru si ochii caprui. Sunt un baiat glumet, prietenos si ambitios. Imi place sa caut orice ca sa invat cat mai multe despre diferite lucruri, imi place tehnologia informaticii. Sunt din Medgidia, judetul Costanta, sunt la Scoala ,, Lucian Grigorescu", la profilul de in clasa a VIII-a. Pentru inceput, imi place ceea ce fac, imi doresc sa devin un bucatar cunoscut si sa imi fac cat mai multi prieteni, nu dusmani. Am practicat putin fotbalul si hockey, dar din pacate nu am putut continua din cauza scolii. Imi place sa am cat mai multi prieteni si sa ma inteleg bine cu toti. Nu imi plac oamenii neseriosi, "smecheri", si sa ma aprecieze asa cum sunt eu. Cam atatea despre mine. Cat poti sta activ pe samp zilnic:Acord pe jocul SA:MP 6-7 ore Cu ce crezi ca ne-ai ajuta daca ai intrat ca admin:Cu ce este nevoie. Comportamentul tau este de genul?:Sunt un baiat cuminte Folosesti un limbaj vulgar?Nu folosesc ,Llimbaj Vulgar" Screen/Print [/stats]:Nu pot pune mi-sa stricat Screen-ul scuze. Poze in ce factiuni ai fost ultima data:Nu pot pune mi-sa stricat Screen-ul scuze. Poze cu punish-ul tau [/mylp]:Nu pot pune mi-sa stricat Screen-ul scuze. Alte precizari:Multumesc!
 3. [KING]Yellow

  Comunitate*** ma scuzati
 4. Nume Real:Ma numesc Marian Nick Joc:Nick-ul meu de pe comunitate Hgame, este: Marian12344. Varsta(fara minciuni):Am varsta cea frumoasa de 14 ani. Data nasterii : Data nesteri mele este 2003. Level server( minim 10 pentru a aplica ):Pe aceasta cmunitate am levelul 19. Ore jucate ( minim 5 totale ) :Am acordat pe aceasta comunitate 92 de ore. Viata ta zilnica:Ma duc la ora 08:00 la scoala si vin la ora 12:00 pana la 16:00 ,satu pe Leptop si dupa ma apuc de teme. O descriere de minim 5 randuri:Sunt un baiat de 14 ani, nascut pe data de 14 August. Am o inaltime de ~ 1.65m, cu parul negru si ochii caprui. Sunt un baiat glumet, prietenos si ambitios. Imi place sa caut orice ca sa invat cat mai multe despre diferite lucruri, imi place tehnologia informaticii. Sunt din Medgidia, judetul Costanta, sunt la Scoala ,, Lucian Grigorescu", la profilul de in clasa a VIII-a. Pentru inceput, imi place ceea ce fac, imi doresc sa devin un bucatar cunoscut si sa imi fac cat mai multi prieteni, nu dusmani. Am practicat putin fotbalul si hockey, dar din pacate nu am putut continua din cauza scolii. Imi place sa am cat mai multi prieteni si sa ma inteleg bine cu toti. Nu imi plac oamenii neseriosi, "smecheri", si sa ma aprecieze asa cum sunt eu. Cam atatea despre mine. Cat poti sta activ pe samp zilnic:Acord pe jocul SA:MP 6-7 ore Cu ce crezi ca ne-ai ajuta daca ai intrat ca admin:Cu ce este nevoie. Comportamentul tau este de genul?:Sunt un baiat cuminte Folosesti un limbaj vulgar?Nu folosesc ,Llimbaj Vulgar" Screen/Print [/stats]:Nu pot pune mi-sa stricat Screen-ul scuze. Poze in ce factiuni ai fost ultima data:Nu pot pune mi-sa stricat Screen-ul scuze. Poze cu punish-ul tau [/mylp]:Nu pot pune mi-sa stricat Screen-ul scuze. Alte precizari:Multumesc! Dorim sa respectati acest model ( tinem in calcul ca daca nu o sa primiti raspuns nu inseamna ca nu am citit ) voi stati activi si aveti un comportament cat mai decent si noi o sa va luam la teste ( nu va grabiti cu [/report] am facut aplicatie vreau la teste ) asa o sa aveti sansele mai slabe!
 5. Nume real:Ma numesc Alexandru. Varsta reala:Am varsta de 14 ani. Unde locuiesti?:Locuiesc in Costanta. Descriere in 20 de cuvinte (real-life):Salut,ma numesc Alexandru am 14 ani si sunt clasa a 8 a.Sunt calm,prietenos,glumet,istet.Imi place sa fiu respectat dar si eu la randul meu sa respect. Ce o sa faci dupa ce termini studiile?:Nustiu inca nu m-am decis. [intrebari de pe joc] Nickname pe joc:[KING]Yellow Link de pe panel:https://hgame.ro/ucp/profile/[KING]Yellow# Ore jucate pe server?:Am 114 ore jucate pe servar. Care a fost cea mai mare realizare a ta pe server?:Nu am o mare realizare. Mentioneaza o factiune in care te-ai simtit cel mai bine?:M-am simtit bine in factiunea Lspd Cate ore petreci pe zi fara (SLEEP/AFK)?:Petrec 4-5 ore. De ce ai aplicat la functia de lider? (Minim 20 de cuvinte):Pentru ca cred ca sunt capabil sa detin lider la o factiune. Cu ce crezi ca se ocupa un lider?:Cu factiunea sa cu Fw,Uninvite,Rank Up. Care crezi ca sunt atributiile unui lider?:Sunt sa aiba grija de factiune,sa respecte membrii, si membri sa respecte lideru. Ce ai face pentru factiunea respectiva?:Ce as putea. La ce factiune ai mai fost lider?:La nici o factiune e prima data cand incerc. Cu ce esti diferit fata de alti jucatori? (aplicanti):Cu absolut nimic.
 • Tema se afla in versiunea beta ( 1.0.0 ), orice probleme pot fi raportate userului Sn!k3rs sau in ACEST TOPIC

×