Jump to content

Create an account on our board

or login and enjoy all the possibilities

Existing user? Sign In

Sign InSign Up

Cautam Staff

Forumul este in cautare de Moderatori , daca vrei sa faci parte din echipa noastra te asteptam cu o cerere !

Click!

Afiliere Servere

In momentul de fata afiliem orice tip de server , daca ai un server si vrei sa-l afiliezi in comunitatea noastra te asteptam cu o cerere !

Click!
Sign in to follow this  
Boddy.

Apple Watch nu mai vibrează: care este soluția, indiferent de generația ceasului deștept

Recommended Posts

Apple Watch nu mai vibrează: care este soluția, indiferent de generația ceasului deștept

 

 

     Apple Watch, ca orice alt gadget modern, vine la pachet cu o serie de funcții importante și multiple potențiale probleme. Cea mai frustrantă apare când te trezești că Apple Watch nu mai vibrează.

 
     În funcție de scenariul pe care l-ai avut în minte când ți l-ai cumpărat, vibrația la Apple Watch s-ar putea să fie cea mai importantă funcție a sa. Eu l-am cumpărat pentru că mă trezesc dimineața cu ajutorul vibrațiilor de la ceas, ca să nu-mi trezesc soția. Când, în urma unei actualizări de firmware, vibrațiile au încetat să mai funcționeze pentru alarmă, am fost foarte supărat.
 
    Indiferent dacă Apple Watch nu mai vibrează sau vibrația ți se pare semnificativ mai discretă decât în trecut, este important să ai în vedere că există câteva soluții la are poți apela pentru a remedia soluția. Când orice altceva nu funcționează, poți să calci pragul unui service Apple din România, dar s-ar putea ca experiența de acolo să nu fie cea mai plăcută. 
 
 
QKenEY7.jpg
 
 
   Până să ajungi la Apple, încearcă să amplifici vibrațiile la ceas din meniul aparatului. Apasă pe butonul din dreapta sus al ceasului pentru a-i accesa meniul principal și a vedea toate icoanele. Intră la Settings sau Configurări (roata dințată de culoare gri). De acolo, te interesează meniul Sunete și răspuns haptic.
 
   În partea de jos a ferestrei respective, asigură-te că sunt activate alertele haptice. În același timp, fă un tap pe Pronunțat, în loc de Implicit. Tot de aici, poți activa sau dezactiva modul silențios, care va dezactiva toate sunetele și va activa vibrațiile.
 
   Dacă ai urmat acești pași și tot nu simți că situația cu vibrațiile la Apple Watch este mai ”roz”, repornește-ți aparatul. Cea mai rapidă cale pentru a-l închide complet și a-l reporni implică să ții apăsat simultan pentru aproximativ 15 secunde pe cele două butoane de pe lateral. Poți să iei mâna de pe butoane când îți apare mărul pe ecran. Când pornește
 
 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×