Jump to content

Awd.26

Members
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

 1. Awd.26

  1.Nume real: Marco . 2.Varsta: 12 ani . 3.Locuiesc in judetul Hunedoara orasul Simeria. 4.Is ambitios,respectos,nus sgarcit, am foarte multi prieteni.Invat bine/decent,Cam asa sunt eu daca vreau sa ma descriu mai bine nu pot asa mi felu. 5.Dupa ce termin studiile vreau sa ma angajez 6.Nickname.Awd.26 7.Cautati pe google rpg.hgame.ro/panel/Awd.26 8.Mam simtit cel mai bine in NG. 9.Petrec cate 2-3 ore pe zi car si mai mult. 10.Am aplicat la functia de lider SP deoarece mafia e scazuta rau iar eu is sigur ca o pot ridica in picioare si deoarece am aptitudinile dorite.Factiunea daca nu ma insel are 1 turf. 11.Un lider trebe sa se ocupe cu factiunea,(membri) si cu posturile,aplicatile,Strategia de attack pe turf. 12.Un lider trebe sa se gandeasca de 2 ori inainte sa faca ceva,sa fie respectuos,si atent. 13.As cuceri tot lv-ul si o parte din ls. 14.Pe acest sv nam mai fost lider dar pe alte servere am fost lider. 15.Eu is diferit de alti jucatori deoarece eu nu vreau sa ma laud cu functia si so tin degeaba eu vreau so tin si sa ma ocup cu functia de factiune.
 2. Awd.26

  1. Ma numesc Marco. 2.Am 12 ani. 3.Locuiesc in Simeria judetu Hunedoara 4.rpg.hgame.ro/Awd.26 5.Nickname joc:Awd.26 Vreau sa fiu lider deoarece am orele care trebe experienta si ca voi face lspdu mai bun ca nici odata 6.Un lider se ocupa cu factiunea sa,el trebe sa se ocupe de membri. 7.Ma joc pe sv 2-3 ore pe zi 8.Am experienta multa in lspd deoarece am fost in NG.
 3. Awd.26

  Nickname joc:Awd.26. Nickname,age real:Marco si am 12 ani. Joc pe sv de aprojimatov 2 saptamani. Am 21 de ore jucate luna asta. Vreau sa fiu lider deoarece am aptitudinile care trebuie,Sunt respectuos si glumet iar imi voi respecta membri si superiori (Adminii). Nam stat mult in factiuni deoarece am avut inactivitate Stiu regulamentu de lider asa ca ma decis sa fac aceasta aplicatie pentru mafia SP.
×