Jump to content

Casian123

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

 1. [intrebari viata reala] Nume real:Ma numesc Casian-Ioan. Varsta reala:Am varsta de 15 ani. Unde locuiesti?:Locuiesc in Baia Mare. Descriete in 20 de cuvinte (real-life):Ma numesc Casian sunt din Baia Mare de felul meu sunt respectuos imi fac treaba si merg mai departate,nu vorbesc fulgar,imi place sa imi fac forate multi prietenii.Hobby-ul meu este fotbalul si cam atat doresc sa va spun de mine.. Ce o sa faci dupa ce termini studiile?:Nu stiu momentan. [intrebari de pe joc] Nickname pe joc:Casian123 Link de pe panel:http://hgame.ro/panel/profile Care a fost cea mai mare realizare a ta pe server?:Cea mai mare realizare a mea a fost averea pe care o detin in momentan acesta. Mentioneaza o factiune in care te-ai simtit cel mai bine?:RDT,factiune deosebita de tare. Cate ore petreci pe zi fara (SLEEP/AFK)?:5-6 ore. De ce ai aplicat la functia de lider? (Minim 20 de cuvinte):Am aplicat pentru Functia De lider este frumos si repectuos fata de Membrii factiunii.Ca lider este o functie foarta inportanta pentru mine. Cu ce crezi ca se ocupa un lider?:Un lider de treaba trebuie sa fii respectuos,bun,si capabil pentru aceasta Factiune.Acordarea Rank-up si alte lucruri. Care crezi ca sunt atributiile unui lider?:bun,respectuos. Ce ai face pentru factiunea respectiva?:Nu stiu momentan,dar daca o sa ajung o sa schimb niste reguli. La ce factiune ai mai fost lider?:La nici una. Cu ce esti diferit fata de alti jucatori? (aplicanti):Toti suntem egalii din firea noasta.
 2. Casian123

  urata aplicatie
 3. [intrebari viata reala] Nume real:Ma numesc Casian-Ioan. Varsta reala:Am varsta de 15 ani. Unde locuiesti?:Locuesc in Baia mare. Descriete in 20 de cuvinte (real-life):Ma numesc Casian am varsta de 15 ani,imi place sa ma joc SAMP cu prietenii mei.Ma joc fotball in timpul serii de la ora 18:00.Imi place sa fiu un copil glumet,darnic,respectuos. Ce o sa faci dupa ce termini studiile?:Nu stiu,ma mai gandesc. [intrebari de pe joc] Nickname pe joc:Casian123 Link de pe panel:http://hgame.ro/panel/profile Care a fost cea mai mare realizare a ta pe server?:Cea mai mare realizare a fost ca am venit aici pe Server-ul HGame si cu avere mare. Mentioneaza o factiune in care te-ai simtit cel mai bine?:RDT. Cate ore petreci pe zi fara (SLEEP/AFK)?:5-6 ore. De ce ai aplicat la functia de lider? (Minim 20 de cuvinte):Aplic pentru functia de lider pentru ca consider ca stiu sa scriu gramatica-l si sa acord Live-uri pt jucatorii. Cu ce crezi ca se ocupa un lider?:Un Lider se ocupa cu organizarea factiunii si cu recrutarea. Care crezi ca sunt atributiile unui lider?:Sa munceasca sa devina un Lider bun. Ce ai face pentru factiunea respectiva?:Sa-i ajut cu ce pot eu,cu recrutarea,testele cu playerii. La ce factiune ai mai fost lider?:Nu am fost inca in nici o factiune Lider. Cu ce esti diferit fata de alti jucatori? (aplicanti):Toti suntem egalii,nu am o diferenta de altii playeri.
 4. Casian123

  PRO LA BAIATUUUUU,Succes mane cu Functia
 5. Casian123

  Nume real:Casian-Ion Varsta reala:15 ani. Unde locuiesti?:Locuesc in Baia Mare. Descriete in 20 de cuvinte (real-life):Sunt un baiat bun.simplu,generos cu fetele,uneori sun un baiat bun si baiat rau,adica am 2 fete.Ma joc cu prieteni pe afara fotbal si in casa SAMP ca si smekerii. Ce o sa faci dupa ce termini studiile?:Nu stiu acum,ma mai gandesc. [intrebari de pe joc] Nickname pe joc:Casian123 Link de pe panel:http://hgame.ro/panel/profile Cate ore petreci pe zi fara (SLEEP/AFK)?:5-6 ore . De ce ai aplicat la functia de helper?:Am aplicat pentru Functia de Helper pentru ca consider ca merit aceasta Functie. De ce crezi ca poti obtine functia de helper?:Sa ajut Staff-ul cu raspunsurile de pe [/n]. Descrie in cateva cuvinte ce inseamna pentru tine, functia de helper:Functia de Helper inseamna pentru mine ca un dar de la Fondator. Cu ce poti ajuta serverul?:Cu raspunsurile si ideiile pe care le-am eu in minte. Daca un jucator te intreaba cum fac farm, tu ce ii raspunzi ?: Pentru a face job-ul "Farm" ai nevoie sa fii angajat la job-ul Farmer ,daca il ai,poti testa comanda [/startwork]. Daca un jucator vrea puncte premium, tu ce ii raspunzi?:Tasteaza comanda http://hgame.ro/panel/shopsi poti face o donatie cu Paysafecard sau Payapa sau poti astepta pana dau admini la bonus. Daca un jucator doreste sa intre intr-o factiune, ce ii raspunzi:?Pentru a intra intr-o factiune ai nevoie de o aplicatie pe Panelul Server-ului,"hgame.ro/panel". Daca un jucator vrea sa devina helper & admin, ce ii raspunzi:?Pentru a ajunge Helper ai nevoie de o aplicatie pe forum-ul server-ului,"hgame.ro/forum. Daca un jucator doreste lider la o factiune, tu ce ii raspunzi?:Ai nevoie de o aplicatie pe Forum-ul Server-ului,"hgame.ro/forum. Daca un jucator injura pe [/n], cum procedezi?:ii acorda /ndelete motiv:Injuri pe [/n]+mute pe /n 10minute. Daca un jucator intreaba cum da rob, tu ce ii raspunzi?:Pentru a da rob ai nevoie de 10 rob points,dupa tastezi comanda /rob intr-o banka. Daca un jucator te intreaba cum face rost de o casa, tu ce ii raspunzi?:Poti cumpara case din orasul Los Santos. Daca un jucator te intreaba cum face rost de un business, tu ce ii raspunzi:Poti cauta prin orasul Los Santos bizuri.
×