Jump to content

Raul.

Members
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About Raul.

 • Rank
  Helper RPG
 • Birthday 06/26/2000

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

116 profile views
 1. Raul.

  Nick:Raul. Level:55 Rank:3 Vechime (cât timp ai stat în facÈ›iune):18 zile. De ce doreÈ™ti să pleci din facÈ›iune?:Deaia. Ce ar trebui schimbat la factiune?:Iti dai tu seama. Dovada pe /f cu †Vreau sa fiu demis â€:o faci tu . Alte precizări?: Uninvite.
 2. Raul.

  Nume:Raul. Rank:3 Data și ora liste/semi-listei: / 21:50 / 21:54 / 22:08 Dovada: https://imgur.com/a/yLBqWzn
 3. Raul.

  Model postare best: Nume:Raul. Rank:3 Data și ora best-ului:27.11.2018 21:46 / 22:09 Dovada (link de pe panel de la war):https://imgur.com/a/9zXHOqE
 4. Raul.

  [â—] ÃŽn acest topic, membrii mafiei Avispa Rifa pot posta best-urile la war-uri cât È™i listele, semi-listele. Lista de prime: Best la war: $500.000 per punct pe plus (+) Listă la war: $5.000.000 per listă Semi-listă la war: $4.000.000 per listă Model postare best: Nume: Rank: Data È™i ora best-ului: Dovada (link de pe panel de la war): Model postare listă & semi-listă: Nume: Rank: Data È™i ora liste/semi-listei: Dovada: AveÈ›i la dispoziÈ›ie 24 de ore de la primirea/efectuarea best-ului/listei/semi-listei să postaÈ›i în acest topic sau best-ul/lista/semi-lista va fi respinsă. Best-urile se plătesc indiferent de rezultatul war-ului, de asemenea, pozele cu listele/semilistele sunt acceptate È™i de pe alte conturi în caz de crash iar dovezile trebuie sa fie linkul de pe panel de la war. Testerii vor primi la final de saptamana 200.000$ pe fiecare test dat.
 5. Raul.

  Nick:Raul. Rank:6 Mă învoiesc de la: sedinta / antrenament / war: war am luat ban 1 zi pentru c-bug/ c-shot. ……….. Data:21.11.2018 Motiv:ban 1 zi. Numărul de învoiri din aceasta saptămană: Prima. Alte precizări: Am avut ghinion ca m-au raportat haterii.
 6. [intrebari viata reala] Nume real: Raul. Varsta reala: 18 ani, Unde locuiesti?: Hunedoara. Descriete in 20 de cuvinte (real-life): Sunt un baiat de 18 ani pe nume Raul, am un metru si 78 de centimetri, am parul blond si ochii albastrii. Ce o sa faci dupa ce termini studiile?: Vreau sa-mi gasesc un loc de munca bine platit. [intrebari de pe joc] Nickname pe joc:Raul. Link de pe panel:http://hgame.ro/panel/profile Care a fost cea mai mare realizare a ta pe server?:Admin 5 Mentioneaza o factiune in care te-ai simtit cel mai bine?:Red Dragon Triad, si Avispa Rifa. Cate ore petreci pe zi fara (SLEEP/AFK)?:Depinde de program, tinand cont ca am inceput facultatea. De ce ai aplicat la functia de lider? (Minim 20 de cuvinte):Deoarece cred ca sunt un lider potrivit, am experienta in mafii, si mi-ar placea sa fiu lider la Red Dragon Triad. Cu ce crezi ca se ocupa un lider?: Un lider se ocupa cu recrutarea membrilor sai si trebuie sa fie foarte disciplinat si atent. Care crezi ca sunt atributiile unui lider?: Trebuie sa fie calm, trebuie sa fie impunator si trebuie sa fie atent. Ce ai face pentru factiunea respectiva?:Vreau sa ii aduc toate turf-urile. La ce factiune ai mai fost lider?: Nu am mai fost lider. Cu ce esti diferit fata de alti jucatori? (aplicanti):Sunt activ, am experienta, fata de ei eu am 112.00 Ore jucate.
 7. Raul.

  Nume:Raul. Link catre harta quest-ului : https://imgur.com/a/iGbJ8Mr
 8. Raul.

  Nick: Raul. Rank: 6 Mă învoiesc de la: war Data: 21.09.2018 Motiv: Plec sa beau. Numărul de învoiri din aceasta saptămană: Asta e prima. Alte precizări: Te sarut.
 9. Raul.

  » NICKNAME:Raul. » RANK:6 » NICKNAME-UL CELUI TESTAT:NaCl.OcB » LA CE TESTE A FOST SUPUS:Teoretic+Practic. » RESPINS/ADMIS:ADMIS. » ALTE PRECIZARI:Multa bafta.
 10. Raul.

  » NICKNAME:Raul. » RANK:6 » NICKNAME-UL CELUI TESTAT: Mafiotu1337 » LA CE TESTE A FOST SUPUS: Teoretic+Practic » RESPINS/ADMIS: RESPINS » ALTE PRECIZARI:Bafta.
 11. Raul.

  » NICKNAME: Raul. » RANK: 6 » NICKNAME-UL CELUI TESTAT: SMXFLOW » LA CE TESTE A FOST SUPUS: Teoretic+Practic. » RESPINS/ADMIS: ADMIS » ALTE PRECIZARI: Bafta.
 12. Raul.

  Nume real:Raul Varsta reala:18 Unde locuiesti?:Hunedoara Descriete in 20 de cuvinte (real-life): Am 18 ani, 1 metru si 78 centimetri inaltime, parul blond, ochii albastrii. Ce o sa faci dupa ce termini studiile?: O sa-mi caut un loc de munca bine platit. [intrebari de pe joc] Nickname pe joc: Dazs. Link de pe panel:http://hgame.ro/panel/profile Cate ore petreci pe zi fara (SLEEP/AFK)?: Peste 3 in majoritatea zilelor. De ce ai aplicat la functia de helper?:Deoarece vreau sa ajut jucatorii noi cu informatii pe care nu le stiu. De ce crezi ca poti obtine functia de helper?:Deoarece cred ca sunt capabil pentru a fi helper. Descrie in cateva cuvinte ce inseamna pentru tine, functia de helper: ajutor pentru cei noi. Cu ce poti ajuta serverul?: Pot ajuta persoanele noi, pot face reclama serverului. Daca un jucator te intreaba cum fac farm, tu ce ii raspunzi ?: Acceseaza /jobs si alege farmer, iar daca nu sti cum dai /help si alege jobs. Daca un jucator vrea puncte premium, tu ce ii raspunzi?: Punctele premium se obtin din bonusuri , questuri, cresterea in level sau donatii. Daca un jucator doreste sa intre intr-o factiune, ce ii raspunzi:? Vorbeste cu liderul factiunii sa vezi daca are locuri in factiune, iar daca are aplica pe panel. Daca un jucator vrea sa devina helper & admin, ce ii raspunzi:? Aplica pe forum. Daca sunt aplicatiile deschise. Daca un jucator doreste lider la o factiune, tu ce ii raspunzi?: Daca factiunea nu are lider poti aplica pe forum pentru functia de lider. Daca un jucator injura pe [/n], cum procedezi?: ii dau mute pe newbie chat. Daca un jucator intreaba cum da rob, tu ce ii raspunzi?: Pentru a da /rob ai nevoie de 10 puncte de rob dupa care intri in interiorul unui business si tastezi /rob langa seiful business-ului. Daca un jucator te intreaba cum face rost de o casa, tu ce ii raspunzi?: Poti cumpara o casa de la jucatori sau poti cumpara casa la licitatie daca sunt licitatii active. Daca un jucator te intreaba cum face rost de un business, tu ce ii raspunzi?: Poti cumpara un business de la jucatori sau poti cumpara business-ul la licitatie daca sunt licitatii active.
×