Jump to content

Create an account on our board

or login and enjoy all the possibilities

Existing user? Sign In

Sign InSign Up

Cautam Staff

Forumul este in cautare de Moderatori , daca vrei sa faci parte din echipa noastra te asteptam cu o cerere !

Click!

Afiliere Servere

In momentul de fata afiliem orice tip de server , daca ai un server si vrei sa-l afiliezi in comunitatea noastra te asteptam cu o cerere !

Click!
Sign in to follow this  
Boddy.

Apple a rezolvat problema cu apelurile Facetime: la ce te ajută iOS 12.1.4

Recommended Posts

În urmă cu câteva săptămâni, a fost descoperită o problemă foarte periculoasă legată de funcționarea Facetime. Apple a remediat-o odată cu iOS 12.1.4.

 

kfcJSvE.jpg

 

 

     Numărul utilizatorilor de Facetime este foarte mare la nivel global, dar a avut un pic de suferit din cauza un bug care a ieșit la iveală de curând. Din câte se pare, apelurile de Facetime în grup permiteau unei persoane care te suna să audă ce vorbești în preajma telefonului sau a tabletei, înainte să răspunzi la apel. Pe lângă faptul că aceasta era o încălcare gravă a intimității, nu a ajutat nici faptul că Apple știa de problemă de mai mult timp și a ignorat-o.
 
    În prima fază, vulnerabilitatea fost identificată de către un tânăr de 14 ani din Statele Unite. Când a încercat să contacteze oficialii companiei americane pentru a raporta problema, a fost ignorat cu brio din cauza politicii complicate a gigantului din Cupertino pe marginea acestui subiect.
 
    Pentru a calma utilizatorii, Apple a dezactivat funcția de apeluri Facetime peste noapte și a promis ca va soluționa problema permanent printr-o actualizare de firmware. Update-ul cu pricina a venit în urmă cu mai puțin de 24 de ore și este intitulat iOS 12.1.4.
 
    Dacă te afli în posesia unui telefon sau a unei tablete care rulează deja iOS 12, nu ai niciun motiv să treci la iOS 12.1.4. Odată cu acest update, funcția va fi reactivată și vei putea din nou să vorbești simultan cu mai mulți dintre prietenii tăi prin Facetime, cu condiția să-și fi instalat și ei actualizarea.
 
   ”Update-ul de astăzi remediază o problemă de securitate în apeluri de Facetime în grup. Din nou, ne cerem scuze clienților noștri și le mulțumim pentru răbdare. Pe lângă rezolvarea problemei raportate, echipa noastră a făcut un audit extins a serviciului Facetime și a adus actualizări adionțional atât aplicației Facetime și a serviciului menit să îmbunătățească securitate sa.” Lansarea iOS 12.1.4 a fost însoțită de un comunicat de presă cât se poate de explicit.
 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×