Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Alex_20

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
  1. Intrebari din viata reala: 1. Cum te numesti?: Ma numesc Cazacu Alexandru. 2. Cati ani ai?:Am varsta de 17 anii. 3. Descrie-te in minim 30 de cuvinte (obligatoriu) :Pentru inceput sunt din orasul Chisinau, sunt la liceu in clasa a-11.Sunt un baiat serios,calm,inteligent,amabil,amtios, cu simtul umorului foarte bine dezvoltat, si cu cei 7 ani de acasa.Imi place sa imi fac prietenii noi, sa calatoresc prin lume,si sa colaborez cu cat mai multe persoane.Imi place sa colaborez foarte mult cu persoane de la care am cate ceva de invatat, pentru a invata si eu pe cei noi la randul meu.Respect pe cine ma respecta.Aceast a fost micuta mea caracterizare! 4. Cum iti petreci timpul liber?: Jucandu-ma SA:MP,alatrurii de prietenii din viata reala, cat si cei din lumea virtuala! 5. Care sunt planurile tale pe viitor?:Sa obtin functia de lider, in cadrul factiuni National Guard, si mai departe voi vedea. 6. Ce reprezinta pentru tine, functia de lider?:Pentru mine functia de lider, reprezinta un membru staff, care isi indruma membrii, sa aiba rezultate cat mai bune. Intrebari lider: 1. Cat timp are un lider la dispozitie pentru a raspunde la reclamatiile factiunii?:Un lider, are la dispozitie 48 de ore pentru a inchide o reclamatiie, creata catre unu-i membru din factiune acestuia. 2. De cate ori pot schimba sub-liderul pe luna?: Se poate schimba de maxim 2 orii pe luna. 3. Cate intrebari trebuie sa contina testul de intrare in factiune?: Testul de intrare intr-o factiune este alcatuit din minim 10 intrebarii. 4. Daca un jucator ii deschide o reclamatie unui alt jucator si ambii sunt din factiunea ta, cum procedezi?: Membrul care a deschis reclamatia, primeste Faction Warn, si celalalt membru va primi sanctiunea corespondenta. 5. Cate zile trebuie sa stea minim sub-liderul in factiune pentru a-l demite cu rank 6?: Un sublider,are nevoie de minim 20 de zile pentru a primi demitere cu rank 6 in "Faction History". 6. Daca un membru este banat, dupa cat timp il demiti din factiune si pe ce motiv?: Acel membru va fi demis dupa 3 zile pe motiv "Banned/Banat". 7. Dupa cate zile poate reaplica un jucator (in factiune) care a fost acceptat pentru teste, dar le-a picat?: Acesta are nevoie de minim 72 de ore pentru a sustine din nou testul, daca a fost aceptat si a picat testele de intrare in factiune. 8. Cati sub-lideri ai voie sa ai maxim?: Poti avea maxim 1 sublider, la activ. 9. Cate zile trebuie sa acumulezi ca lider, pentru nu a fi demis cu FP?: Minim 30 zile. 10. Ce doresti sa faci pentru aceasta factiune?: Doresc sa fac o factiune dintre cele mai cunoscute pe comunitate, cu niste membrii foarte activi, care indeplinesc lucrul foarte bine. 11. Cu ce poti ajuta factiunea (ca lider)?: Eu pot ajuta factiunea ca lider, prin experienta pe care am dobandit-o jucandu-ma SA:MP, timp de 5 anii in continuu.
  2. Intrebari din viata reala: 1. Cum te numesti?: Ma numesc Cazacu Alexandru. 2. Cati ani ai?:Am varsta de 17 anii. 3. Descrie-te in minim 30 de cuvinte (obligatoriu) :Pentru inceput sunt din orasul Chisinau, sunt la liceu in clasa a-11.Sunt un baiat serios,calm,inteligent,amabil,amtios, cu simtul umorului foarte bine dezvoltat, si cu cei 7 ani de acasa.Imi place sa imi fac prietenii noi, sa calatoresc prin lume,si sa colaborez cu cat mai multe persoane.Imi place sa colaborez foarte mult cu persoane de la care am cate ceva de invatat, pentru a invata si eu pe cei noi la randul meu.Respect pe cine ma respecta.Aceast a fost micuta mea caracterizare! 4. Cum iti petreci timpul liber?: Jucandu-ma SA:MP,alatrurii de prietenii din viata reala, cat si cei din lumea virtuala! 5. Care sunt planurile tale pe viitor?:Sa obtin functia de lider, in cadrul factiuni National Guard, si mai departe voi vedea. 6. Ce reprezinta pentru tine, functia de lider?:Pentru mine functia de lider, reprezinta un membru staff, care isi indruma membrii, sa aiba rezultate cat mai bune. Intrebari lider: 1. Cat timp are un lider la dispozitie pentru a raspunde la reclamatiile factiunii?:Un lider, are la dispozitie 48 de ore pentru a inchide o reclamatiie, creata catre unu-i membru din factiune acestuia. 2. De cate ori pot schimba sub-liderul pe luna?: Se poate schimba de maxim 2 orii pe luna. 3. Cate intrebari trebuie sa contina testul de intrare in factiune?: Testul de intrare intr-o factiune este alcatuit din minim 10 intrebarii. 4. Daca un jucator ii deschide o reclamatie unui alt jucator si ambii sunt din factiunea ta, cum procedezi?: Membrul care a deschis reclamatia, primeste Faction Warn, si celalalt membru va primi sanctiunea corespondenta. 5. Cate zile trebuie sa stea minim sub-liderul in factiune pentru a-l demite cu rank 6?: Un sublider,are nevoie de minim 20 de zile pentru a primi demitere cu rank 6 in "Faction History". 6. Daca un membru este banat, dupa cat timp il demiti din factiune si pe ce motiv?: Acel membru va fi demis dupa 3 zile pe motiv "Banned/Banat". 7. Dupa cate zile poate reaplica un jucator (in factiune) care a fost acceptat pentru teste, dar le-a picat?: Acesta are nevoie de minim 72 de ore pentru a sustine din nou testul, daca a fost aceptat si a picat testele de intrare in factiune. 8. Cati sub-lideri ai voie sa ai maxim?: Poti avea maxim 1 sublider, la activ. 9. Cate zile trebuie sa acumulezi ca lider, pentru nu a fi demis cu FP?: Minim 30 zile. 10. Ce doresti sa faci pentru aceasta factiune?: Doresc sa fac o factiune dintre cele mai cunoscute pe comunitate, cu niste membrii foarte activi, care indeplinesc lucrul foarte bine. 11. Cu ce poti ajuta factiunea (ca lider)?: Eu pot ajuta factiunea ca lider, prin experienta pe care am dobandit-o jucandu-ma SA:MP, timp de 5 anii in continuu.
  3. Intrebari din viata reala: 1. Cum te numesti?: Ma numesc Cazacu Alexandru. 2. Cati ani ai?:Am varsta de 17 anii. 3. Descrie-te in minim 30 de cuvinte (obligatoriu) :Pentru inceput sunt din orasul Chisinau, sunt la liceu in clasa a-11.Sunt un baiat serios,calm,inteligent,amabil,amtios, cu simtul umorului foarte bine dezvoltat, si cu cei 7 ani de acasa.Imi place sa imi fac prietenii noi, sa calatoresc prin lume,si sa colaborez cu cat mai multe persoane.Imi place sa colaborez foarte mult cu persoane de la care am cate ceva de invatat, pentru a invata si eu pe cei noi la randul meu.Respect pe cine ma respecta.Aceast a fost micuta mea caracterizare! 4. Cum iti petreci timpul liber?: Jucandu-ma SA:MP,alatrurii de prietenii din viata reala, cat si cei din lumea virtuala! 5. Care sunt planurile tale pe viitor?:Sa obtin functia de lider, in cadrul factiuni National Guard, si mai departe voi vedea. 6. Ce reprezinta pentru tine, functia de lider?:Pentru mine functia de lider, reprezinta un membru staff, care isi indruma membrii, sa aiba rezultate cat mai bune. Intrebari lider: 1. Cat timp are un lider la dispozitie pentru a raspunde la reclamatiile factiunii?:Un lider, are la dispozitie 48 de ore pentru a inchide o reclamatiie, creata catre unu-i membru din factiune acestuia. 2. De cate ori pot schimba sub-liderul pe luna?: Se poate schimba de maxim 2 orii pe luna. 3. Cate intrebari trebuie sa contina testul de intrare in factiune?: Testul de intrare intr-o factiune este alcatuit din minim 10 intrebarii. 4. Daca un jucator ii deschide o reclamatie unui alt jucator si ambii sunt din factiunea ta, cum procedezi?: Membrul care a deschis reclamatia, primeste Faction Warn, si celalalt membru va primi sanctiunea corespondenta. 5. Cate zile trebuie sa stea minim sub-liderul in factiune pentru a-l demite cu rank 6?: Un sublider,are nevoie de minim 20 de zile pentru a primi demitere cu rank 6 in "Faction History". 6. Daca un membru este banat, dupa cat timp il demiti din factiune si pe ce motiv?: Acel membru va fi demis dupa 3 zile pe motiv "Banned/Banat". 7. Dupa cate zile poate reaplica un jucator (in factiune) care a fost acceptat pentru teste, dar le-a picat?: Acesta are nevoie de minim 72 de ore pentru a sustine din nou testul, daca a fost aceptat si a picat testele de intrare in factiune. 8. Cati sub-lideri ai voie sa ai maxim?: Poti avea maxim 1 sublider, la activ. 9. Cate zile trebuie sa acumulezi ca lider, pentru nu a fi demis cu FP?: Minim 30 zile. 10. Ce doresti sa faci pentru aceasta factiune?: Doresc sa fac o factiune dintre cele mai cunoscute pe comunitate, cu niste membrii foarte activi, care indeplinesc lucrul foarte bine. 11. Cu ce poti ajuta factiunea (ca lider)?: Eu pot ajuta factiunea ca lider, prin experienta pe care am dobandit-o jucandu-ma SA:MP, timp de 5 anii in continuu.
  4. Welcome to HGame Comunity. Please feel free to browse around and get to know the others. If you have any questions please don't hesitate to ask.

×