Casian_ - HGame ROMANIA Jump to content

Casian_

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

About Casian_

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

38 profile views
 1. Pentru a aplica la functia de lider, ai nevoie de minim 10 ore jucate pe server, cine face aplicatie aiurea si nu are orele respective o sa primeasca reject. Cand faceti o cerere de lider trebuie respectaţi modelul următor ( EX: Cerere Lider Taxi - FlorinAdv ) [intrebari viata reala] Nume real:Casian Varsta reala:16 Unde locuiesti?:Timisoara Descriete in 20 de cuvinte (real-life):Ma numesc Casian , locuiesc in orasul Timisoara sunt un tanar simplu , glumet , prietenos. Sunt o persoana educata cu cei 7 ani de acasa si sunt un tip optimist care vede mereu partea plina a paharului. Cand e nevoie de ceva sunt mereu loial la locu potrivit si la timpu potrivit. Ce o sa faci dupa ce termini studiile?:O sa devin un atreprenor de succes. [intrebari de pe joc] Nickname pe joc:Casian_ Link de pe panel: Care a fost cea mai mare realizare a ta pe server?:Sa devin admin. Mentioneaza o factiune in care te-ai simtit cel mai bine?:NG acolo am fost leader. Cate ore petreci pe zi fara (SLEEP/AFK)?:3-5 ore. De ce ai aplicat la functia de lider? (Minim 20 de cuvinte):Am aplicat la aceasta functie pentru ca vreau sa invat ce stiu si eu playeri care imi sunt invatacei. Cu ce crezi ca se ocupa un lider?:Cu administrarea factiunii. Care crezi ca sunt atributiile unui lider?:Respect-ul si bunul simt . Ce ai face pentru factiunea respectiva?:Eu as mari-o in primul rand. La ce factiune ai mai fost lider?:La NG si SI. Cu ce esti diferit fata de alti jucatori? (aplicanti):Cu seriozitatea mea .
 2. Casian_

  [intrebari viata reala] Nume real:Casian Varsta reala:16 Unde locuiesti?:Timisoara. Descriete in 20 de cuvinte (real-life):Ma numesc Casian , locuiesc in orasul Timisoara sunt un tanar simplu , glumet , prietenos. Sunt o persoana educata cu cei 7 ani de acasa si sunt un tip optimist care vede mereu partea plina a paharului. Cand e nevoie de ceva sunt mereu loial la locu potrivit si la timpu potrivit. Ce o sa faci dupa ce termini studiile?:Am sa fiu un antreprenor de succes. [intrebari de pe joc] Nickname pe joc:Casian_ Cate ore jucate ai pe server?:82 Link de pe panel:http://hgame.ro/panel/profile Cate ore petreci pe zi fara (SLEEP/AFK)?:4-5 ore. De ce ai aplicat la functia de helper?:Am ales sa aplic la aceasta functie pentru ca vreau sa invat si sa fiu invatat. De ce crezi ca poti obtine functia de helper?:Pentru ca sunt capabil si activ. Descrie in cateva cuvinte ce inseamna pentru tine, functia de helper:Helper-ul este parintele jocul-ui sa zic asa. Cu ce poti ajuta serverul?:Cu activitatea mea. Daca un jucator te intreaba cum fac farm, tu ce ii raspunzi?:Ca sa faci acel job trebuie sa scrii /jobs si sa mergi la CheckPoint-ul pus pe minimap. Daca un jucator vrea puncte premium, tu ce ii raspunzi?:Ca sa obtii puncte premium trebuie sa donezi. Daca un jucator doreste sa intre intr-o factiune, ce ii raspunzi?:Ca sa intri intr-o factiune trebuie sa aplici pe panel (hgame.ro/panel). Daca un jucator vrea sa devina helper & admin, ce ii raspunzi?:Functia de admin se obtine dupa ce ai obtinut deja helper 3, iar helper-ul se obtine printr-o aplicatie pe forum. Daca un jucator doreste lider la o factiune, tu ce ii raspunzi?:Ca sa obtii functia de leader trebuie sa aplici pe forum (hgame.ro/forum). Daca un jucator injura pe [/n], cum procedezi?:Dau /ndelete apoi /nmute. Daca un jucator intreaba cum da rob, tu ce ii raspunzi?:Ca sa dai rob trebuie sa mergi intr-ul bussines si sa scrii /rob langa seif. Daca un jucator te intreaba cum face rost de o casa, tu ce ii raspunzi?:Ca sa detii o casa trebuie sa stai on la licitatii sau sa o cumperi de la un alt player. Daca un jucator te intreaba cum face rost de un business, tu ce ii raspunzi?:Ca sa detii un Bussines trebuie sa stai on la licitatii sau sa il cumperi de la un alt player.
 3. Casian_

  [intrebari viata reala] Nume real:Csian Varsta reala:16 Unde locuiesti?:Timisoara Descriete in 20 de cuvinte (real-life): Ma numesc Casian , locuiesc in orasul Timisoara sunt un tanar simplu , glumet , prietenos. Sunt o persoana educata cu cei 7 ani de acasa si sunt un tip optimist care vede mereu partea plina a paharului. Cand e nevoie de ceva sunt mereu loial la locu potrivit si la timpu potrivit. Ce o sa faci dupa ce termini studiile?:Vreau sa imi deschid o firma. [intrebari de pe joc] Nickname pe joc:Casian_ Link de pe panel:http://hgame.ro/panel/profile Cate ore petreci pe zi fara (SLEEP/AFK)?:3-5 ore. De ce ai aplicat la functia de helper?:Am aplicat la aceasta functie pentru ca sunt foarte active si vreau sa invat playeri sa stie ce joaca. De ce crezi ca poti obtine functia de helper?:Aceasta functie imi este prtrivita pentru ca am raspunsuri foarte bune si sunt foarte dedicate in ceea ce fac. Descrie in cateva cuvinte ce inseamna pentru tine, functia de helper:Functia de helper este ca un parinte sa spun asa , te invata tot ce trebuie sa stii. Cu ce poti ajuta serverul?:Cu activitatea mea. Daca un jucator te intreaba cum fac farm, tu ce ii raspunzi?:Ca sa faci acel job trebuie sa scrii /jobs si sa mergi la CP setat pe minimap, o data ajuns acolo scrii /work. Daca un jucator vrea puncte premium, tu ce ii raspunzi?:Punctele premium se obtin doar la bonusuri si prin donatii. Daca un jucator doreste sa intre intr-o factiune, ce ii raspunzi:?Daca dorsti sa intri intr-o factiune trebuie sa intri pe panel[hgame.ro/panel] si sa faci acolo o aplicatie la factiunea dorita. Daca un jucator vrea sa devina helper & admin, ce ii raspunzi:?Ca sa devini helper trebuie sa faci o aplicatie pe forum, iar ca sa fii admin trebuie sa aiminim helper 3 si raporturile gata. Daca un jucator doreste lider la o factiune, tu ce ii raspunzi?:Ca sa devi leader trebuie sa aplici pe forum la factiunea dorita. Daca un jucator injura pe [/n], cum procedezi?:Tastez /ndelete, apoi ii dau mute. Daca un jucator intreaba cum da rob, tu ce ii raspunzi?:Ca sa dai rob trebuie sa te afli intr-un bussines si sa scrii /rob. Daca un jucator te intreaba cum face rost de o casa, tu ce ii raspunzi?:Ca sa ai o casa trebuie sa licitezi sau sa o cumperi de la un player. Daca un jucator te intreaba cum face rost de un business, tu ce ii raspunzi?:Ca sa ai un bussines trebuie sa licitezi sau sa il cumperi de la un player.
 4. Casian_

  [intrebari viata reala] Nume real:Casian_ Varsta reala:16 Unde locuiesti?:Timisoara Descriete in 20 de cuvinte (real-life):Ma numesc Casian, am varsta de 16 ani. Imi place sa socializez cu lumea si sa ies pe afara cu prietenii. Sunt un baiat cu bun simt, carismatic, si am cei 7 ani de acasa. Imi place sa respect, dar la randul meu sa fiu si eu respectat. Ce o sa faci dupa ce termini studiile?:Vreau sa imi deschid o firma de transport [intrebari de pe joc] Nickname pe joc: Casian_ Link de pe panel:http://hgame.ro/panel/profile Cate ore petreci pe zi fara (SLEEP/AFK)?:3-5 ore De ce ai aplicat la functia de helper?:Pentru ca doresc sa fac server-ul mai bun. De ce crezi ca poti obtine functia de helper?:Pentru ca sunt foarte matur si sunt foarte constient in ceea ce fac. Descrie in cateva cuvinte ce inseamna pentru tine, functia de helper:Helper-ul pentru mine este ca si Wikipedia pentru alti navigator pe internet. Cu ce poti ajuta serverul?:Cu activitatea mea. Daca un jucator te intreaba cum fac farm, tu ce ii raspunzi?:Poti scrie /jobs alegi job-ul farm si o data ajuns acolo dai /work. Daca un jucator vrea puncte premium, tu ce ii raspunzi?:Punctele premium se obtin doar prin cumparare sau bonusuri. Daca un jucator doreste sa intre intr-o factiune, ce ii raspunzi?:Ca sa intri intr o factiune trebuie sa aplici pe panel. Daca un jucator vrea sa devina helper & admin, ce ii raspunzi:?Ca sa obtii functia de helper trebuie sa aplici pe forum si sa ai un minim de 20 ore. Daca un jucator doreste lider la o factiune, tu ce ii raspunzi?:Ca sa obtii functia de leader trebuie sa faci o aplicatie pe forum. Daca un jucator injura pe [/n], cum procedezi?:II ofer mute. Daca un jucator intreaba cum da rob, tu ce ii raspunzi?:Ca sa dai rob trebuie sa te afli intr-un bizz si sa scrii /rob. Daca un jucator te intreaba cum face rost de o casa, tu ce ii raspunzi?:Poti cumpara o casa de la un player sau la licitatii. Daca un jucator te intreaba cum face rost de un business, tu ce ii raspunzi?:Poti cumpara un bussines de la licitatii sau de la un player.
 5. Casian_

  [intrebari viata reala] Nume real:Casian Varsta reala:16 Unde locuiesti?:Timisoara Descriete in 20 de cuvinte (real-life):Ma numesc Casian , locuiesc in orasul Timisoara sunt un tanar simplu , glumet , prietenos. Sunt o persoana educata cu cei 7 ani de acasa si sunt un tip optimist care vede mereu partea plina a paharului. Cand e nevoie de ceva sunt mereu loial la locu potrivit si la timpu potrivit. Ce o sa faci dupa ce termini studiile?:O sa imi intemeiez o firma . [intrebari de pe joc] Nickname pe joc:Casian_ Link de pe panel:http://hgame.ro/panel/profile Care a fost cea mai mare realizare a ta pe server?:Sa ajung leader la SI Mentioneaza o factiune in care te-ai simtit cel mai bine?:SI Cate ore petreci pe zi fara (SLEEP/AFK)?:3-5 ore depinde de timp. De ce ai aplicat la functia de lider? (Minim 20 de cuvinte):Deoarece am mai fost in NG si mi-a placut, sunt in stare sa lucrez in echipa cat si singur, vreau sa-mi indeplinec raportul de activitate si sa imi fac prieteni noi. Pot spune ca in aceasta factiune am petrecut multe momente frumoase. Cu ce crezi ca se ocupa un lider?:Un leader se ocupa cu managementul factiunii. Care crezi ca sunt atributiile unui lider?:Sa fie om in primul rand, sa asculete toti player de pe server si sa aibe cei 7 ani de acasa. Ce ai face pentru factiunea respectiva?:as face tot ce se poate sa se faca cunoscuta si sa fie respectata. La ce factiune ai mai fost lider?:SI Cu ce esti diferit fata de alti jucatori? (aplicanti):Sunt diferit in felul meu de a fi pentru ca sunt deschis la minte si sunt foarte intelegator. Specificam ca puteti face doar o cerere pentru functia de lider, cine face peste 2 cereri o sa primeasca reject.
 6. [intrebari viata reala] Nume real:Casian Varsta reala:16 Unde locuiesti?:Timisoara Descriete in 20 de cuvinte (real-life):Ma numesc Casian , locuiesc in orasul Timisoara sunt un tanar simplu , glumet , prietenos. Sunt o persoana educata cu cei 7 ani de acasa si sunt un tip optimist care vede mereu partea plina a paharului. Cand e nevoie de ceva sunt mereu loial la locu potrivit si la timpu potrivit. Ce o sa faci dupa ce termini studiile? :o sa imi deschid o firma de transport. [intrebari de pe joc] Nickname pe joc:Casian_ Link de pe panel:http://hgame.ro/panel/profile Care a fost cea mai mare realizare a ta pe server?:Sa fac 1kkk la ruleta. Mentioneaza o factiune in care te-ai simtit cel mai bine?:LSPD Cate ore petreci pe zi fara (SLEEP/AFK)?:cam 3-5 ore. De ce ai aplicat la functia de lider? (Minim 20 de cuvinte):Deoarece am mai fost in SI si mi-a placut, sunt in stare sa lucrez in echipa cat si singur, vreau sa-mi indeplinec raportul de activitate si sa imi fac prieteni noi. Pot spune ca in aceasta factiune am petrecut multe momente frumoase. Cu ce crezi ca se ocupa un lider?:Un leader se ocupa cu managementul factiunii. Care crezi ca sunt atributiile unui lider?:Sa fie om in primul rand, sa asculete toti player de pe server si sa aibe cei 7 ani de acasa. Ce ai face pentru factiunea respectiva?:as face tot ce se poate sa se faca cunoscuta si sa fie respectata. La ce factiune ai mai fost lider?:nu am mai fost pe acest server Cu ce esti diferit fata de alti jucatori? (aplicanti):cu totul. Specificam ca puteti face doar o cerere pentru functia de lider, cine face peste 2 cereri o sa primeasca reject.
 • Tema se afla in versiunea beta ( 1.0.0 ), orice probleme pot fi raportate userului Sn!k3rs sau in ACEST TOPIC

×