Cerere Helper - Fistik 1 ora - General Archive - HGame ROMANIA Jump to content
Sign in to follow this  
Fistik

Cerere Helper - Fistik 1 ora

Recommended Posts

Pentru a aplica la functia de helper, ai nevoie de minim  50 ore jucate pe server, cine face aplicatie aiurea si nu are orele respective
o sa primeasca reject. Cand faceti o cerere de helper trebuie sa faceti acest lucru, EX: FlorinAdv - Cerere Helper.

 

 

 

 

 

 

[intrebari viata reala]

Nume real: Cepoiu Nicolae - Cristian.
Varsta reala:16 ani.
Unde locuiesti?:Locuiesc in Judetul : Prahova  Comuna:Maneciu.
Descriete in 20 de cuvinte (real-life):
Ce o sa faci dupa ce termini studiile?:Dupa ce voi termina studiile scolare voi facea facultatea si master-ul apoi imi voi gasit un job.

Stii sa scrii corect gramatical? (Cuvant, cuvant.): Da, stiu sa scriu corect gramatical cuvant cu cuvant.

[intrebari de pe joc]

Nickname pe joc:Fistik.

Cate ore jucate ai pe server?: In momentul de fata am o ora pe joc.Pot garanta ca inainte de Wipe aveam mult mai multe ore, ba chiar am fost si Helper. Daca voi avea ocazia sa fiu acceptat nu garantez ca nu voi mai facea acea greseala.

Link de pe panel:https://hgame.ro/ucp/profile/Fistik

Cate ore petreci pe zi fara (SLEEP/AFK)?:Petrec in jur de 2-3 ore pe zi fara sa fiu AFK si fara Sleep .


De ce ai aplicat la functia de helper?: Am aplicat la functia de "Helper" deoarece am mai fost si imi place sa ajut oamenii care au nevoie de ajutor.


De ce crezi ca poti obtine functia de helper?: Cred ca pot obtine functia de "Helper" deoarece am mai fost si pe acest Server si din partea mea de vedere m-am descurcat foarte bine.


Descrie in cateva cuvinte ce inseamna pentru tine, functia de helper: Pentru mine functia de "Helper" este o cale de a ajuta oamenii care au nevoie de ajutor si care nu inteleg anumite lucruri.


Cu ce poti ajuta serverul?: Pot ajuta Server-ul daca voi fi acceptat la functia de "Helper" raspunzandu-le la intrebari si ajutandu-i cand au nevoie.

Te rog sa raspunzi la urmatoarele intrebari ca pe chat-ul [/n].


Daca un jucator te intreaba cum fac farm, tu ce ii raspunzi?: Ca să faci farm trebuie să tastezi comanda [/jobs] -> Farmer și trebuie să ajungi la checkpoint-ul de pe mapă,să apeși tasta Y și să tastezi comanda [/work]. După aceste acțiuni ți se v-a da un tractor cu care trebuie să mergi.

Daca un jucator vrea puncte premium, tu ce ii raspunzi?: Poti face PP-uri jucandu-te pe server sau contactand creatorul folosind comanda [/contact].

Daca un jucator doreste sa intre intr-o factiune, ce ii raspunzi:? Pentru a intra intr-o factiune trebuie sa faci o aplicatie pe Panel-ul nostru [hgame.ro/ucp].

Daca un jucator vrea sa devina helper & admin, ce ii raspunzi:? Pentru a deveni "Helper" trebuie sa aplici pe Forum-ul nostru [hgame.ro/forum] ,iar daca te vei descurca vei primi Up la functia de "Admin" .

Daca un jucator doreste lider la o factiune, tu ce ii raspunzi?: Poti deveni "Lider" la o factiune facand aplicatie pe forum-ul nostru [hgame.ro/forum] la o factiune fara "Lider".

Daca un jucator injura pe [/n], cum procedezi?: Daca un jucator injura pe [/n] folosesc comenziile [/nmute] si [/ndelete] .

Daca un jucator intreaba cum da rob, tu ce ii raspunzi?: Pentru a da "Rob" trebuie sa detii suma de 10 Rob Points si sa te duci langa Seif-ul unui Bussines, apoi sa tastezi comanda [/rob].

Daca un jucator te intreaba cum face rost de o casa, tu ce ii raspunzi?: Pentru a detine o casa poti licita sau o poti cumpara de la un player.

Daca un jucator te intreaba cum face rost de un business, tu ce ii raspunzi?: Pentru a detine un bussinses poti licita sau il poti cumpara de la un player.

Daca un jucator te intreaba cum face un clan, ce ii raspunzi?: Pentru a face un clan tasteaza comanda [/Shop-Normal Shop - Small Clan/Medium Clan/Big Clan] ,iar pentru a face asta ai nevoie de o anumita suma de Puncte Premium.

Daca un jucator te intreaba cum isi cumpara un telefon, ce ii raspunzi?: Pentru a cumpara un telefon trebuie sa te aflii intr-un magazin tip de 24/7 , sa tastezi comanda [/Buy - Phone].

Daca un jucator te intreaba cum reclam un jucator?: Pentru a reclama un jucator trebuie sa intri pe Panel-ul nostru [hgame.ro/ucp] si il poti reclama acolo doar in prezenta unor dovezi.

Daca un jucator te intreaba de unde pot posta o sugestie, ce ii raspunzi?: Poti posta o sugestie pe forum-ul nostru [hgame.ro/forum]. 

Daca un jucator te intreaba cum doneza pe server, ce ii raspunzi?: Pentru a dona pe server trebuie sa contactezi un fondator folosind comanda [/contact].

Daca un jucator te intreaba cum isi cumpara un nou pet, ce ii raspunzi? Pentru a-ti cumpara un Pet trebuie sa tastezi comanda [/Shop - Normal Shop - Pet].

Daca un jucator te intreaba cum poate face o cerere de event, tu ce ii raspunzi?: Pentru a face o cerere de event poti folosi comanda [/requestevent].

Daca un jucator te intreaba cum deschide o cutie (crate), ce ii raspunzi? Pentru a deschide o cutie de tip Crate tasteaza comanda [/creates].

Daca un jucator te intreaba cum  reseteaza tuning-ul la o masina, ce ii raspunzi? Pentru a reseta tuning-ul la o masina tasteaza comanda [/Vehicles - Masina Dorita - Remove Tuning].

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Tema se afla in versiunea beta ( 1.0.0 ), orice probleme pot fi raportate userului Sn!k3rs sau in ACEST TOPIC

×