AndreiBL 1 Report post Posted January 24 [intrebari viata reala] Nume real: Andrei Ionita Varsta reala: 18 ani. Unde locuiesti?: Constanta. Descriere in 20 de cuvinte (real-life):Ma numesc Andrei, am 18 ani, sunt din Constanta, sunt un baiat sociabil, imi place sa imi fac prieteni noi, nu imi plac genul de oameni ce se cred cine nu sunt si imi place sa imi petrec timpul liber cu prietenii, iubita. Ce o sa faci dupa ce termini studiile?:O sa imi deschid o asociatie. [intrebari de pe joc] Nickname pe joc: AndreiBL Link de pe panel:Este in mentenanta. Ore jucate pe server?: 190. Care a fost cea mai mare realizare a ta pe server?:Admin level 7. Mentioneaza o factiune in care te-ai simtit cel mai bine?: In toate m-am simtit excelent. Cate ore petreci pe zi fara (SLEEP/AFK)?: 4-5-6. De ce ai aplicat la functia de lider? (Minim 20 de cuvinte):Am aplicat la functia de lider Grove Street deoarece ma consider pregatit pentru a conduce aceasta mafie, stiu sa imi aleg membrii foarte bine, sa organizez mafia si sa cuceresc toate orasele. Cu ce crezi ca se ocupa un lider?:Un lider se ocupa cu reclamatiile impotriva membrilor lui, aplicatiile pentru a intra in mafie, sedinte, organizare factiune, activitate. Care crezi ca sunt atributiile unui lider?:Activitatea, seriozitatea, bunul simt. Ce ai face pentru factiunea respectiva?:As cuceri toate orasele si as face in asa fel incat sa fie cea mai dorita factiune de pe server. La ce factiune ai mai fost lider?:Nu am mai fost. Cu ce esti diferit fata de alti jucatori? (aplicanti):Nu consider ca sunt diferit fata de alti jucatori cu nimic. Quote Share this post Link to post Share on other sites
IonescuMarin 7 Report post Posted January 24 Respins , aplicatia ta nu imi inspira incredere. 1 CharlesevotA reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites