Jump to content

Manster_Kill27

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

About Manster_Kill27

 • Rank
  Newbie

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. [intrebari viata reala] Nume real: Chiraples Imad Sebastian Vasile Varsta reala: 20 ani. Unde locuiesti?: Locuiesc in Bucuresti sector 2 Descriete in 20 de cuvinte (real-life): Ma cheama Seby , locuiesc in Bucuresti sector 2 , imi place sa ma joc SA:MP. Sunt o persoana calma , glumeata si o persoana care respecta pe alti. Ce o sa faci dupa ce termini studiile?: Imi caut un loc de munca sau ma bag la facultate. [intrebari de pe joc] Nickname pe joc: Manster_Kill27 Link de pe panel: http://hgame.ro/panel/profile/general/ Care a fost cea mai mare realizare a ta pe server?: Sa fiu r6 in Los Santos Taxi Mentioneaza o factiune in care te-ai simtit cel mai bine?: aici pe servar nu dar pe alt servar mam simtit bine in news reporter Cate ore petreci pe zi fara (SLEEP/AFK)?: Joc 5-10 ore zilnic. De ce ai aplicat la functia de lider? (Minim 20 de cuvinte): Am aplicat la functia de Lider deoarece consider ca ma voi descurca cu ducerea factiunii la 10/10. Cu ce crezi ca se ocupa un lider?: Cu administrarea factiunii si cu activitate pe samp si forum. Care crezi ca sunt atributiile unui lider?: Sa fie activ , sa stie cum sa procedeze in anumite situatii si sa faca factiunea populara. Ce ai face pentru factiunea respectiva?: As aduce-o la 10/10 membri. La ce factiune ai mai fost lider?: Pe acest servar nu am fost lider dar pe alt servar am avut lider News Reporter.
 2. [intrebari viata reala] Nume real:Chiraples Imad Sebastian Vasile Varsta reala:20 Unde locuiesti?:Bucuresti sector 2 Descriete in 20 de cuvinte (real-life):Sunt tanar , am mustata sunt clasa a 12 b si mai sunt glumet,serios si dur cand este nevoie. Ce o sa faci dupa ce termini studiile?:Incerc sa iau bacul apoi o facultate si sa ma bag sa lucrez. [intrebari de pe joc] Nickname pe joc:Manster_Kill27 Link de pe panel:http://hgame.ro/panel/profile Care a fost cea mai mare realizare a ta pe server?:Sa ajung r6 in Los Santos Taxi dar am iesit din cauza ca liderul nu este bun. Mentioneaza o factiune in care te-ai simtit cel mai bine?:Mam simtit bine in Los Santos Taxi pana sa vina noul lider. Cate ore petreci pe zi fara (SLEEP/AFK)?:5-10 ore De ce ai aplicat la functia de lider? (Minim 20 de cuvinte):Am aplicat pentru acesta functie ca sa fac populara factiunea si sa fim cea mai tare mafie dintre toate Cu ce crezi ca se ocupa un lider?:Un lider se ocupa cu supravegherea membriilor din factiune , cu testare playerilor care vor in factiune si cu popularea factiunii. Care crezi ca sunt atributiile unui lider?:Sa fie respectuos cu toti jucatori , sa fie serios , amabil si dur cand este nevoie. Ce ai face pentru factiunea respectiva?:Nu as mai dormi in timpul scoli si sa ma dedic factiuni 100% la 100% La ce factiune ai mai fost lider?:Nu am mai fost lider pe acest servar Cu ce esti diferit fata de alti jucatori? (aplicanti):nu cred ca sunt diferit deoarece toti avem sanse egale dar eu ma dedic mereu factiunii.
 3. Manster_Kill27

  [intrebari viata reala] Nume real:Chiraples Imad Sebastian Vasile Varsta reala:20 Unde locuiesti?:Bucuresti sector 2 Descriete in 20 de cuvinte (real-life):Sunt destept , calm si respectuos Ce o sa faci dupa ce termini studiile?:ma gandesc sa iau bacul apoi sa ma duc la o facultate. [intrebari de pe joc] Nickname pe joc:Manster_Kill27 Link de pe panel:http://hgame.ro/panel/profile Care a fost cea mai mare realizare a ta pe server?:intrand in factiunea Los Santoxi Taxi si rank 6 Mentioneaza o factiune in care te-ai simtit cel mai bine?:o factiune ar fi lspd dar aici nu am apucat sa intru Cate ore petreci pe zi fara (SLEEP/AFK)?:2-10 ore De ce ai aplicat la functia de lider? (Minim 20 de cuvinte):Am aplicat pentru aceasta functie pentru a aduce ordine printre playeri si sa fiu un lider stabil care nu va renunta niciodata Cu ce crezi ca se ocupa un lider?:Un lider se ocupa cu supravegherea membriilor si cu popularea factiunii Care crezi ca sunt atributiile unui lider?:Sa fie calm si dur cand este nevoie dar sa fie si respectuos Ce ai face pentru factiunea respectiva?:pentru acesta factiune as face sa fie populata si sa nu fie membrii care sa faca abuz La ce factiune ai mai fost lider?:pe acest servar nu am fost lider la nici-o factiune Cu ce esti diferit fata de alti jucatori? (aplicanti):cu nimic nu suntt diferit toti suntem egali
 4. Manster_Kill27

  Nick rpg3.HGame :Manster_Kill27 Varsta Reala : 20 Level : 2 Ore : deocamdata 0 Factiunea dorita : Hitman Agency De ce vreti sa fiti Lider la aceasta Factiune ? :deoarece am experienta si am mai fost. Ce aveti de gand sa faceti cu aceasta Factiune ? : sa fac aceasta factiune populara. Ati mai fost vreodata Lider ? :da La ce factiuni ati mai fost lider ? : Hitman,LSPD , aproape toate Ati mai fost vreodata lider la factiunea asta ? :da Sunteti de acord sa stati minim 2 saptamani in aceasta factiune? : da O scurta descriere in minim 2 randuri a caracterului vostru :sincer , de incredere si mai sunt multe dar va fi prea mult de citit.
×